lionheart75 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας. Την τελευταία περίοδο είμαι σε αναζήτηση μιας οικονομικής λύσης σε smartphone απο Κίνα μεριά, με ανώτατο ποσό τα 155 - 160€. Θέλω ότι καλύτερο μπορώ να βρώ σε αυτά τα χρήματα με έμφαση σε οθόνη, κάμερα και αποθηκευτικό χώρο. Ο λόγος που άνοιξα thread είναι διότι κυριολεκτικά έχω καεί τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ να αποφασίσω που να κινηθώ, οπότε όσοι έχετε γνώση επ αυτού προτείνετέ μου συσκευή για να γίνει η παραγγελία το συντομότερο δυνατόν μιας και το θέλω το ταχύτερο. (Απλά για την ιστορία απο έναν παθών για να ξέρετε τι σας περιμένει σε περίπτωση στραβής: Θα ήθελα να μην μου προτείνετε απο Gearbest διότι αποφάσισα να μην ξαναψωνίσω απο αυτούς ούτε βίδα. Ο λόγος είναι ότι σε αναζήτηση vfm συσκευής κατέληξα μετά απο ψάξιμο στο oukitel U13 το οποίο και παρήγγειλα απο Gearbest σε flash sale την 20/01/17 στα 118€. H συσκευή ζήτησα να σταλεί με NL post προκειμένου να μειώσουμε τον κίνδυνο τελωνείου. (Έχω ψωνίσει αρκετές φορές απο Gearbest δεν είμαι νέος πελάτης τους). Ουδέποτε εφτασε η συσκευή στα χέρια μου και άνοιξα ticket αρχές Μαρτίου. Μου είπαν να περιμένω μέχρι 23/03/17 που λήγει το δίμηνο (εστάλη 23/01/17) για να μου κάνουν resend ή refund. Έκλεισε το δίμηνο λοιπόν, συσκευή δεν έλαβα (αν και επικοινώνησα και με elta μέσω email αλλά και με NL post μέσω twitter χωρίς να πάρω καμμιά βοήθεια σχετικά με το θέμα μου. Για όποιον έχει απορίες μπορώ να ανεβάσω τις απαντήσεις και των δύο. Να συμπληρώσω εδώ ότι το κινητό στις 29/01/17 ήταν στο NL shorting center και 31/01/17 ξεκίνησε το transportation για την χώρα προορισμού Ελλάδα. Εδώ τελειώνει και η ενημέρωση του πακέτου. Στην επικοινωνία λοιπόν που είχα με Gearbest 23/01/17 με ενημέρωσαν ότι αν θέλω resend της συσκευής θα πρέπει να τους καταβάλω το 50% της συσκευής ξανά ή αν θέλω refund στον λογαριασμό μου (πλήρωσα με κάρτα στην συγκεκριμένη αγορά και όχι Paypal ο μα....κας ) θα μου επιτρέψουν το 50% του ποσού που έδωσα. Με λίγα λόγια έχασα το μισό ποσό 65 usd ~ 60€ διότι απλούστατα δεν πλήρωσα για ασφάλιση (insurance) του πακέτου, ποσό μέν αστείο για το insurance όπως αστεία και η αντιμετώπισή τους προς εμένα. Το κακό είναι ότι το oukitel u13 ήταν η πρώτη παραγγελία φέτος το 2017 και ακολούθησαν άλλες 5-6 παραγγελίες απο δαύτους. Ακόμα περιμένω τις 2 τελευταίες. Ούτε ευρώ ξανά απο κεί. Εννοείται ότι ζήτησα partial refund 50% και όχι πόντους και λοιπές μαλακίες για να ξαναψωνίσω απο αυτούς. Να δώ και πόσες μέρες θα κάνουν να φανούν τα χρήματα στο λογαριασμό μου τώρα. Και εδώ όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία (διότι βλέπω ότι πέφτει διαφήμιση του Gearbest εκτός των άλλων sites και εδώ στο insomnia με τα αντιστοιχα threads που ανοίγονται κατά καιρούς, όπως και άλλων καταστημάτων εξ ανατολάς φυσικά, μπορώ να παραθέσω την επικοινωνία που είχα με το κατάστημα. ). Πάμε παρακάτω λοιπόν σχετικά με το θέμα. Είμαι ανάμεσα στα Oukitel U13, 3GB/64GB http://www.everbuying.net/product1232251.html?admitad_uid=68957e0e556bdcc365b659eb0a8da968 Doongee Y6, 4GB/64GB https://www.etotalk.com/p/doogee-y6-464gb-free-shipping-piano-black_p15923.html leEco Cool1, 3GB/32GB http://www.to2c.com/letv-cool-1-dual-leeco-coolpad-cool1-3-32gb-4-32gb-4-64gb-gold-silver.html και όποιο άλλο πληρεί τις προυποθέσεις που βάζω (οθόνη - κάμερα - αποθηκευτικός χώρος) με όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
chios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Σε αυτά που αναφέρεις εννοείται πας για leEco Cool 1 πολύ ανώτερο. 1
lionheart75 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Kαι εγώ εκεί κλείνω απλά άνοιξα το θέμα μην μου διαφεύγει και κάποιο άλλο vfm smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμής.
