Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα 2 λαθη που ειχα κανει..

1ο ειχα κοντα στο rooter μια σομπα αλογονου κλειστη και την μετακινησα

2ο ειχα ανοιξει dmz στην ip του ps4 χωρις να εχω δωσει στο ps4 static ip με αποτελεσμα να αλλαζει η ip του ps4 καθε φορα που το ανοιγα και το dmz να ειναι ανοιχτο σε αλλη ip.. Το κλεισα εντελως.

Επομενη κινηση που πρεπει να κανω ειναι να βγαλω το παλιο καλωδιο του ΟΤΕ και να βαλω καινουργιο γιατι καπου στην μεση ειχε κοπει και ειχα ενωσει manual τα χαλκινα μεταξυ τους με μονωτικη.. σιγουρα θα υπαρχει καποια απωλεια απο εκει ακομα και αν δεν εχω Disconnects.

Δημοσ.

απο 10-12 και 1 της κακιάς ώρας up πήγες 27-30 και 4 up , μεγάλη διαφορά αν δεν σε ενοχλούν τα 7 παραπάνω ευρώ.

οσον αφορά για τα dc καμιά φορά φταίνε και οι τηλεφωνικές συσκευες που μπορεί να έχουμε ( δοκίμασε χωρίς τηλεφωνική συσκευη για κάποιο μικρό διάστημα ) , η κάποιο προβλημα σε καλωδίωση μέσα στο σπίτι.

τέλος το μοντεμ ,καλο ειναι πάντα να τοποθετείτε στην πρωτη ( κεντρική ) πρίζα.

• Like 1
Δημοσ.

απο 10-12 και 1 της κακιάς ώρας up πήγες 27-30 και 4 up , μεγάλη διαφορά αν δεν σε ενοχλούν τα 7 παραπάνω ευρώ.

οσον αφορά για τα dc καμιά φορά φταίνε και οι τηλεφωνικές συσκευες που μπορεί να έχουμε ( δοκίμασε χωρίς τηλεφωνική συσκευη για κάποιο μικρό διάστημα ) , η κάποιο προβλημα σε καλωδίωση μέσα στο σπίτι.

τέλος το μοντεμ ,καλο ειναι πάντα να τοποθετείτε στην πρωτη ( κεντρική ) πρίζα.

Πως βρίσκω ποια είναι η κεντρική πριζα;

• Like 1
Δημοσ.

κεντρική πρίζα ειναι αυτη που έρχεται πρώτη μέσα στο σπίτι απο την κολώνα οταν εισαι σε μονοκατοικία ή απο τον κατανεμητή οταν εισαι σε πολυκατοικία. :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα μετα την δουλεια ειχε χειρουργειο..

Ξηλωσα εντελώς τα καλώδια του ΟΤΕ απο την κεντρικη πριζα μέχρι το rooter ωστε να μπει καινουργιο πολυ μικρο, ωστε να βρισκεται διπλα στην κεντρικη.

Το παλιο καλώδιο απο την κεντρικη μεχρι το rooter ήταν 20+ μετρα, και επισης σε 2 σημεια ενδιαμεσα της αποστασης ειχαν κοπει τα καλωδια και τα ειχα ενώσει παλαιοτερα με μονωτικες..

Μετα το ξεσκαρτάρισμα των καλωδιων αυτα ειναι τα stats που βγαζω.. και στο speedtest βλεπω 32-35mbps.. Η αποσταση μου απο τον κεντρικο κομβο ειναι 570 μετρα μετα απο ερώτηση που εκανα..

Πως το βλέπετε τώρα συγκρητικα με το πρωτο post? Λιγο καλυτερα ή ακομα μαυρα χαλια?

Τα νούμερα στα errors δεν ειναι ακομα μεγάλα?

Link Status Up
Modulation Type VDSL2
Actual Rate(Up/Down) 4997/40329 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 6974/52076 kbps
Noise Margin(Up/Down) 10.1/7.5 dB
Line Attenuation(Up/Down) 2.9/16.3 dB
Output Power(Up/Down) 7.1/18.5 dBm
Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 83/363
Interleave Delay(Up/Down) 4/7 ms
INP(Up/Down) 2/2 symbols
Profile 8b
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) 0/36939
FEC Errors(Up/Down) 0/5823
HEC Errors(Up/Down) 0/0
Showtime Start 0 h 54 min 52 s
Επεξ/σία από Skr1ll3x
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ανέβηκες 13mbps στον συγχρονισμό, καθόλου άσχημα. Τα 40Mbps που είσαι τώρα σύμφωνά με την απόσταση που έχεις ανάφερει είναι αρκετά καλός συγχρονισμός...

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε να μην το ψαξω περαιτερω μηπως και μπορω να ανεβασω κι αλλο τον χρονισμο ετσι?

Επισης το Speedtest εχει 5-6 ελληνικους server και καθε ενας μου βγαζει διαφορετικη ταχυτητα.. αντε βγαλε ακρη..

Υπαρχει αλλως τροπος να μετρησω ταχυτητα download?

• Super Moderators
Δημοσ.

Λογικά στους servers Hyperhosting και OTE (όχι Cosmote) θα βλέπεις τα μεγαλύτερα νούμερα έτσι?

Δημοσ.

Argalasti - Skoultsos Theodoros εβγαζα τα 35αρια, αυτο μου βγαζει default απο το σπιτι με το που μπαινω στο speedtest.. Στου ΟΤΕ που επελεξα αργοτερα νομιζω εβγαζε 25 περιπου ? Κατω απο 30 σιγουρα.. και στα αλλα (vodafone κτλ) οριακα 20

Edit: διορθωσα το χθεσινο μου post.. η αποσταση που εχω με τον κομβο του ΟΤΕ στην πολη μου ειναι 570 μετρα οχι 754 που ειχα γραψει..

Δημοσ.

Argalasti - Skoultsos Theodoros εβγαζα τα 35αρια, αυτο μου βγαζει default απο το σπιτι με το που μπαινω στο speedtest.. Στου ΟΤΕ που επελεξα αργοτερα νομιζω εβγαζε 25 περιπου ? Κατω απο 30 σιγουρα.. και στα αλλα (vodafone κτλ) οριακα 20

Edit: διορθωσα το χθεσινο μου post.. η αποσταση που εχω με τον κομβο του ΟΤΕ στην πολη μου ειναι 570 μετρα οχι 754 που ειχα γραψει..

Εγω μετραω με Hyperhosting.Επειδη κανω μετρησεις για κινητη,βαζω αυτον γιατι ειναι πιο αξιοπιστος.Παντως μια χαρα ειναι τα 35Mbps απο τα 10-12 που ειχες με Adsl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...