ypnos7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλησπερα Εδω και μια βδομαδα εχω βαλει στο σπιτι μου 24αρα γραμμη ADSL Cosmote. Εμεινα απολυτως ικανοποιημενος απο τις ταχυτητες που πιανω. Τις τρεις πρωτες μερες, συμφωνα με τον τυπο που μιλησα στο 13888 συγχρονιζομουνα στα 18,3, και κατεβαζα με 1,8 Mb/s σταθερα. Εδω και τρεις μερες ομως, εχω μια πτωση της ταχυτητας της ταξης του 1 Mb/s, συνεπως κατεβαζω με 1,7 Mb/s. Μπορει να σας φαινεται αστεια η ανησυχια μου, γιατι μιλαμε για μικρη πτωση, αλλα γιατι να συμβει αυτο? Γνωστες του θεματος διαφωτιστε με σας παρακαλω. Δεν εχω παρει ακομα τηλεφωνο στο 13888 να ρωτησω για τη πτωση της ταχυτητας, σκεφτηκα να κανω πρωτα μια ερωτηση εδω και βλεπουμε. Καλως σας βρηκα καθως ειμαι νεο μελος.
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 μην κανεις τιποτα gai 4% μειωση μια χαρα ειναι οι ταχυτητες σου Αν ειχες μεγαλη πτωση ήταν αλλο θεμα
ypnos7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 gai 4%? Επειδη ειμαι ασχετος να μου το εξηγησεις λιγο πιο απλα?
kaktos77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 gai 4%? Επειδη ειμαι ασχετος να μου το εξηγησεις λιγο πιο απλα? Εξαρτάται από την ταχύτητα που κλειδώνει το router σου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Προφανώς είχε κλειδώσει πιο ψηλά τις πρώτες μέρες και τώρα κλείδωσε ελάχιστα πιο χαμηλά, η διαφορά όπως σου είπε και ο φίλος είναι αμελητέα. Συνήθως αν θες να κλειδώσεις τη μέγιστη ταχύτητα στο router σου κάνε ένα restart σε βραδινή ώρα και θα κλειδώσει λογικά ψηλότερα από ότι την υπόλοιπη ημέρα και θα μείνει εκεί μέχρι να κάνεις εσύ restart ή να φάει από μόνο του disconnect. Πάντως όπως προείπα η ταχύτητα είναι αμελητέα και δεν αξίζει να κάτσεις να ασχοληθείς.
ypnos7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Οκ παιδες, ευχαριστω για τις απαντησεις σας, θα κανω αργοτερα μια επανακινηση το ρουτερ, και θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα. Ευχαριστω! 1
ypnos7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 χεχεχε νομιζα μιλας με επιστημονικους ορους Εξαρτάται από την ταχύτητα που κλειδώνει το router σου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Προφανώς είχε κλειδώσει πιο ψηλά τις πρώτες μέρες και τώρα κλείδωσε ελάχιστα πιο χαμηλά, η διαφορά όπως σου είπε και ο φίλος είναι αμελητέα. Συνήθως αν θες να κλειδώσεις τη μέγιστη ταχύτητα στο router σου κάνε ένα restart σε βραδινή ώρα και θα κλειδώσει λογικά ψηλότερα από ότι την υπόλοιπη ημέρα και θα μείνει εκεί μέχρι να κάνεις εσύ restart ή να φάει από μόνο του disconnect. Πάντως όπως προείπα η ταχύτητα είναι αμελητέα και δεν αξίζει να κάτσεις να ασχοληθείς. Φιλε εκανα επανακινηση το ρουτερ, και ξανακατεβαζω με 1.8!!!! Σευχαριστω, να σαι καλα. 1
kaktos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 χεχεχε νομιζα μιλας με επιστημονικους ορους Φιλε εκανα επανακινηση το ρουτερ, και ξανακατεβαζω με 1.8!!!! Σευχαριστω, να σαι καλα. Σου είπα τόσο μικρή διαφορά παίζει ανάλογα με το πόσο κλειδώνει το router τη δεδομένη χρονική στιγμή. Συνήθως το βράδυ κλειδώνει "λίγο" πιο πάνω και αν το αφήσεις χωρίς να το σνοιγοκλεισεις το κρατάει μέχρι την επόμενη που θα το κλείσεις ή μέχρι να φάει disconnect μόνο του 1
ypnos7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Οριστε και τα στατιστικα της γραμμης. Πως τα βλεπετε, ειμαι κομπλε; DSL/Internet status Up/Up Transmission mode ADSL_2plus Downstream 18347 kbps Upstream 1022 kbps SNR(Down/Up) 8.2/12.3 dB Attenuation(Down/Up) 13/8.1 dB CRC Errors(Down/Up) 66/4 FEC Errors(Down/Up) 120/0 Device Serial No. 268EG8JGCH10353 Software Version V1.0.0_OTET10P2A EDIT: Συνδεθηκα στο ρουτερ και βρηκα στατιστικα με περισσοτερες πληροφοριες. Τα παραθέτω παρακάτω Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 1022/18347 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1123/18616 kbps Noise Margin(Up/Down) 12.4/8.2 dB Line Attenuation(Up/Down) 8.1/13 dB Output Power(Up/Down) 12.4/18.3 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth(Up/Down) 1/1 Interleave Delay(Up/Down) 1/0 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 4/69 FEC Errors(Up/Down) 120/0 Τι λέτε, ειμαι κομπλε; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2017 από ypnos7
StormGr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Κομπλέ είσαι και σταματα να ανυσηχεις γιατί κάνεις περιπου το 90% των υπολοιπων με adsl να ζηλεύουμε με τις ταχύτητες που έχεις!! 2
kaktos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Είσαι μια χαρά, πολύ καλή γραμμή, εκεί θα παίζεις για να πας παραπάνω πρέπει να σου κατεβάσουν το snr που ο ΟΤΕ δεν το κάνει(το αφήνει στο 8). 1
ypnos7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Κομπλέ είσαι και σταματα να ανυσηχεις γιατί κάνεις περιπου το 90% των υπολοιπων με adsl να ζηλεύουμε με τις ταχύτητες που έχεις!! Είσαι μια χαρά, πολύ καλή γραμμή, εκεί θα παίζεις για να πας παραπάνω πρέπει να σου κατεβάσουν το snr που ο ΟΤΕ δεν το κάνει(το αφήνει στο 8). Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις παιδιά! Να 'στε καλα 1
makis269 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 ισως να σε ειχαν σε 6 snr στην αρχή και τώρα σε πήγαν σε 9 . επίσεις βλέπω fast path ,αρα και πάλι λογικό να έχασες λίγη ταχύτητα αν ησουν πριν σε interleaved.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα