SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα Φίλος ψάχνει gps 5 ίντσες περίπου για βάρκα του δεν χρειάζεται να εχει αναγκαστικά να εχει βυθόμετρο μιας και εχει ηδη , ψάχνει κατι σχετικά οικονομικό ( οσο οικονομικά μπορεί να ειναι ) και με ελληνικούς χάρτες φυσικά, απο τετοια δεν γνωρίζω καθόλου οποτε κάθε πρόταση δεκτή και αν εχετε και προσωπική εμπειρία να του προτείνω μερικα μοντέλα Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Έχει ενα παλιό iphone 4s θέλει συγκεκριμένα gps για την βάρκα με ελληνικούς χάρτες
makfil Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μήπως το βυθόμετρο που έχει ήδη, έχει και αυτή τη δυνατότητα;
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Όχι δεν νομίζω θα το γνώριζε λογικά , δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες απλα μου ειπε θέλει ενα gps μονο για την βάρκα με ελληνικούς χάρτες
makfil Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Συνήθως, τα βυθόμετρα με οθόνη έχουν και gps με ναυτικούς χάρτες. Το πόσο αξιόπιστα είναι στο να σου δείχνει ψάρια κλπ εξαρτάται από το software αλλά για το στίγμα είναι ικανοποιητικά.
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση θα ήθελα πάντως μερικές προτάσεις από όσους γνωρίζουν να του προτείνω μερικά μοντέλα
makfil Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Για μια πρώτη ιδέα https://www.skroutz.gr/c/1939/Gps-Plotters-Vuthometra.html?keyphrase=gps+%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B7%CF%82&from=autocomplete
leonidas_fs Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αγόρασε το Navionics. Είναι application και αξίζει το κάθε ευρώ!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα