ASDIC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σας ! Ψαζνω ενα κινητο για την κολλητη μου αλλα θελει να εχει μπλε δοντι οχι ομως για δεδομενα, αλλα για ακουστικο/μικροφωνο. Το ιντερνετ κτλ δεν την ενδιαφερει γιατι εχει αλλο( και λαπτοπ) γιαυτην την δουλεια και θελει μονο το ακουστικο στο αυτι λογω ευκολιας την ωρα της εργασιας. Τα περισσοτερα κινητα που εχουν bluetooth ειναι μονο για δεδομενα και δεν αναγνωριζουν το ακουστικο που εχει το οποιο δεν γνωριζω μαρκα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Sheogorath Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σας ! Ψαζνω ενα κινητο για την κολλητη μου αλλα θελει να εχει μπλε δοντι οχι ομως για δεδομενα, αλλα για ακουστικο/μικροφωνο. Το ιντερνετ κτλ δεν την ενδιαφερει γιατι εχει αλλο( και λαπτοπ) γιαυτην την δουλεια και θελει μονο το ακουστικο στο αυτι λογω ευκολιας την ωρα της εργασιας. Τα περισσοτερα κινητα που εχουν bluetooth ειναι μονο για δεδομενα και δεν αναγνωριζουν το ακουστικο που εχει το οποιο δεν γνωριζω μαρκα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Μπας και φταίει το ακουστικό? Ποτέ δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Στο Sammy S που είχα μια χαρά υποστήριζε και ακουστικό, και ήταν παλιό.
ASDIC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 μπάτζετ? μπατζετ δεν γνωριζω αλλα πειτε μου τις προτασεις που υπαρχουν στην αγορα και διαλεγει αυτη. Μπας και φταίει το ακουστικό? Ποτέ δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Στο Sammy S που είχα μια χαρά υποστήριζε και ακουστικό, και ήταν παλιό. τι να σου πω δεν εχω εμπειρια απο μπλε δοντια. Θα της προτεινω να δοκιμασει με καποιο αλλο, εαν οντως ειναι χαλασμενο.
life is music Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 aς δει το σαμσουγκ j3 2016 ειναι στα 110 ευρω στο σκρουτζ τα εχει ολα και θα κανει την δουλεια της ASDIC
ziaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σας ! Ψαζνω ενα κινητο για την κολλητη μου αλλα θελει να εχει μπλε δοντι οχι ομως για δεδομενα, αλλα για ακουστικο/μικροφωνο. Το ιντερνετ κτλ δεν την ενδιαφερει γιατι εχει αλλο( και λαπτοπ) γιαυτην την δουλεια και θελει μονο το ακουστικο στο αυτι λογω ευκολιας την ωρα της εργασιας. Τα περισσοτερα κινητα που εχουν bluetooth ειναι μονο για δεδομενα και δεν αναγνωριζουν το ακουστικο που εχει το οποιο δεν γνωριζω μαρκα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. και με αυτό μια χαρά θα κάνει την δουλεία της http://www.skroutz.gr/s/9615498/TP-LINK-Neffos-Y5L.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα