seran Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Η τηλεόραση διαβάζει τον δίσκο,τους φακέλλους των βίντεο που υπάρχουν στον σκληρό ,αλλά μέσα στους φακέλλους δεν διαβάζει τα αρχεία βίντεο. Aυτό έγινε αφότου έκανα την τελευταία αναβάθμιση T-MST5DEUC_1027.0
graphist83 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Κανε ενα facrtory reset. Κατι εγινε και δεν την φλασαρε σωστα.
seran Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Θα με βοηθούσες αν μου έλεγες τη διαδικασία για factory reset.Ευχαριστώ.
Joe22 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Κάπου θα βρεις την επιλογή "επιστροφή σε εργοστασιακές ρυθμίσεις"
seran Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει πουθενά αυτή η επιλογή σε καμία κατηγορία του main menu! Μήπως μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ με οδηγίες για το factory reset; Ευχαριστώ!
graphist83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δεν υπάρχει πουθενά αυτή η επιλογή σε καμία κατηγορία του main menu! Μήπως μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ με οδηγίες για το factory reset; Ευχαριστώ! Μενου-υποστηριξη-αυτοδιαγνωση-επαναφορα. Αν δεν το εχει μονο με service menu αλλα απο εκει ειναι λιγο ριψοκινδυνο.
seran Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δεν το έχει.Πως αλλιώς μπορεί να γίνει; Μπορώ να πάω πίσω στο προηγούμενο firmware? Το πρόβλημα ουσιαστικά είναι το εξής: Είχα κάποιες ταινίες σε έναν σκληρό δίσκο και τις έπαιζε κανονικά(mkv αρχεία). Μετά από λίγο καιρό δεν τις έπαιζε διότι δεν τις έβλεπε. Τις περνάω σε άλλο σκληρό και στην αρχή τις έπαιζε αλλά μετά από λίγο δεν τις βλέπει. Τι μπορεί να συμβαίνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα