yiatsek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σας Σύντομα θα είμαι κάτοχος της τηλεόρασης samsung 50ku6000 και σκέφτομαι να την τοποθετήσω σε τοίχο. Αν και η θέαση της θα είναι απο γωνιακό καναπέ , παρόλα αυτά θεωρώ πως η βάση της θα είναι σταθερή.Το πολύ πολύ να "χάνει" λίγο αυτός που θα βρίσκεται στην γωνία του καναπέ, να βρίσκεται δλδ ~1 μέτρο από το κέντρο της.Γενικά δεν γνωρίζω τεχνικές λεπτομέρειες για το αν θα έπρεπε να ψάξω και σε βάση με περιστροφή. Η τηλεόραση θέλει vesa 400x400 είναι 50" και βάρος από ότι γνωρίζω γύρω στα 13 κιλά.Ψάχνω για κάτι αξιόλογο και όχι κινέζικο.Να προσθέσω πως ο τοίχος έχει ταπετσαρία τοποθετημένη , οπότε η τοποθέτηση θα χρειαστεί κάποια ακρίβεια ενδεχομένως. Είναι εύκολα εγκαταστάσιμες ή χρειάζεται κάποιος τεχνικός. Αν ισχύει το δεύτερο , για τι τεχνικό μιλάμε? Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Mesqal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Αν ψαχνεις σταθερη και οσο ποιο κοντα στον τοιχο γινεται, παρε αυτη, την εχω και ειναι πολυ ποιοτικη http://www.e-shop.gr/hama-11759-ultraslim-fix-tv-wall-mount-l-black-p-PER.565842 εχει και δυο καλα, επειδη ειναι vesa 800χ800 max μπορεις να το εκμεταλευτεις μιας και η δικια σου ειναι 400χ400, θα εχεις χωρο να την μετακινεις στον οριζοντιο αξονα +- 40 ποντους και στο υψος (εκει πρεπει να την ξεβιδωνεις ομως). Επισης εχει και ενσωματομενο αλφαδακι.
geopro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Meliconi Click 400Θα εμπιστευόμασταν αυτή τη βάση ; Οι κριτικές δεν είναι κακές πάντως !
graphist83 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Το 800Χ800 vesa θα φτανει μεχρι τις πλαινες θυρες ομως. Θα δυσκολευει την προσβαση σε αυτες. Αυτο το σκεφτηκατε? Στις σταθερες βασεις δεν απαιτειται κατι πολυ ειδικο η ακριβο, ειδικα για τοσο λιγα κιλα. Τελος το ενσωματωμένο αλφαδακι ειναι στις περισσότερες περιπτωσεις αχρηστο, καθως εχει μπει - στηριχτει σχεδον κατα τυχη. Βαζω επαγγελματικο αλφαδι απο πανω απο την βαση (που ειναι και το πιο επιπεδο μερος της) και δεν συμφωνούν σχεδον ποτε. (στις φθηνες). Εχω κανει και επιβεβαίωση και με το laser αλφαδι που εστησα διπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα