Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένου έως 1500

Stavmitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

106, saxo 1.100cc ή 1.400cc. Πολύ οικονομικά και με ανταλλακτικά του 20ευρου

Καλή πρόταση.. Το είχα 10 χρόνια.

με 1500€ δε θα πάρεις σοβαρό αυτοκίνητο. προσπάθησε να ανέβεις...

ναι μεν το θέλεις απλά να κινείται αλλά αν η διαδρομή που κάνεις είναι σπίτι-δουλειά-συνεργείο... ε δεν αξίζει.

να ξέρεις ότι αν αγοράσεις αυτοκίνητο σε αυτά τα λεφτά, σε σύντομο διάστημα να χρειαστεί να δώσεις κι άλλα για διάφορες επισκευες.

και όσον αφορά τους ιάπωνες, που μερικοί τα έχουν θεοποιήσει...

πριν χρόνια είχα πάρει στα ίδια λεφτά (~1300€) ένα toyota. ήταν για 2ο αυτοκίνητο για κάποια συγκεκριμένα δρομολόγια.

σε σύντομα διάστημα έδωσα άλλα 600€ για επισκευές στον κινητήρα (έκαιγε λάδια), ένα θεματάκι που είχε με τη μίζα, αλλαγή μπαταρίας και κάτι ψιλολόγια (εξτρά από τα 600).

κάποιος θα πει ότι αν δεν ήταν toyota και ήταν κάτι άλλο, δε θα έδινα μόνο 600 αλλά άλλα τόσα.

σε κάθε περίπτωση, αυτοκίνητο σε αυτά τα λεφτά, θα ζητάει. το μόνο σίγουρο

απλά να το έχετε κι αυτό στο νου σας.

Το γερμανικό όμως θα σου βγάλει 6000 ζημιά και όχι 600,αυτή είναι η διαφορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εαν ανεβεις προς το διχιλιαρο δες κανένα getz https://www.car.gr/9860069-hyundai-getz ή αν δε σε νοιαζει το τρίθυρο κανένα ford ka που ειναι σκυλια μαυρα...

σιγα μη βγαλει και 60000 ζημια... ενα 30% ακριβότερα στη συντηρηση ειναι και πάλι εξαρτάται αυτό

Καλή πρόταση.. Το είχα 10 χρόνια.

το αστείο όμως είναι ότι είχα και audi (audi 80) με περισσότερα χιλιόμετρα. μάντεψε ποιο έβγαλε περισσότερα προβλήματα.

αλλά ας μην πέσουμε στην παγίδα japan vs germany. δεν είμαστε 16 χρονών.

εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με 1500€ σοβαρό αμάξι δε θα πάρει. θα έχει θέματα.

εκτός αν κάνω λάθος κι έχουν αλλάξει τόσο τα πράγματα διότι εγώ το είχα πάρει προ κρίσης.

τώρα αν τα δίνουν τζάμπα τι να πω.

εαν ανεβεις προς το διχιλιαρο δες κανένα getz https://www.car.gr/9860069-hyundai-getz ή αν δε σε νοιαζει το τρίθυρο κανένα ford ka που ειναι σκυλια μαυρα...

σιγα μη βγαλει και 60000 ζημια... ενα 30% ακριβότερα στη συντηρηση ειναι και πάλι εξαρτάται αυτό

Φέρε μου γερμανικό 20 ετών και ευρωπαϊκό 20 ετών να τα ανοίξουμε να δούμε πόσα χρήματα θέλουν.

Με 600 τον Ιάπωνα τον φτιάχνεις για ακόμα 20 χρόνια... Το ευρωπαϊκό με πόσα;

Πάντως το saxo το είχα δέκα χρόνια, έβγαλε κεφαλάρι στα 10 χρόνια ακριβώς, μια χαρά 200 ευρώ ζημιά ήταν μόνο.

Τα ιαπωνικα μεταχειρισμενα πωλουνται με τσιμπημενες τιμες,δεν παιζει να βρεις κατι αξιοπρεπες στα 1500€.Εγω προβληματα για το accent πρωτη φορα ακουω.Αρκετα αξιοπρεπες σαυτη την τιμη και υπαρχουν αρκετα πχ

https://www.car.gr/9598217-hyundai-accent

https://www.car.gr/9757161-hyundai-accent-gls-full-extra

Το θέλουμε για να μπαινοβγαίνει στο κέντρο της Πάτρας, άντε να πηγαίνει και μέχρι το Αίγιο. Πιάσαμε ταυτόχρονα με την κοπέλα μου δουλειά σε διαφορετικές περιοχές και χρειαζόμαστε και οι 2 αμάξι. Τι να κοιτάξω σ αυτά τα λεφτά; Προφανώς και δεν περιμένω τίποτα χαϊλίκια, ενα κλιματιστικό θέλω να χει και να κουνιέται. 3πορτο-5πορτο δε με πειράζει, χαμηλού κυβισμού έως 1400. Ευχαριστώ πολύ!

*Να βρίσκεται σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη των 100χλμ από Πάτρα, ή Αθήνα.

Κοιτας σε starlet,corolla,micra μετα σε hyundai accent και τελος σε saxo.

Με τα λεφτα που διαθετεις μην περιμενεις να μην σου ζητησει στο αμεσο μελλον..!

Κοιτα περισσοτερο τα μηχανικα παρα σε κομφορ περα απο το a/c.

Να εχει πληρη ιστορικο service..

Σημαντικο τα καυσαερια..!!! μετα δισκοπλατο.. φρενα..

Για αμορτισερ,λαστιχα απλα να μην χρηζουν αμεσης αλλαγης..

• Like 1

Το γυρίσαμε αλλιώς. Θα πάρουμε ένα δεύτερο των γωνιών της αλλά θα πρέπει να τους βρούμε κάτι στα 8-9 χιλιάρικα, κατηγορίας auris και πανω. Τώρα για τον κυβισμό το συζητάμε. Ο πατέρας της είπε σε πετρέλαιο έως δίλιτρο (ας έχει και φόρο πολυτελείας, να μη ξεπερνάει τα 1000€ σε τέλη) αλλιώς αν δεν έχει κάτι καλό, να βρούμε ένα βενζινοκίνητο 'εως 1600-1800 και να του βάλουμε αέριο. Φέξε μου και γλύστρισα δηλαδή. Θα ανοίξω μάλλον νέο θέμα γιατί άλλαζει πολύ η κουβέντα αλλά όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει από δω. Το κλίμα ελπίζω να το πιάσατε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...