Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια τελικά μετα απο 20 μερες ανομονής μου ηρθε το desktop..... απο eshop συναρμολογημενο χωρις λειτουργικο....

Παω να το συνδεσω με την HDMI την θυρα ( κοκκινο κυκλακι στη φωτο) για να περασω αρχικα τα windows....αλλα τιποτα...ενω αναβει ο υπολογιστης δεν παιρνει σημα η οθονη. Ενας φιλος μου ειπε οτι επειδη εχει συνδεθει η 1070 πανω στην Motherboard εχουν απενεργοπιηθει ολες οι αλλες εξοδοι και οτι μπορει να δωσει σημα στην φαση αυτη μονο η DVI θυρα της καρτας που απο οτι φαινεται στη φωτο ( η οριζοντια προς τα κατω) ειναι και η μονη εξοδος της καρτας.Ισχυει κατι τετοιο? Γιατι εφαγα μεγαλο ξενερωμα..... Δεν εχω ανταπτορα για HDMI - DVI για να το τσεκαρω,....

post-191808-0-85798500-1490634969_thumb.png

post-191808-0-93961300-1490634984_thumb.jpg

post-191808-0-98430600-1490634991_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Για ανέβασε καλύτερα μια photo από την πίσω πλευρά, συγκεκριμένα στο σημείο της κάρτας γραφικών.

Απλά θέλω να δω πώς φαίνονται οι υπόλοιπες θύρες της κάρτας γραφικών.

Σωστά σου λέει πάντως ότι μιας και είναι κουμπωμένη πάνω η 1070 δεν μπορείς να πάρεις εικόνα από το HDMI της μητρικής.

Δεν είναι η μόνη έξοδος της κάρτας γραφικών το DVI αλλά είναι πιθανό να είναι το μόνο (εύκολα) προσβάσιμο (για την ώρα τουλάχιστον).

• Like 2
Δημοσ.

Η καρτα γραφικων σου πανω απο την θυρα dvi εχει κατι καπακια που καλυπτουν και τις αλλες θυρες εικονας.Μια απο αυτες σιγουρα ειναι hdmi.Βγαλε τα καπακια,βρες τη θυρα και εισαι ετοιμος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...