ChrisN.S. Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δεν είναι fake νομίζω, απλά έχει διαφορετικό logo. Εμένα μου ήρθε σαν αυτό. και το logo:
Stefanos83b Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πάντως σε αυτό το review φαίνεται να τραβάει ρεύμα κανονικά ανάλογα με το mode που βρίσκεται .... Οταν έρθει το δικό μου θα σας πω κι εγώ. https://www.youtube.com/watch?v=mEjzPVBJ0wc
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 παιδιά 1- poses μέρες κάνει κάτι να έρθει από gearbest? εάν δεν δουλεύει πως επιστρέφεται? 2- θα σταματήσει κάπου στα σύνορα για extra φόρους?
taxtax Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δεν είναι fake νομίζω, απλά έχει διαφορετικό logo. Εμένα μου ήρθε σαν αυτό. Αυτό μου έστειλαν και μένα (σε γαλάζιο) Αν έχεις ένα USB tester, βάλε να μετρήσεις τι ρεύμα τραβάει σε κάθε mode.
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Αυτό μου έστειλαν και μένα (σε γαλάζιο) Αν έχεις ένα USB tester, βάλε να μετρήσεις τι ρεύμα τραβάει σε κάθε mode. δεν έχω usb tester δυστυχώς.
malamask Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Έτσι μου ήρθε κι εμένα σήμερα. Το δοκίμασα όμως στο power bank της xiaomi και δουλεύει κανονικότατα το on-off με το κουμπί του power bank... Το usb tester δείχνει πως τραβάει ακριβώς τα ίδια Α με το παλιότερο xiaomi enchanced μου (0,43 στη μεγαλύτερη σκάλα). Οπότε είναι αυθεντικό παιδιά 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Έτσι μου ήρθε κι εμένα σήμερα. Το δοκίμασα όμως στο power bank της xiaomi και δουλεύει κανονικότατα το on-off με το κουμπί του power bank... Το usb tester δείχνει πως τραβάει ακριβώς τα ίδια Α με το παλιότερο xiaomi enchanced μου (0,43 στη μεγαλύτερη σκάλα). Οπότε είναι αυθεντικό παιδιά To θεμα δεν ειναι ποσο τραβαει στο φουλ, αλλα ποσο τραβαει στις μικρες σκαλες. (καντε μια μετρηση για καθε σκαλα, δεν ειναι κοπος πιστευω, ωστε να δωσετε αν το επιθυμειτε, μια σωστη πληροφορια) 2
malamask Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Οκ λοιπόν Τα μέτρησα σε όλες τις σκάλες πάνω στο xiaomi powerbank 10000 Σε όλες τις σκάλες βρήκα ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις. Αν θυμάμαι καλά ήταν 0.11 0.13 0.19 0.25 0.45 Και στις 5 σκάλες δεν υπήρχε καμία απόκλιση στο παλιό (με το σήμα mi πάνω του) και στο καινούργιο που μας ήρθε από το Gearbest με το διαφορετικό σηματάκι. Επίσης να συμπληρώσω πως οπτικά δεν υπάρχει καμία διαφορά στη ένταση και στην απόχρωση του φωτός. Ανάβουν και σβήνουν και τα δύο κανονικά με το κουμπί του powerbank. Ε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι fake... 1
pavlos0160 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μου ήρθε και μένα σήμερα με το logo και οχι το MI αλλα παρόλα αυτά φαίνεται καλό και έχει πολύ δυνατό φώς στην τελευταία σκάλα. Μέτρησα και τις σκάλες σε ενα 10000mah powerbank και ειναι: 5.1V * 0.13Α = 0.66W 5.1V * 0.14A = 0.75W 5.1V * 0.20A = 1.02W 5.1V * 0.27A = 1.37W 5V * 0.46A = 2.3W 1
taxtax Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Οκ λοιπόν Τα μέτρησα σε όλες τις σκάλες πάνω στο xiaomi powerbank 10000 Σε όλες τις σκάλες βρήκα ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις. ....................... Ε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι fake... Μου ήρθε και μένα σήμερα με το logo και οχι το MI αλλα παρόλα αυτά φαίνεται καλό και έχει πολύ δυνατό φώς στην τελευταία σκάλα. Μέτρησα και τις σκάλες σε ενα 10000mah powerbank και ειναι: Αν είναι έτσι τότε το δικό μου δεν είναι fake αλλά χαλασμένο. Άραγε τι σημαίνει αυτό το logo αντι για το MI? Τα φτιάχνει κάποιο άλλο εργοστάσιο με την άδεια της Xiaomi? Mακάρι απλά να μου έκατσε μιά στραβή, και να μπορώ να συνεχίσω να έχω εμπιστοσύνη στο Gearbest.
sotiriadisc Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 παιδια 28 μαρτιου εκανα την παραγγελια και ακομα τιποτα ... εσεις που λαβατε ποτε την ειχατε κανει την παραγγελια ?
cmqwerty Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αν είναι έτσι τότε το δικό μου δεν είναι fake αλλά χαλασμένο. Άραγε τι σημαίνει αυτό το logo αντι για το MI? Τα φτιάχνει κάποιο άλλο εργοστάσιο με την άδεια της Xiaomi? Mακάρι απλά να μου έκατσε μιά στραβή, και να μπορώ να συνεχίσω να έχω εμπιστοσύνη στο Gearbest. Πανω στη συσκευασια εχει το σημα της xiaomi και διπλα το άλλο σαν κεφαλι γατας. Μπορει να είναι καποια άλλη εταιρια που φτιαχνει αυτα τα μοντελα για λογαριασμο της xiaomi ή ακομα και ενα δικο της τμημα. Αλλα αφου εχει και το mi πανω ειναι αυθεντικο. Και το προηγουμενο enhanced ed. που πηρα πριν αρκετο καιρο ειχε το ιδιο logo και λειτουργει αψογα με σχεδον καθημερινη χρηση για 1 ωρα! 1
Billator Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Άραγε τι σημαίνει αυτό το logo αντι για το MI? Τα φτιάχνει κάποιο άλλο εργοστάσιο με την άδεια της Xiaomi? Μια αναζήτηση μερικών λεπτών έφτανε για να γλιτώσεις τις αμφιβολίες Mijia Technology (Mi Home Techology) (κάτι σαν όμιλος 77 εταιρειών με την "επίβλεψη" της xiaomi αυτό είναι το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθεί η εταιρεία ΄όπως ανακοίνωσε το 2014 http://technode.com/2014/12/05/xiaomis-100-hardware-companies-strategy/ ) http://technode.com/2016/12/26/xiaomi-expects-mijia-hardware-sales-to-reach-2-2b-in-2016/ http://en.miui.com/thread-251047-1-1.html 2
epsilon753 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Σημείωση για όσους έχουν το powerbank lexman από το διπλανό νήμα. Το led light ανάβει για λίγο και μετά σβήνει. Αν πατήσεις το κουμπί του powerbank ,πάλι τα ίδια. Με λίγα λόγια δε συνεργάζονται. Εκτός και αν κάποιος άλλος έχει άλλη εμπειρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα