Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα fellow insomniacs!

Θα ήθελα προτάσεις για αγορά ενσύρματου mouse:

~μόνο από Public και τιμή μέχρι 50€ [έχω κάτι δωροεπιταγές, γι'αυτό]

~κανονικό μέγεθος [όχι mini για laptop δλδ]

~design: πιο πολύ ο σχεδιασμός gaming mouse μ'αρέσει

~dpi: πολύ σημαντικό να υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε κουμπάκι που ν'αλλάζει τα dpi. Να ξεκινά π.χ. απο 400 και να φτάνει 3500.

~clicking sounds: να μην είναι και πολύ θορυβώδες [θα χρησιμοποιηθεί σε εργασιακό περιβάλλον]

Μέχρι τώρα βρήκα αυτό εδώ http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mouses/sharkoon-shark-zone-m20-gaming-mouse-mayro/prod8270216pp/ , αλλά δεν βλέπω κριτικές για ήχο, πόσο αντοχής είναι κλπ.

Περιμένω κι άλλες προτάσεις!

Δημοσ.

Γιατι θελεις gaming mouse αφου θα ειναι για δουλεια ενα απλο δεν κανει? Δεν υπαρχει καποιο αθορυβο απο οσα εχει τυχει να περασουν απο τα χερια μου, τα switches ειναι διαφορετικα ακομα και στο ιδιο mouse, πχ εχω  2 g403 στο ενα κανουν περισσοτερο θορυβο, ειναι τα tolerance των switch.

Τα sharkoon ειναι αθλια και imo φαινονται και γελοια σε εργασιακό περιβάλλον, εγω ειμαι με ενα logitech g pro στη δουλεια, αν θες να δωσεις κατι παραπανω εχει πολυ καλα clicks dpi button και "office shape". Αν θες κατι μεγαλυτερο g403. Απο κει και περα αν ειναι αυστηρα μεχρι 50ε τσεκαρε μερικα roccat οπως αυτο http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mouses/roccat-kiro-gaming-mouse-mayro/prod8020636pp/, εχουν καλα και αθορυβα σχετικα clicks(οπως θυμαμαι απο ενα kone+ που ειχα) και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.

Εγω με αυτο ειμαι παντως. :P

2y2RtV0.jpg

Επισης αυτο το focus στα dpi δεν το καταλαβα, 1600-2000 max αρκουν για ολες τις χρησεις ακομα και για 4κ οθονες, επισης μπορεις να παιξεις με το pointer speed αν για καποιο λογο θελεις πιο γρηγορα.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι θελεις gaming mouse αφου θα ειναι για δουλεια ενα απλο δεν κανει?

Δεν υπαρχει καποιο αθορυβο απο οσα εχει τυχει να περασουν απο τα χερια μου, τα switches ειναι διαφορετικα ακομα και στο ιδιο mouse, πχ εχω  2 g403 στο ενα κανουν περισσοτερο θορυβο, ειναι τα tolerance των switch.

Τα sharkoon ειναι αθλια και imo φαινονται και γελοια σε εργασιακό περιβάλλον, εγω ειμαι με ενα logitech g pro στη δουλεια, αν θες να δωσεις κατι παραπανω εχει πολυ καλα clicks dpi button και "office shape". Αν θες κατι μεγαλυτερο g403. Απο κει και περα αν ειναι αυστηρα μεχρι 50ε τσεκαρε μερικα roccat οπως αυτο http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mouses/roccat-kiro-gaming-mouse-mayro/prod8020636pp/, εχουν καλα και αθορυβα σχετικα clicks(οπως θυμαμαι απο ενα kone+ που ειχα) και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.

Επισης αυτο το focus στα dpi δεν το καταλαβα, 1600-2000 max αρκουν για ολες τις χρησεις ακομα και για 4κ οθονες, επισης μπορεις να παιξεις με το pointer speed αν για καποιο λογο θελεις πιο γρηγορα.

1) Μ'άρέσει το gaming design και δεν είναι ανάγκη να 'πάει σετάκι' με το εργασιακό περιβάλλον. Εξάλλου ο καθένας μας εδώ φέρνει ό,τι θέλει, από ακουστικά μέχρι πληκτρολόγια.

2) Θα τσεκάρω και Roccat που λες, από κοντά για ν'ακούσω τα clicks του. Αλλά και να δω πώς κάθεται στο χέρι.

3) Όσον αφορά τα dpi, ζητώ γρήγορη εναλλαγή με κουμπάκι πάνω στο mouse [όχι κάθε φορά να πρέπει να πηγαίνω στις ρυθμίσεις των windows]. Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί η δουλειά μου απαιτεί συχνά να αλλάζω την ταχύτητα. Το συγκεκριμένο όριο στα dpi το είπα γιατί έχω συνηθίσει να έχω mouse που ξεκινά από 450 και φτάνει τα 3500.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που σου εβαλα εχει dpi button για εναλλαγές αλλιως υπαρχουν και αλλα, εγω ελεγα για τα 3500 dpi, δεν ξερω οτι δουλεια και να κανεις ειναι παρα πολυ αν τα θελεις ομως νομιζω μεχρι 4k παει το συγκεκριμενο οποτε δεν εχεις θεμα. Ενταξει το design υποκειμενικο ειναι απλα το λεγομενο "gaming" το οποιο για εμενα δεν υπαρχει καν συνηθως περιλαμβανει λαμπακια rgb και λοιπα gimmicks τα οποια πληρωνεις αρκετα παραπανω και δεν προσφέρουν τιποτα στην εργασία.

Και εγω οτι θελω μπορω να φερω αλλα θα φαίνομαι τσίρκο με RΛΖΞR™ CHROMA™ RGB™ PRO™ setup κτλπ για αυτο προτεινα κατι πιο διακριτικό με το ιδιο functionality για δουλεια, απο κει και περα whatever floats your boat.. :P

Δημοσ.

Γιατι θελεις gaming mouse αφου θα ειναι για δουλεια ενα απλο δεν κανει?

Τα sharkoon ειναι αθλια και imo φαινονται και γελοια σε εργασιακό περιβάλλον...

+1.

Άθλια δεν είναι αλλα για εργασιακό περιβάλλον θα συμφωνήσω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να χρησιμοποιείς περιφερειακά με τέτοιο ύφος. Βέβαια εξάρτάται το εργασιακό περιβάλλον...και το Internet cafe, εργασιακό περιβάλλον είναι αν δουλεύεις εκεί.

Απο προσωπική εμπειρία και χρήση, το Sharkoon Shark Force μου έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση. Για τα χρήματα που κοστίζει, είναι αδύνατον να μην το προτείνω σε κάποιον που ψάχνει κάτι ανάλογο. Και απ'ότι βλέπω, υπάρχει και στο κατάστημα που ψάχνεις : http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mouses/sharkoon-shark-force-gaming-mouse-mayro/prod8270220pp/

Αν θέλεις να δείς λεπτομέρειες για το Shark Force, ρίξε μια ματιά κι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=BK9PFWkPwDM&t=38s

Δυστυχώς το Κ30 δεν το έχω δεί απο κοντά οπότε δεν μπορώ να σου πώ άποψη μεταξύ των 2. Απλά και μόνο λόγω budget που θέτεις και το ύφος που βλέπω να προσανατολίζεσαι, ίσως το Shark Force να σου κάνει τη δουλειά.

Δημοσ.

το σαρκουν που ανεβασες το εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος το πηρα πριν απο 2 χρονια και ειναι μια χαρα αλλα το πηρα στα 22 ευρω δες στο σκρουτζ

Δημοσ.

Πήγα λοιπόν χθες Public και είδα όλα τα ποντίκια που είχαν μέχρι 50€.

Τα περισσότερα από κοντά μου φάνηκαν τελείως ψεύτικα, ελαφριές πλαστικούρες, ο σχεδιασμός τους δεν μου γέμιζε το μάτι.

Μου άρεσε πολύ το Roccat Kiro που έλεγες ADHD!
Είδα και το ASUS GX850 http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mouses/asus-gx850-gaming-mouse-mayro/prod7820258pp/?gclid=CLG10q6c-9ICFW4R0wodboULEQ και ήμουν ανάμεσα σ'αυτά τα 2. Τελικά πήρα το ASUS περισσότερο λόγω καλύτερης τιμής αλλά και καλύτερου grip, μού'κατσε καλύτερα, έχει στην αριστερή μεριά του ένα rubber-like στήριγμα ανάμεσα στα κουμπιά.

Το δοκιμάζω ήδη εδώ και μερικές ώρες και μου αρέσει πολύ! Ο ήχος του click μέτριας έντασης, όχι κάτι το ενοχλητικό δηλαδή. Το υλικό του ποντικιού δεν γλιστράει, η εναλλαγή στα dpi γρήγορη, έκανα assign και εντολές στα 2 πλαϊνά κουμπιά και όλα καλά! Ευτυχώς το νοιώθω τέλεια στο χέρι μου, μακάρι να βγει αντοχής το ποντικάκι.

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια αν και καλη ποιοτητα τα roccat ποτε δεν με βολεψε κανενα στο grip, ολα μου φαινονται καπως περιεργα αλλα αλλοι βολεύονται πολυ καλα. :P Ειναι πιο ergo shape αυτο που πηρες σιγουρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...