Val30 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ναι, βρε παιδιά, δώστε μας λίγο τα φώτα σας πάνω στο θέμα. Έχω ακριβώς το ίδιο ερώτημα και στο Skroutz είδα ως τώρα τα εξής: THL T9 Pro (16GB) (βαθμολογία 4.7/5) BlackView E7s (16GB) (βαθμολογία 4.5/5) Crypto Creev Mark V Plus (16GB) (αβαθμολόγητο) Cubot Max (32GB) (βαθμολογία 4.9/5) Meizu U20 (16GB) (αβαθμολόγητο) Doogee Shoot 1 (16GB) (βαθμολογία 5/5) Lenovo Vibe Z2 (βαθμολογία 4.7/5) Να πω εδώ ότι οκ, η βαθμολογία ίσως θα έπρεπε να με βοηθήσει, αλλά το να βάζουν πεντάρια 2 άτομα, δε λέει και πολλά, οπότε περιμένω εσάς τους insomniacs να με διαφωτίσετε. Α, ναι, να πω ότι ψάχνω στην κατηγορία "κινητό κάτω των 160 €, με οθόνη άνω των 5.5", ανθεκτικό σε πτώσεις, με διάρκεια μπαταρίας 1 μέρα και άνω με μέτρια χρήση". Έχω το Microsoft 640 XL (ανθεκτικότατο, εξαιρετική μπαταρία, 5.7", σχετικά αξιοπρεπείς φωτογραφίες) αλλά δεν παλεύω άλλο το λειτουργικό του και θέλω σαν κολασμένη να ξαναγυρίσω στον κόσμο του Android. Ευχαριστώ κι εγώ εκ των προτέρων!
lionheart75 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Βάζω και το lenovo Zuk2 στα ~160€ απο Bangood http://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-5_0-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1064299.html?rmmds=search αλλά με αποτρέπει η ύπαρξη ελληνικών και η όχι και όσο καλή κάμερα. Στα υπόλοιπα είναι τέρας σε αυτά τα χρήματα.
AggelosTz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Εγώ απορώ γιατί να μπλέξει κάποιος με κινεζικά που αγοράζει απλά σπεκ και μηδέν αξιοπιστία και να μην κοιτάξει για xiaomi και Motorola. Προσωπικά θα πήγαινα για το Xiaomi 4A που έχει και εγγύηση από infoquest ή Motorola G4 play. Δεν μπορείς μα τα έχεις φυσικά όλα στο πακέτο σε αυτή την τομή αλλά τα θεωρώ τίμια κινητά. Και φυσικά αν μπορείς να πας στα 180-200 κοιτάς p9lite ή α3 2016 1
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας. Την τελευταία περίοδο είμαι σε αναζήτηση μιας οικονομικής λύσης σε smartphone απο Κίνα μεριά, με ανώτατο ποσό τα 155 - 160€. Θέλω ότι καλύτερο μπορώ να βρώ σε αυτά τα χρήματα με έμφαση σε οθόνη, κάμερα και αποθηκευτικό χώρο. Ο λόγος που άνοιξα thread είναι διότι κυριολεκτικά έχω καεί τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ να αποφασίσω που να κινηθώ, οπότε όσοι έχετε γνώση επ αυτού προτείνετέ μου συσκευή για να γίνει η παραγγελία το συντομότερο δυνατόν μιας και το θέλω το ταχύτερο. (Απλά για την ιστορία απο έναν παθών για να ξέρετε τι σας περιμένει σε περίπτωση στραβής: Θα ήθελα να μην μου προτείνετε απο Gearbest διότι αποφάσισα να μην ξαναψωνίσω απο αυτούς ούτε βίδα. Ο λόγος είναι ότι σε αναζήτηση vfm συσκευής κατέληξα μετά απο ψάξιμο στο oukitel U13 το οποίο και παρήγγειλα απο Gearbest σε flash sale την 20/01/17 στα 118€. H συσκευή ζήτησα να σταλεί με NL post προκειμένου να μειώσουμε τον κίνδυνο τελωνείου. (Έχω ψωνίσει αρκετές φορές απο Gearbest δεν είμαι νέος πελάτης τους). Ουδέποτε εφτασε η συσκευή στα χέρια μου και άνοιξα ticket αρχές Μαρτίου. Μου είπαν να περιμένω μέχρι 23/03/17 που λήγει το δίμηνο (εστάλη 23/01/17) για να μου κάνουν resend ή refund. Έκλεισε το δίμηνο λοιπόν, συσκευή δεν έλαβα (αν και επικοινώνησα και με elta μέσω email αλλά και με NL post μέσω twitter χωρίς να πάρω καμμιά βοήθεια σχετικά με το θέμα μου. Για όποιον έχει απορίες μπορώ να ανεβάσω τις απαντήσεις και των δύο. Να συμπληρώσω εδώ ότι το κινητό στις 29/01/17 ήταν στο NL shorting center και 31/01/17 ξεκίνησε το transportation για την χώρα προορισμού Ελλάδα. Εδώ τελειώνει και η ενημέρωση του πακέτου. Στην επικοινωνία λοιπόν που είχα με Gearbest 23/01/17 με ενημέρωσαν ότι αν θέλω resend της συσκευής θα πρέπει να τους καταβάλω το 50% της συσκευής ξανά ή αν θέλω refund στον λογαριασμό μου (πλήρωσα με κάρτα στην συγκεκριμένη αγορά και όχι Paypal ο μα....κας ) θα μου επιτρέψουν το 50% του ποσού που έδωσα. Με λίγα λόγια έχασα το μισό ποσό 65 usd ~ 60€ διότι απλούστατα δεν πλήρωσα για ασφάλιση (insurance) του πακέτου, ποσό μέν αστείο για το insurance όπως αστεία και η αντιμετώπισή τους προς εμένα. Το κακό είναι ότι το oukitel u13 ήταν η πρώτη παραγγελία φέτος το 2017 και ακολούθησαν άλλες 5-6 παραγγελίες απο δαύτους. Ακόμα περιμένω τις 2 τελευταίες. Ούτε ευρώ ξανά απο κεί. Εννοείται ότι ζήτησα partial refund 50% και όχι πόντους και λοιπές μαλακίες για να ξαναψωνίσω απο αυτούς. Να δώ και πόσες μέρες θα κάνουν να φανούν τα χρήματα στο λογαριασμό μου τώρα. Και εδώ όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία (διότι βλέπω ότι πέφτει διαφήμιση του Gearbest εκτός των άλλων sites και εδώ στο insomnia με τα αντιστοιχα threads που ανοίγονται κατά καιρούς, όπως και άλλων καταστημάτων εξ ανατολάς φυσικά, μπορώ να παραθέσω την επικοινωνία που είχα με το κατάστημα. ). Πάμε παρακάτω λοιπόν σχετικά με το θέμα. Είμαι ανάμεσα στα Oukitel U13, 3GB/64GB http://www.everbuying.net/product1232251.html?admitad_uid=68957e0e556bdcc365b659eb0a8da968 Doongee Y6, 4GB/64GB https://www.etotalk.com/p/doogee-y6-464gb-free-shipping-piano-black_p15923.html leEco Cool1, 3GB/32GB http://www.to2c.com/letv-cool-1-dual-leeco-coolpad-cool1-3-32gb-4-32gb-4-64gb-gold-silver.html και όποιο άλλο πληρεί τις προυποθέσεις που βάζω (οθόνη - κάμερα - αποθηκευτικός χώρος) με όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με κατι παραπανω αν θες https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-le-max-2 (το Χ820 που εχει και Ελληνικα). 1
chios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Βάζω και το lenovo Zuk2 στα ~160€ απο Bangood http://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-5_0-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1064299.html?rmmds=search αλλά με αποτρέπει η ύπαρξη ελληνικών και η όχι και όσο καλή κάμερα. Στα υπόλοιπα είναι τέρας σε αυτά τα χρήματα. Επίσης πολύ καλή συσκευή με τρομερή υποστήριξη από developer, καλό αλλά ανεβαίνει λίγο και αυτό του saruman123. Εγώ θα έπαιρνα zuk 1
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Επίσης πολύ καλή συσκευή με τρομερή υποστήριξη από developer, καλό αλλά ανεβαίνει λίγο και αυτό του saruman123. Εγώ θα έπαιρνα zuk https://www.kimovil.com/el/sygkrish/leeco-le-max-2,zuk-z2-4gb-64gb 1
newsformobiles Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Το zuk πολύ καλό. Τα μαγαζιά μόνο στην αρχή δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα. Επίσης λόγω τελωνείου κοίτα για eu καλύτερα ή τριγωνική αποστολή. 1
chios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 τα 32gb ρομ τα θεωρώ πολύ λίγα χωρίς sd , το ζουκ έχει πολύ καλύτερη μπαταρία σαν τηλέφωνο είναι κορυφή το letv και με την υποστήριξη του crisbal το έχει πάει σε άλλο επίπεδο , αν μπορεί να πάρει το 64αρι οκ άλλα ανεβαίνει από το αρχικό 160e .
