Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας !

Ψαζνω ενα κινητο για την κολλητη μου αλλα θελει να εχει μπλε δοντι οχι ομως για δεδομενα, αλλα για ακουστικο/μικροφωνο.

Το ιντερνετ κτλ δεν την ενδιαφερει γιατι εχει αλλο( και λαπτοπ) γιαυτην την δουλεια και θελει μονο το ακουστικο στο αυτι λογω ευκολιας την ωρα της εργασιας.

Τα περισσοτερα κινητα που εχουν bluetooth ειναι μονο για δεδομενα και δεν αναγνωριζουν το ακουστικο που εχει το οποιο δεν γνωριζω μαρκα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλησπερα σας !

Ψαζνω ενα κινητο για την κολλητη μου αλλα θελει να εχει μπλε δοντι οχι ομως για δεδομενα, αλλα για ακουστικο/μικροφωνο.

Το ιντερνετ κτλ δεν την ενδιαφερει γιατι εχει αλλο( και λαπτοπ) γιαυτην την δουλεια και θελει μονο το ακουστικο στο αυτι λογω ευκολιας την ωρα της εργασιας.

Τα περισσοτερα κινητα που εχουν bluetooth ειναι μονο για δεδομενα και δεν αναγνωριζουν το ακουστικο που εχει το οποιο δεν γνωριζω μαρκα.

Μπας και φταίει το ακουστικό?

Ποτέ δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Στο Sammy S που είχα μια χαρά υποστήριζε και ακουστικό, και ήταν παλιό.

Δημοσ.

μπάτζετ?

μπατζετ δεν γνωριζω αλλα πειτε μου τις προτασεις που υπαρχουν στην αγορα και διαλεγει αυτη.

Μπας και φταίει το ακουστικό?

Ποτέ δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Στο Sammy S που είχα μια χαρά υποστήριζε και ακουστικό, και ήταν παλιό.

τι να σου πω δεν εχω εμπειρια απο μπλε δοντια. Θα της προτεινω να δοκιμασει με καποιο αλλο, εαν οντως ειναι χαλασμενο.

Δημοσ.

Καλησπερα σας !

και με αυτό μια χαρά θα κάνει την δουλεία της

http://www.skroutz.gr/s/9615498/TP-LINK-Neffos-Y5L.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...