st2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 ρε παιδιά εχω αυτή την τηλεοραση SHARP LC-40CFE5100E απο την οποια ειμαι ευχαριστημενος δεν ειναι ουτε σμαρτ ουτε κλεβερ ουτε τιποτα χτες μου εβγαλε το εξης κουλο σε ενα γρηγορο ζαπινγ οταν κατεληξα σε καναλι μου εβγαλε στην πανω γωνία ενα Κ σε κιτρινο τετραγωνο και διπλα γραφει LC-40CFE5100E (δηλαδη το μοντελο της τηλεορασης) και ειναι μονιμα ανοιχτό εκανα ρεσετ από το μενου, τιποτα εψαξα για hard reset βρηκα αυτό http://factory-reset.com/wiki/Sharp_Service_Menu LCD Sets While the LCD is on, unplug the power cable. Then while pressing the {INPUT} & {VOL -} buttons on the remote, plug the power cable back into the outlet. When it powers up you will see a little "k" appear in brackets. Then on the TV, press and hold {VOL -} & {CH -} down and release. The Service Menu will be displayed. Use {CH+} {CH -} buttons to navigate, Use {VOL+} {VOL -} buttons to adjust the value. αλλα σε εμενα αντι για Input εχει Source που το θεωρω οτι ειναι το ιδιο αλλα δεν κανει τίποτα στο νετ βρηκα ότι μαλλον εχει μπει σε hotel mode αλλα δεν βρισκω λύση εχει κανεις να προτείνει κατι ?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα