Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα το Le max 2 X829 στα 170€ σε γκρί χρώμα. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και τις προτάσεις σας. :)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το bangood στελνει με τριγωνικη αποστολή ξερει κανεις γτ σκεφτομαι και γω να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητο

• Like 1
Δημοσ.

Να ξέρεις ότι το x829 δεν έχει 800αρα στο 4g σωστά τα λέω saruman;

Ναι σωστά τα λες, γι αυτό είπα το Χ820 που έχει και 800άρα και Ελληνικά.

Το Χ829 δεν έχει τίποτα από τα δύο.

Εκτός εάν ασχοληθεί και βάλει τα Ελληνικά μόνος του.

• Like 1
Δημοσ.

Οι ρομ του 820 κάνουν και σε αυτό αν μπει myphone έχει τα πάντα

Δεν το ξέρω αυτό.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι το Χ820 έρχεται έτοιμο και δεν κάνεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Να ξέρεις ότι το x829 δεν έχει 800αρα στο 4g σωστά τα λέω saruman;

Η έλλειψη 800άρας δεν με ενδιαφέρει καθόλου καθώς μένω Αθήνα και όχι επαρχία. Απ την άλλη ακόμα και επαρχία να έμενα είναι ελάχιστα τα σημεία που η έλλειψη 800άρας θα μου δημιουργούσε πρόβλημα τη σήμερον.

Το x820 το βρίσκει κανείς πλέον μόνο σε Rose Gold γεγονός που είναι no go για μένα. Επίσης είναι αδικαιολόγητα πολύ πιο ακριβό απο την τιμή των 170€ που βρίσκεις το x829 4/64 τώρα στο bangood.

Οι διαφορές του x820 και x829 είναι αμελητέες και δεν δικαιολογούν την διαφορά τιμής. Η έλλειψη ελληνικών δεν είναι πρόβλημα. Ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς υποθέτω να βάλεις αν δεν σε ενδιαφέρει να του βάλεις άλλη ρομ. Και το zuk2 να έπαιρνα το ίδιο πράγμα θα έκανα μιας και ούτε αυτό έχει ελληνικά και του λείπει η 800άρα.

Δημοσ.

Παιδια το bangood στελνει με τριγωνικη αποστολή ξερει κανεις γτ σκεφτομαι και γω να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητο

up

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Saruman the White, επειδή είδα ότι έχεις xiaomi και μου το προτείνουν πολύ και πολλοί τώρα τελευταία (με snapdragon), θα μπορούσες να μου πεις εντυπώσεις και αν υπάρχει κάποιο άλλο xiaomi μέχρι 250 ευρώ (μην ξεφύγουμε) που θα έπαιρνες; Απαραίτητα -για μένα- στοιχεία: τουλάχιστον 5.5 ίντσες, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (αν γίνεται αποσπώμενη) και σχετικά καλή φωτογραφική μηχανή.

Δημοσ.

Saruman the White, επειδή είδα ότι έχεις xiaomi και μου το προτείνουν πολύ και πολλοί τώρα τελευταία (με snapdragon), θα μπορούσες να μου πεις εντυπώσεις και αν υπάρχει κάποιο άλλο xiaomi μέχρι 250 ευρώ (μην ξεφύγουμε) που θα έπαιρνες; Απαραίτητα -για μένα- στοιχεία: τουλάχιστον 5.5 ίντσες, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (αν γίνεται αποσπώμενη) και σχετικά καλή φωτογραφική μηχανή.

Αποσπώμενη δεν υπάρχει στα περισσότερα....

Για φωτογραφίες στην νύχτα θα χάνει σίγουρα,μέρα ικανοποιητική.

Μπαταρία "τέρας " με όλη την σημασία τις λέξεις.

Αυτό που μου την σπάει είναι ότι δεν έχει Fast battery charging(συνήθεισα το letv).

Η miu είναι αρκετά καλή,αλλά άλλος θα την λατρέψει και άλλος θα την μισήσει .

Για εμένα σε αυτά τα λεφτά που θες είναι αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4X-64G-Mauro-351325.htm ή στο Σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html (το πρώτο έχει την εγγύηση τις Info quest)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...