Seventy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια εδω και 8 χρονια ειμαι στην Forthnet με ενα 24αρι ADSL και η ταχυτητα στο δωματιο μου ειναι 3Mbps το μαξ και στο σαλονι οπου ειναι το ρουτερ μοντεμ γυρω στα 6Mbps το download speed ενω το upload κατω απο 1 παντα.Το ρουτερ ειναι αυτο Technicolor TD5130.Η περιοχη ειναι Κυψελη(ΑΘΗΝΑ) σε ποιον παροχο να παμε καθως και αν θα πρεπει να αλλαξω ρουτερ γιατι ειναι αθλιο ετσι οπως παει.Ευχαριστω προκαταβολικα
panos30x Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Φιλε θα εχεις μεγαλη απόσταση απο το κεντρο..και αν πας σε αλλον παροχο το ιδιο θα εχεις..να βαλειs vbsl αν σου δεινη η frothent..για ρουτερ. Tplink
kaktos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια εδω και 8 χρονια ειμαι στην Forthnet με ενα 24αρι ADSL και η ταχυτητα στο δωματιο μου ειναι 3Mbps το μαξ και στο σαλονι οπου ειναι το ρουτερ μοντεμ γυρω στα 6Mbps το download speed ενω το upload κατω απο 1 παντα.Το ρουτερ ειναι αυτο Technicolor TD5130.Η περιοχη ειναι Κυψελη(ΑΘΗΝΑ) σε ποιον παροχο να παμε καθως και αν θα πρεπει να αλλαξω ρουτερ γιατι ειναι αθλιο ετσι οπως παει.Ευχαριστω προκαταβολικα Ανέβασε μας ένα screenshot με τις πληροφορίες της σύνδεσης σου να δούμε τι παίζει για να καταλάβουμε καλύτερα.
kaktos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 screenshot απο καποιο speedtest? Όχι από το configuration του router σου.
chipakos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια εδω και 8 χρονια ειμαι στην Forthnet με ενα 24αρι ADSL και η ταχυτητα στο δωματιο μου ειναι 3Mbps το μαξ και στο σαλονι οπου ειναι το ρουτερ μοντεμ γυρω στα 6Mbps το download speed ενω το upload κατω απο 1 παντα.Το ρουτερ ειναι αυτο Technicolor TD5130.Η περιοχη ειναι Κυψελη(ΑΘΗΝΑ) σε ποιον παροχο να παμε καθως και αν θα πρεπει να αλλαξω ρουτερ γιατι ειναι αθλιο ετσι οπως παει.Ευχαριστω προκαταβολικα Φίλε μου εγώ είμαι Γαλάτσι και στην Wind είχα 4 MBPS κι όταν πήγα στον OTE ,τώρα δηλαδή, έχω 11 MBPS ,Κι όλα αυτά στο ίδιο σπίτι με την ίδια καλωδίωση από την μία ημέρα με 4 στην επόμενη ημέρα σε 11. Εχει τεράστια διαφορά από πάροχο σε πάροχο και ειδικά αν πας στον ΟΤΕ που για εμένα είναι κορυφή και δεν τον αλλάζω πια με τίποτα.
Seventy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 sorry αλλα δεν εχω προσβαση στο configuration αν αλλαξω router θα ειμαι οκ?
Misternikitas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Φίλε μου εγώ είμαι Γαλάτσι και στην Wind είχα 4 MBPS κι όταν πήγα στον OTE ,τώρα δηλαδή, έχω 11 MBPS ,Κι όλα αυτά στο ίδιο σπίτι με την ίδια καλωδίωση από την μία ημέρα με 4 στην επόμενη ημέρα σε 11. Εχει τεράστια διαφορά από πάροχο σε πάροχο και ειδικά αν πας στον ΟΤΕ που για εμένα είναι κορυφή και δεν τον αλλάζω πια με τίποτα. Εγω απο 5.65 Mbps (μεγιστο) στον Ote πηγα στα 6.7 με Cyta και μπορω να πω οτι ειναι λιγο παραμυθι το "δεν θα υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα" που σου λεει ο παροχος απο τον οποιο θες να αποχωρησεις. Τα 600 KB/s (που θεωρητικα εφτανα, ποτε σχεδον δεν τα ειχα πιασει) με τα 800 KB/s (Παλι στην θεωρια, πιο πολυ στα 750-780 ειμαι), εχουν αρκετη διαφορα. Βεβαια η δικια σου διαφορα ειναι τεραστια συγκριτικα με την δικια μου, αλλα εγω ειμαι πατρα . sorry αλλα δεν εχω προσβαση στο configuration αν αλλαξω router θα ειμαι οκ? Πως γινεται να μην εχεις προσβαση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα