Προς το περιεχόμενο

[LED light] Xiaomi Portable USB LED Light (Enhanced Edition) @ Gearbest - 2.73€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχει στείλει το Gearbest email στις 22/03 οτι έχω 115 points (2,1€) που λήγουν σήμερα αλλά το είδα πρίν λίγο.Να πάρω 1 μπλέ που θα βγεί 3,93-2,1=1,83€ η υπάρχει κάποιο άλλο gadget στα 2-5 € αν είναι να δώσω την διαφορά;

Edit: Το πήρα αλλά αφήνουν μόνο εως 50 πόντους για κάθε αγορά οπότε τους άλλους 65 τους έχασα.Βγήκε στα 3€.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε κάθε αγορά που κάνουμε υπάρχει όριο χρήσης πόντων

Δεν μπορείς πχ σε αγορά 20€ αντικειμένου να χρησιμοποιήσεις τόσους πόντους ώστε να το πάρεις τσάμπα η 2€. Υπάρχει όριο χρήσης. (Αν δεν κάνω λάθος είναι 25%)

Δημοσ.

Σε κάθε αγορά που κάνουμε υπάρχει όριο χρήσης πόντων

Δεν μπορείς πχ σε αγορά 20€ αντικειμένου να χρησιμοποιήσεις τόσους πόντους ώστε να το πάρεις τσάμπα η 2€. Υπάρχει όριο χρήσης. (Αν δεν κάνω λάθος είναι 25%)

Ειναι 30% της συνολικής αξίας το όριο στο gearbest. 15 στο banggood.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν βάζω ακόμα [ΤΕΛΟΣ] γιατί το λευκό μπορείτε ακόμα να το αγοράσετε στα 2.73€ από την mobile εφαρμογή του GB

3eqdHon.jpg

Δημοσ.

Και τα 2 βγάζουν τον ίδιο φωτισμό και αλλάζει μόνο το εξωτερικό τους χρώμα σε μπλέ και λευκό;

Ναι
Δημοσ.

Βρε σύντροφοι θα μου λύσετε μια απορία? τι είδους πρόσφορα ήταν αυτή στα 2,73 ευρώ όταν στο ebay ξεκινά από 1,16 ευρώ?

http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-USB-Light-LED-Light-With-USB-Interface-Portable-Night-Lamp-For-Laptop-/272582710957?hash=item3f773216ad:g:uioAAOSw9GhYlgd9

Δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι ως προς την γνησιότητα. Αν θες κάνε τον κόπο και στείλε στον πωλητή να τον ρωτήσεις αν είναι original/genuine xiaomi.

Δημοσ.

Βρε σύντροφοι θα μου λύσετε μια απορία? τι είδους πρόσφορα ήταν αυτή στα 2,73 ευρώ όταν στο ebay ξεκινά από 1,16 ευρώ?

http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-USB-Light-LED-Light-With-USB-Interface-Portable-Night-Lamp-For-Laptop-/272582710957?hash=item3f773216ad:g:uioAAOSw9GhYlgd9

Δεν λέει πουθενά οτι είναι το enhanced edition. Αν είσαι τυχερός θα σου στείλει το απλό, άν όχι θα σου στείλει ενα "fake".

Δημοσ.

^^

Κι όχι μόνο, οι διαστάσεις που δίνει είναι του enhanced δηλ. μεγαλύτερες του απλού. Ας πάρω 2 κομμάτια και είδομεν...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα το LED απο το Gearbest (σε γαλάζιο).

Δυστυχώς fake και πολύ κακής ποιότητας.

Στην σελίδα γράφει:

"The product has two printings, MI LOGO and pattern. They will be delivered at random."

που δεν το είχα προσέξει ή δεν υπήρχε όταν παρήγγειλα. Δεν ξέρω αν κάποιοι παρέλαβαν με το MI logo και αν είναι αυθεντικό, εμένα πάντως μου ήρθε fake με το pattern.

Το πιό τραγικό με το LED που μου έστειλαν, είναι ότι στα 3 πρώτα mode (με την χαμηλή φωτεινότητα) τραβάει περισσότερο ρεύμα απ'οτι στα mode με την μεγαλύτερη φωτεινότητα. Πραγματικά τραγικοί.

Δημοσ.

Νομίζω σχεδόν όλα τα προιόντα της Xiaomi έχουν ενα κωδικό αυθεντικότητας που μπορείς να επαληθεύσεις στο site τους. Γιατι δεν το τσεκάρεις απο εκεί να δεις τι βγάζει ?

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα το LED απο το Gearbest (σε γαλάζιο).

Δυστυχώς fake και πολύ κακής ποιότητας.

Στην σελίδα γράφει:

"The product has two printings, MI LOGO and pattern. They will be delivered at random."

που δεν το είχα προσέξει ή δεν υπήρχε όταν παρήγγειλα. Δεν ξέρω αν κάποιοι παρέλαβαν με το MI logo και αν είναι αυθεντικό, εμένα πάντως μου ήρθε fake με το pattern.

Το πιό τραγικό με το LED που μου έστειλαν, είναι ότι στα 3 πρώτα mode (με την χαμηλή φωτεινότητα) τραβάει περισσότερο ρεύμα απ'οτι στα mode με την μεγαλύτερη φωτεινότητα. Πραγματικά τραγικοί.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως ενώ στον τίτλο γράφει ξεκάθαρα ότι πρόκειται περί original, σου έστειλαν fake. Ούτε εγώ είχα παρατηρήσει αυτό που έγραφε στην περιγραφή (είναι πολύ πιθανό να μην υπήρχε). Εννοείται πως οφείλεις να ανοίξεις ticket και να τους ζητήσεις full refund. Αν και κάτι μου λέει πέρα του ότι στην αρχή θα αρχίσουν τα γνωστά "κινέζικα", θα παραδεχτούν ότι σου έστειλαν από δικό τους λάθος fake. Κράτα μας ενήμερους όπως και να έχει.

• Like 2
Δημοσ.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως ενώ στον τίτλο γράφει ξεκάθαρα ότι πρόκειται περί original, σου έστειλαν fake. Ούτε εγώ είχα παρατηρήσει αυτό που έγραφε στην περιγραφή (είναι πολύ πιθανό να μην υπήρχε). Εννοείται πως οφείλεις να ανοίξεις ticket και να τους ζητήσεις full refund. Αν και κάτι μου λέει πέρα του ότι στην αρχή θα αρχίσουν τα γνωστά "κινέζικα", θα παραδεχτούν ότι σου έστειλαν από δικό τους λάθος fake. Κράτα μας ενήμερους όπως και να έχει.

Άνοιξα ήδη ticket, όχι τόσο για τα 2-3$, αλλά για να τους τα πώ ένα χεράκι.

Το θέμα είναι ότι όπως πάμε, δεν θα μείνει κανένα κινεζομάγαζο που να μπορούμε να εμπιστευτούμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...