Psyber Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Επειδή πολλά ακούγονται για τα skroutzoμάγαζα θα ήθελα να σας ρωτήσω από πού είναι αξιόπιστα να αγοράσω ένα iphone 7.Έχω ακούσει ότι πολλά είναι πιο οικονομικά γιατί είναι δεύτερης διαλογής. Δεν ξέρω αυτό αν ισχύει, θα ήθελα να μου πείτε από την εμπειρία σας. Λέω να το πάρω απο εδώ:https://www.kaizerstore.gr/iphone-7-32gb-black-eu μιας και έχει αυτό το κατάστημα πολλές αξιολογήσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Πώς κατέληξες να παρεις το iphone 7; Θα ξεκινήσω έτσι ωστε να πάω στην απάντηση 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τι σου κινησε την περιέργεια ώστε να αγοράσεις το συγκεκριμένο κινητό και όχι πχ ένα samsung s7 edge? Btw το μαγαζί που είπες είναι από τα πιο αξιόλογα-αξιοπιστα και μεγαλύτερα με πολύ κόσμο να αγοράζει από εκεί.
Psyber Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το λειτουργικό της δικής μου προτίμησης όπως βλεπεις από το avatar μου ειναι το windows phone. Πρόσφατα πήρα για μένα ένα Xiaomi φτηνά και για την εμπειρία του Android εχω να πω τα χειρότερα. Και σε καμία περίπτωση δε θα έπαιρνα ακριβό android. Όπως και προσωπικά δεν θα έπαιρνα iphone γιατί θα προτιμήσω να ρίξω αυτό το χρηματικό ποσό σε πράγματα που μου αρέσουν περισσότερο. Το τηλέφωνο θα αγοραστεί από συγγενικό πρόσωπο που είναι ακόμα με 4s και τα έχει βγάλει τα λεφτά του και έχει συνηθίσει το περιβάλλον.
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ααα μάλιστα οκ Επειδή με παραξένεψε επειδή Άβαταρ είχες windows phone και ήθελα να δω τι έγινε Όσο για xiaomi γιατί δεν σου άρεσε και έχεις να πεις τα χειρότερα; (Όσο για το μαγαζί που ρώτησες σ απάντησα 2 ποστ πριν είναι κομπλέ μαγαζί) 1
fotislado Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Η kaizer η phonegallery.υπαρχουν βεβαια κ αλλα αξιολογα αλλα απο αυτα εχω εμπειρια κ μπορω να μιλησω. 1
Psyber Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Επειδή με παραξένεψε επειδή Άβαταρ είχες windows phone και ήθελα να δω τι έγινε Όσο για xiaomi γιατί δεν σου άρεσε και έχεις να πεις τα χειρότερα; Δεν έχω να πω για τη Xiaomi συγκεκριμενα τα χειρότερα. Για τα 130 ευρώ που έδωσα είναι φιλότιμο σαν κατασκευή. Απλά όσο θάψιμο και να έχει φάει το windows phone λόγω του app gap, σαν πλοήγηση και πρακτικότητα το βρίσκω αξεπέραστο. To android είναι πολύ μέτριο για τα γούστα μου, πολλές διαφημίσεις οι εφαρμογές και αν παιζεις αρκετη ωρα ένα παιχνιδι τα 2 gb ram ειναι λίγα και το κινητο κάνει reboot. Το android δε με πείθει με τίποτα για ακριβή συσκευή και σε αυτό που μου πρότεινες το design το βρίσκω κακό. Συν του ότι θεωρώ καραγκιοζιλίκι να πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή για να μπορείς να στείλεις sms χωρίς πρόβλημα.
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μήπως πήρες κανένα με κινεζικη αντί για περασμένη ευρωπαϊκη Ρομ μέσα;
turbat0s Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Σίγουρα έχεις προβληματική ρομ, γι' αυτό και η κακή εμπειρία χρήσης. Δες το "about phone".
Neg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ένας άνθρωπος ρωτάει κάτι εντελώς διαφορετικό επειδή θέλει να πάρει ένα iPhone και προσπαθείτε να του αλλάξετε γνώμη να πάρει παλιά ναυαρχίδα και μάλιστα της Samsung αντί να του απαντήσετε στην ερώτηση του. 4
fotislado Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ένας άνθρωπος ρωτάει κάτι εντελώς διαφορετικό επειδή θέλει να πάρει ένα iPhone και προσπαθείτε να του αλλάξετε γνώμη να πάρει παλιά ναυαρχίδα και μάλιστα της Samsung αντί να του απαντήσετε στην ερώτηση του.Απαντηθηκε η ερωτηση του οτι ειναι μια χαρα μαγαζι.δεν χωραει κ πολυ συζητηση αυτο.η ειναι καλο μαγαζι καποιο η δεν ειναι.απλα οπως ειναι φυσιολογικο παραξενεψε καποιους η αγορα i phone σε συνδιασμο με το avatar του.λογικο ειναι.
Psyber Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Παιδιά με την κατάντια του windows phone δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο για κάποιον να αλλάξει οικοσύστημα. Γιατί είναι τόσο αυτονόητο ότι κάποιος θα πήγαινε σε android?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα