tsilitheo1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 μάλλον δεν ψάχνεις σωστά στο σκρούτζ http://www.skroutz.gr/s/8333136/Samsung-κ-S7-Edge-32GB.html Σορρυ φιλε ziaba. Η βιασυνη αυτα κανει. Απο 421 το απλο και 487 το εντζ. Και 618 το ντουος. Σε ευχαριστω για την διορθωση,απλα θα γινοταν και με λιγοτερο "καυστικο" τροπο.... Μια χαρα το εχω το σκρουτζ,μην ανησυχεις.... 1
ziaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ψαχνω Κινεζικο (αρα φτηνοτερο) τηλεφωνο με καμερα ισαξια με του Samsung Edge 7 και να εχει και OIS πάρε το ΜΙ5 έχει πολύ καλή κάμερα για Κινέζο, βέβαια όχι ισάξια του s7 άλλα στην ουσία γιαυτό πληρώνεις στο σάμσουνγκ γιατί δεν έχει τπτ άλλο το ιδιαίτερο Σορρυ φιλε ziaba. Η βιασυνη αυτα κανει. Απο 421 το απλο και 487 το εντζ. Και 618 το ντουος. Σε ευχαριστω για την διορθωση,απλα θα γινοταν και με λιγοτερο "καυστικο" τροπο.... Μια χαρα το εχω το σκρουτζ,μην ανησυχεις.... το κατάλαβα ότι έκανες λάθος σόρρυ και από μένα αν σε πείραξε η απάντησή μου 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 πάρε το ΜΙ5 έχει πολύ καλή κάμερα για Κινέζο, βέβαια όχι ισάξια του s7 άλλα στην ουσία γιαυτό πληρώνεις στο σάμσουνγκ γιατί δεν έχει τπτ άλλο το ιδιαίτερο Το mi5 το απλό έχει θέματα με το wifi Μην το πάρει για καλή κάμερα και την πατησει με αλλα 1
ziaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Κάτοχος s7edge. Δε θα βρεις καλύτερη κάμερα, ιδικά με το Nougat 7.0 γίνεται ακόμα καλύτερη. Προς το παρόν από όσα βλέπω και ακούω για τα s8 και s8+ εχω να δηλώσω ευτυχής που με απογοητεύει η σαμμυ με το 8 μιας και οι οικονομίες που έκανα θα μείνουν ή θα πάνε κάπου καλύτερα. Με βλέπω με s7edge μέχρι μέσα του 2018. σε εσωτερικούς χώρους πρέπει να πέσει πολύ ρύθμισή στο s7 για να βγάλει καλή φώτο + έμενα πάντως μ αρέσει πιο πολύ η κάμερα του iphone ειδικά σε βίντεο άλλα αυτά είναι γούστα Το mi5 το απλό έχει θέματα με το wifi Μην το πάρει για καλή κάμερα και την πατησει με αλλα μπρος τα κάλλη τι ναι πόνος + νταξ δεν είναι τοσο θέμα όπως του g4
SeXBOX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 σε εσωτερικούς χώρους πρέπει να πέσει πολύ ρύθμισή στο s7 για να βγάλει καλή φώτο + έμενα πάντως μ αρέσει πιο πολύ η κάμερα του iphone ειδικά σε βίντεο άλλα αυτά είναι γούστα Σιγά που θα δώσω 1000+ για ένα κινητό που δεν έχει futures σαν του edge για πλάκα! 4k video, heart rate, οξύμετρο, pedometer, καλύτερη κάμερα του iphone(γούστο μου), uhq ήχο, 2560x1440 οθόνη, γρήγορη πρόσβαση σε επαφές και κάμερα, ταχύτερη απόκριση, expandable storage, με βγάζει μια μέρα και μισή η μπαταρία του σε νορμάλ χρήση. Αλλά γούστα είναι αυτά, αλλά γούστα με 490€........ -------- EDIT: Sorry έκανα 2 φάουλ έχει 4k και έχει πέσει 100€. Α ξέχασα να αναφέρω ότι στο s7 edge μου ακούω μουσική συνδέοντας τα USB ναι USB ακουστικά με τον OTG αντάπτορα που έχει, και τα ακουστικά έχουν δική τους "κάρτα ήχου" ενσωματωμένη οπότε φαντάζεσαι για τι ποιότητα μιλάμε και το εχω για μουσική Spotify με σβηστή οθόνη, συνεχόμενο παίξιμο για 12 ώρες.
stoneao98 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ποσο λετε να πεσει τωρα που θα βγει το s8 ; (αν εχετε εμπειρια το ποτε και ποσο επεσε το s6 αντιστοιχα) ;
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Λογικά το s7 edge μεταχειρισμένο θα το βρίσκεις (πρέπει να το βρίσκεις) 350€ και το απλό στα 280-290€ Καινούργιο δεν ξέρω.
ziaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Σιγά που θα δώσω 1000+ για ένα κινητό που δεν έχει futures σαν του edge για πλάκα! 4k video, heart rate, οξύμετρο, pedometer, καλύτερη κάμερα του iphone(γούστο μου), uhq ήχο, 2560x1440 οθόνη, γρήγορη πρόσβαση σε επαφές και κάμερα, ταχύτερη απόκριση, expandable storage, με βγάζει μια μέρα και μισή η μπαταρία του σε νορμάλ χρήση. Αλλά γούστα είναι αυτά, αλλά γούστα με 490€........ όχι και 1000+ το πλας παίζει στα 700€ και το απλό στα 600€ +στο σάμσουνγκ μ νευριάζει που δεν μπορώ να κόψω να μου έρχονται τα ΟΤΑ χωρίς ρουτ που στο iphone γίνετε πανεύκολα Λογικά το s7 edge μεταχειρισμένο θα το βρίσκεις (πρέπει να το βρίσκεις) 350€ και το απλό στα 280-290€ Καινούργιο δεν ξέρω. θα θελες http://www.insomnia.gr/topic/640483-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CF%84%CF%87-s7-edge/?do=findComment&comment=55569548
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ε εντάξει εδώ μέσα βλέπεις να έχει καινούργιο πχ 400€ και ο άλλος σ γράφει ολοκαίνουργιο το άνοιξα να το δω μόνο,το δίνω 420€ χαχαχα Άστο μην την ψάχνεις,μιλάμε για νορμάλ άτομα όχι κατοχικους γερολαδαδες που θέλουν να βγάλουν από την μύγα ξυγκι 1
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ψαχνω Κινεζικο (αρα φτηνοτερο) τηλεφωνο με καμερα ισαξια με του Samsung Edge 7 και να εχει και OIS https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-le-max-2
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Το le max 2 έχει τόσο καλή κάμερα;Αρκετά μπορώ να πω.Για το Χ820 που έχει και Ελληνικά λέω. 1
SeNNinhA Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Για να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα: Το Mi5s έχει με διαφορά την καλύτερη κάμερα της Sony και της αγοράς γενικά. Ειναι η ιδια ακριβως με του Pixel XL. Μεγαλυτερος και καλυτερος αισθητηρας και εξαιρετικο software για αυτη που φτανει την φωτογραφια σε πολυ υψηλά επιπεδα ακόμη και σε πολυ χαμηλους φωτισμους (σε ακινητα θεματα βεβαια). Ενταξει. Δεν εχει OIS στο 4k αλλα το Pixel XL που εχει κοστιζει ενα χιλιάρικο ομως. Η καμερες των Samsung & Apple ειναι πολυ καλές αλλα η κάμερα των Mi5s & Pixel XL ειναι ακόμη καλύτερες. Αυτα για το θεμα καμερα. Δεν υπαρχει "αλλά" σε αυτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα