lary7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 περιμένουμε και προσφορά στο xiaomi ανεμιστηράκι τώρα να ολοκληρωθούμε σαν καταναλωτές. Φραπεδιερα; Καμια φραπεδιερα δεν θα μας προσφερει η Xiaomi; 1
sotiriadisc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 καμια γκομενα πες καλυτερα γιατι με ολα αυτα που αγοραζουμε απο εδω με εσας που μπλεξαμε θα μας διωξει η γυναικα απο το σπιτι
Agathoklis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Φραπεδιερα; Καμια φραπεδιερα δεν θα μας προσφερει η Xiaomi; Μετά το ριζοπαρασκευαστη αν είχε ελληνική αντιπροσωπία θα έφτιαχνε χαλαρά φραπεδιερα με σύνδεση σε App, να φτιάχνεις τον καφέ από το αυτοκίνητο ή το κρεβάτι καμια γκομενα πες καλυτερα γιατι με ολα αυτα που αγοραζουμε απο εδω με εσας που μπλεξαμε θα μας διωξει η γυναικα απο το σπιτι Γυναίκα που δεν αναγνωρίζει την χρησιμότητα των gadget να την προσέχεις. Δεν θέλει την ευτυχία σου 1
Heybro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μια χαρά τιμή και σε αυτό από το Gearbest: http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_185398.html Τα έλιωσα πέρσι το καλοκαίρι. Φέτος που έχω και Power Bank με 2 usb θα βάλω 2 να γίνει χαμός να μην καταλάβω καλοκαίρι.
MasterX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 αγορασα παλι 3 μπλε... ειχα ξαναπαρει παλιοτερα 4 σε τετοια τιμη περιπου και τα 3 εφυγαν σε φιλους και φιλες που τα εβλεπαν και τους αρεσαν οποτε τα δωριζα
lofter Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ για την ενημέρωση! είχα 5,5 ευρώ υπόλοιπο στο paypal και πήρα ένα led και το ανεμιστηράκι με εξαργύρωση πόντων!
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Πολυ ακριβο το θεωρω ακομα και "αντιστεκομαι" χωρις δυσκολια. Με τοσα λεφτα μπορεις να παρεις 1-2 λαμπες led. Υπαρχουν και τα πλακετακια με αφη και επιπεδα φωτος πολυ φτηνοτερα τα οποια ομως ακομα δεν εχω χτυπησει γιατι τα θεωρω και εκεινα "ακριβα".
Questioner Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Κι εγώ δεν μπήκα στην διαδικασία μιας και έχω 3-4 παλιά xiaomi leds τα οποία δεν έχω δώσει ακόμα. Παρήγγειλα όμως για φίλους σε αυτή την τιμή.
Stefanos83b Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αμα έχεις ποντάκια στο gearbest βγαίνει πολύ καλα στο 1,93ε. Εγώ έχω το παλιό και το χρησιμοποιώ καθημερινά, οπότε είναι ευκαιρία για αναβάθμιση.
pavlos0160 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Λεω να παρω και γω ενα led και εναν ανεμιστηρα. Να ρωτησω Shipping Insurance βάζετε?
Agathoklis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 αν πληρωνεις με paypal δεν υπαρχει λογος pavlos
Questioner Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Λεω να παρω και γω ενα led και εναν ανεμιστηρα. Να ρωτησω Shipping Insurance βάζετε? Όχι...
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Πολυ ακριβο το θεωρω ακομα και "αντιστεκομαι" χωρις δυσκολια. Με τοσα λεφτα μπορεις να παρεις 1-2 λαμπες led. Υπαρχουν και τα πλακετακια με αφη και επιπεδα φωτος πολυ φτηνοτερα τα οποια ομως ακομα δεν εχω χτυπησει γιατι τα θεωρω και εκεινα "ακριβα". Ποια είναι τα πλακετακια με αφή δάσκαλε;
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ποια είναι τα πλακετακια με αφή δάσκαλε; https://youtu.be/4l_GAgQU5Tg?t=19 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα