Προς το περιεχόμενο

Huawei και sar values...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβαζω σε διαφορα threads για τις υψηλες τιμες sar που εχουν τα Huawei.. τι γνωμη εχετε οσοι τα εχετε προτιμήσει; Σας προβληματιζει το γεγονός; Ειμαι ενα βημα πριν παρω το p9 lite και εχω σκαλωσει εξαιτιας αυτου..

Δημοσ.

Αφου εχεις σκαλώσει σε αυτό, μην το πάρεις και πάρε samsung που εχουν τα χαμηλότερα sars.

Δεδομένου οτι το σκεφτεσαι και το ψάχνεις τόσο πολύ, δεν θα εχει αποτελεσμα να συζητήσουμε για τα sar, τι ειναι πραγματικά και τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν θα πειστείς. Πάρε λοιπον samy και ησυχάζεις. 

Δημοσ.

Διαβασα και το τοπικ περι επικινδυνοτητας και οκ μεσες ακρες εχω καταλαβει τι παιζει. Πιο πολυ σαν κουβεντα ξεκινησα το τοπικ. Οσοι εχετε huawei ας πουμε δε σας προβληματιζει; ειμαι εγω πχ ο υπερβολικος;

Δημοσ.

Διαβασα και το τοπικ περι επικινδυνοτητας και οκ μεσες ακρες εχω καταλαβει τι παιζει. Πιο πολυ σαν κουβεντα ξεκινησα το τοπικ. Οσοι εχετε huawei ας πουμε δε σας προβληματιζει; ειμαι εγω πχ ο υπερβολικος;

Είχα p9 lite 3gb και με έπιαναν ζαλάδες... Νύχτα έφυγε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τον ιδιο λογο χωρισα εγω την πρωην μου....μιλαγε ολη μερα κ με επιαναν ζαλαδες...τι sar και μαλακιες;εαν αντεχεις γκομενα που μιλαει ολη μερα εχεις ανοσια μεχρι και στα sar.

Επεξ/σία από fotislado
  • Like 1
Δημοσ.

Και νόμιζα ότι το πάθαινα μόνο εγώ.

Όχι δεν μιλάω τόσο πολύ στο τηλ, αλλά ασχολούμαι περισσότερο με Viber και internet. Το π9 λιτε από όταν το πήρα είχα ενθουσιαστεί με το σήμα του. Εκεί που τα άλλα κινητά έψαχναν αυτό είχε τουλαστον 2 γραμμές!!!

Αν έλα που μετ από βδομάδες είχα συχνούς πονοκεφάλους, που ποτέ στην ζωή μ δεν είχα. Το έδωσα και εγώ και δεν έχω ξανανιώσει ενοχληση. Ισως φταίει πως το έχω κοντά μ όταν κοιμάμαι δεν ξέρω, αλλά μου φάνηκε περίεργη η όλη φάση και το σούταρα και εγώ

• Like 1
Δημοσ.

το τι μπορει να διαβασει κανεις στον ινσομνια πλεον εχει πολυ γελιο...

αλλα για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα,το ανωτατο οριο στην ευρωπη ειναι καπου στο 2 και το p9 δεν εχει τοσο.Οποτε δεν συντρεχει λογος ανησυχιας.(Βασικα συντρεχει αλλα αν ειναι καθε τι που εχει ακτινοβολια να το αποφευγουμε μας κοβω να κανουμε διαιτα μεχρι να πεθανουμε και να κοψουμε και το νερο σε μια καλυβα σε κανα βουνο...)

Δημοσ.

Για τον ιδιο λογο χωρισα εγω την πρωην μου....μιλαγε ολη μερα κ με επιαναν ζαλαδες...τι sar και μαλακιες;εαν αντεχεις γκομενα που μιλαρι ολη μερα εχεις ανοσια μεχρι και στα sar.

Οι γυναίκες όπως κ να έχει μιλάνε συνέχεια είτε στο τηλέφωνο είτε μόνες κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...