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 τα 32gb ρομ τα θεωρώ πολύ λίγα χωρίς sd , το ζουκ έχει πολύ καλύτερη μπαταρία σαν τηλέφωνο είναι κορυφή το letv και με την υποστήριξη του crisbal το έχει πάει σε άλλο επίπεδο , αν μπορεί να πάρει το 64αρι οκ άλλα ανεβαίνει από το αρχικό 160e .Μια χαρά είναι και τα 32.Ναι το 64αρι ανεβαίνει το "κασερι" 1
Val30 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Σόρρυ που επανέρχομαι, μήπως είναι εύκολο να μου απαντήσετε και μένα; Άλλες προτάσεις κινητών δεκτές, αρκεί να είμαστε κοντά στα ζητούμενα.
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά. Ανάμεσα σε zuk2 απο bangood που έχω και πόντους και σε letv le max 2 αλλά το x829 το αμερικάνικο που βγαίνει στα 170€ με τους πόντους το 64άρι παλι απο bangood. Βέβαια επειδή με ενδιαφέρει και η κάμερα, ποιό απο τα 2 να επιλέξω, το Le max 2 ή το cool1 που έχει dual? (To cool1 βγαίνει στα ~150 €). p.s. Ανάμεσα στα εξής τι προτείνετε; 1. http://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X829-5_7-inch-4GB-64GB-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1125233.html?rmmds=search Le max 2 x829 4/64 169€ με τους πόντους (+9€ απο το όριο) 2. http://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-5_0-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1064299.html?rmmds=search Lenovo zuk2 4/64 157€ με τους πόντους (εντός χρηματικού ορίου) 3. http://www.to2c.com/letv-cool-1-dual-leeco-coolpad-cool1-3-32gb-4-32gb-4-64gb-gold-silver.html Letv cool1 3/32 silver στα 154€ ενώ 4/32 Gold στα 166€ (+6 πάνω απο το όριο). Επίσης αν κάποιος έχει υπόψη κανένα promotion code στα παραπάνω καταστήματα θα με βόλευε πολύ να μου στον στείλει.
zenwalk23 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Δες μήπως ισχύει το KIMOVILZUK2 για το Zuk2.Εγώ θα πήγαινα για το Zuk2 λόγω μεγέθους και γενικότερης αισθητικής, από εκεί και πέρα αν δεν σε πειράζει το μέγεθος πήγαινε για το le max που έχει καλύτερες κάμερες.Από τεχνικά χαρακτηριστικά και τα δυο είναι τούμπανα, πάνω από ότι χρειάζεται ο πιο απαιτητικός χρηστης. Ναι, βρε παιδιά, δώστε μας λίγο τα φώτα σας πάνω στο θέμα. Έχω ακριβώς το ίδιο ερώτημα και στο Skroutz είδα ως τώρα τα εξής: THL T9 Pro (16GB) (βαθμολογία 4.7/5) BlackView E7s (16GB) (βαθμολογία 4.5/5) Crypto Creev Mark V Plus (16GB) (αβαθμολόγητο) Cubot Max (32GB) (βαθμολογία 4.9/5) Meizu U20 (16GB) (αβαθμολόγητο) Doogee Shoot 1 (16GB) (βαθμολογία 5/5) Lenovo Vibe Z2 (βαθμολογία 4.7/5) Να πω εδώ ότι οκ, η βαθμολογία ίσως θα έπρεπε να με βοηθήσει, αλλά το να βάζουν πεντάρια 2 άτομα, δε λέει και πολλά, οπότε περιμένω εσάς τους insomniacs να με διαφωτίσετε. Α, ναι, να πω ότι ψάχνω στην κατηγορία "κινητό κάτω των 160 €, με οθόνη άνω των 5.5", ανθεκτικό σε πτώσεις, με διάρκεια μπαταρίας 1 μέρα και άνω με μέτρια χρήση". Έχω το Microsoft 640 XL (ανθεκτικότατο, εξαιρετική μπαταρία, 5.7", σχετικά αξιοπρεπείς φωτογραφίες) αλλά δεν παλεύω άλλο το λειτουργικό του και θέλω σαν κολασμένη να ξαναγυρίσω στον κόσμο του Android. Ευχαριστώ κι εγώ εκ των προτέρων! Το cubot max για την οθόνη που έχει, έχει πολύ κακή ανάλυση.Επίσης η camera του είναι κάτω του μετριου για την κατηγορια του και δεν έχει γυροσκόπιο.Το lenovo ήταν ένα από αυτά που έψαχνα και δυστυχώς βρήκα πολλές μαρτυρίες για προβλήματα (από wi-fi μέχρι μπαταρία).Λόγω εταιρίας θα πήγαινα για Meizu (κατά προτίμηση το Μ3 Note) ή για το Neffos C5 Max. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2017 από zenwalk23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα