Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για s7 ελεγα. Αλλα ΑΝ υπαρχει κινεζικο με λιγοτερα και ισαξιο οκ (Οποτε ταβανι ειναι η τιμη του S7)

Αν οχι ποσο συντομα και ποσο λετε να πεσει η τιμη του S7 τωρα που θα βγει το S8

Δημοσ.

Αν ζητουσες φθηνοτερο και με καλυτερη κάμερα απο το s7,θα σου προτεινα το g5. Αλλα τωρα που ζητας ισαξια,δεν γνωριζω...

Ναι αλλα το G5 ειναι LG.

Δημοσ.

Ναι αλλα το G5 ειναι LG.

Αυτο παλι τι σημαινει;;;. Μην ακουσω για bootloops και τα συναφη,γιατι εχει παραγινει το αστειο. Το g4 ειχε θεμα,ναι. Αλλα αν ακουσες το ιδιο και για το 5,ποσταρε το να γνωριζουμε

Just saying.... http://www.insomnia.gr/topic/640368-νεκρό-s7-edge/ . Αυτο δεν σημαινει οτι το s7 ειναι γτπ..

Δημοσ.

To g5 εχει 367€ στο σκρουτζ και το s7 487" το απλο. Το edge 618€. Το g5 το εχω απο τον αυγουστο. Απο την εμπειρια μαζι του,το συστηνω. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι βαζω και υπογραφη. Το μονο θεματακι που εχω δει ειναι ενα ελαφρο ghosting καποιες φορες αλλα οχι ενοχλητικο ή μονιμο. Η καμερα που σε ενδιαφερει,τα σπαει. Μονο σε νυχτερινες φωτο θα δεις λιγο θορυβο,που και αυτο αν παιξεις μανιουαλ,διορθωνεται. Γκουγκλαρε για συγκριση μεταξυ των 2

Δημοσ.

To g5 εχει 367€ στο σκρουτζ και το s7 487" το απλο. Το edge 618€. Το g5 το εχω απο τον αυγουστο. Απο την εμπειρια μαζι του,το συστηνω. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι βαζω και υπογραφη. Το μονο θεματακι που εχω δει ειναι ενα ελαφρο ghosting καποιες φορες αλλα οχι ενοχλητικο ή μονιμο. Η καμερα που σε ενδιαφερει,τα σπαει. Μονο σε νυχτερινες φωτο θα δεις λιγο θορυβο,που και αυτο αν παιξεις μανιουαλ,διορθωνεται. Γκουγκλαρε για συγκριση μεταξυ των 2

μάλλον δεν ψάχνεις σωστά στο σκρούτζ

d5a3f600e3ac4fabb911b07ffd81e661.png

ec636825318b4b91890012eda59f1cca.pnghttp://www.skroutz.gr/s/8333136/Samsung-Galaxy-S7-Edge-32GB.html

Δημοσ.

Για s7 ελεγα. Αλλα ΑΝ υπαρχει κινεζικο με λιγοτερα και ισαξιο οκ (Οποτε ταβανι ειναι η τιμη του S7)

Αν οχι ποσο συντομα και ποσο λετε να πεσει η τιμη του S7 τωρα που θα βγει το S8

Κάτοχος s7edge. Δε θα βρεις καλύτερη κάμερα, ιδικά με το Nougat 7.0 γίνεται ακόμα καλύτερη. Προς το παρόν από όσα βλέπω και ακούω για τα s8 και s8+ εχω να δηλώσω ευτυχής που με απογοητεύει η σαμμυ με το 8 μιας και οι οικονομίες που έκανα θα μείνουν ή θα πάνε κάπου καλύτερα. Με βλέπω με s7edge μέχρι μέσα του 2018.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...