mihalis19 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Θα ήθελα μια βοήθεια να ρυθμίσω ατο ρουτερ μου στατική ip. Το ένα ρουτερ που είναι της forthnet παίρνει αυτόματα τα στοιχεία που άλλαξαν και παίζει κανονικά. Δεν το χρησιμοποιώ όμως επειδή βραχυκυκλώνει. Χρησιμοποιώ ένα tp link TD W8960N Πηγαίνω και βάζω την στατική αλλά δεν ξέρω τι μου ξεφεύγει. Μπορεί να μου πει κάποιος το ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Για να είμαστε σιγουροι: Μιλάς για στατική ip στο router, δηλαδή την εξωτερικη ip ; Αυτη την ip που βλέπουν απέξω; ή μιλάς για στατική ip στον υπολογιστή σου, ωστε να παιρνει πάντα κάτι σταθερα; πχ. 192.168.1.46 Αν μιλάς για το πρώτο, εχεις σταθερή ip απο τον πάροχο ή είσαι σε dynamic;
mihalis19 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Είναι πλέον συνδεδεμένος στον ISP με static και όχι dynamic Να πω ότι από την ώρα που μου έκαναν αλλαγή σε static το router δεν συγχρονίζει καν δεν ξέρω ποια ρύθμιση μου ξεφεύγει Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι δεν αλλάζω στο router annex a δεν ξέρω που είναι η ρύθμιση
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Γιατι δε παίρνεις τον πάροχο να σε βοηθήσει; Ειναι πολύ πιθανό να εχουν ετοιμες τις ρυθμίσεις και αν δεν τις εχουν θα σου στειλουν τις ρυθμισεις να τις περάσεις
mihalis19 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Κλασική δικαιολογία! Επειδή έχουν πολλές γνώσεις δεν μπορούν να πουν ρυθμισεις για αλλά ρουτερ μόνο για τα δικά τους! Επίσης τελικά Βρήκα το πρόβλημα απλά τα έφτυσε το ρουτερ και δεν συγχρονίζει καν! Παρήγγειλα άλλο!
mihalis19 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Κάτι ακόμα άλλαξα το router και σύγχρονισε Όμως το ρουτερ της forthnet ένα Zte που δεν το χρηαιμοποιω επειδή βραχυκυκλώνει συγχρονίζει σε down 5600 και up 1100 Ενώ ένα tp link καινούργιο συγχρονίζει 5200 και 880 Είναι κάποια ρύθμιση;;
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 το καθε ρουτερ εχει διαφορετικο Chipset αρα συγχρονιζει και σε αλλη ταχυτητα οποτε μπορει το zte να μην εχει κανενα θεμα. δεν χρειαζεται να βαλεις καπου την static ip.στην δινει μονιμα ο παροχος και ας το εχεις στο Dynamic.οποτε δεν πειραζεις κατι.τζαμπα κοινως ψαχνεις να βρεις που μπαινει μεσα στο ρουτερ και να την βαλεις δεν θα αλλαξει κατι.μιλαμε παντα για wan static. δοκιμασε firmware update στο tp linK.ισως να παιξει καλυτερα ισως οχι.απο forthnet σιγουρεψου οτι εισαι σε 6 αρι Profile>αν εισαι σε alcatel dslam ζητα free no rfi για να παρεις τα μεγιστα. Κάτι ακόμα άλλαξα το router και σύγχρονισεΌμως το ρουτερ της forthnet ένα Zte που δεν το χρηαιμοποιω επειδή βραχυκυκλώνει συγχρονίζει σε down 5600 και up 1100Ενώ ένα tp link καινούργιο συγχρονίζει5200 και 880Είναι κάποια ρύθμιση;; Είναι πλέον συνδεδεμένος στον ISP με static και όχι dynamicΝα πω ότι από την ώρα που μου έκαναν αλλαγή σε static το router δεν συγχρονίζει καν δεν ξέρω ποια ρύθμιση μου ξεφεύγειΕπίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι δεν αλλάζω στο router annex a δεν ξέρω που είναι η ρύθμιση δεν σου ξεφευγει κατι και η static ip ειναι ασχετη με τον συγχρονισμο.αν εχεις απλη γραμμη τοτε annex a. annex b = adsl over isdn. annex m ειναι annex a αλλα με παραπανω Upload που θα πρεπει και ο παροχος απο την αλλη πλευρα να το εχει βαλει annex m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα