ektor7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 από την εποχή των wp7 περιμένουμε να σοβαρευτεί. Παρότι φανατικός χρήστης wp7-wp7,8-wp8-wp8.1- w10m πιστεύω ότι έχουμε τελειώσει σαν πλατφόρμα. Η νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει οσονούπω θα πετάξει το 99% των υπαρχόντων συσκευών εκτός. Με λίγα λόγια θα έχουμε νέο reboot με νέα γενιά συσκευών και νέο λειτουργικό. Η λύση για το μέσο χρήστη είναι στο android και αυτό που μου κάνει πραγματικά εντύπωση είναι η προσπάθεια της MS να ξεφορτώσει τους χρήστες της εκεί. Ιδιαίτερα με τα mid range μοντέλα της την εποχή των WP8.1 Τελος πάντων άμωμοι εν οδώ αλληλούια MS και τα μυαλά στα κάγκελα Μα γι'αυτο εχουν πατωσει ως πλατφορμα τα wp/wm,γιατι καθε φορα που εκανε μια τεραστια αλλαγη στο λογισμικο,απο 50-100% συσκευων εμεναν πισω και οι developers να χανουν συνεχως τους οποιους πελατες κερδισαν εκεινη την στιγμη. Ενω απο την αλλη να βλεπεις ολους τους υποληπους χρηστες της desktop πλατφορμας με 8ετιας ακομη και 10ετιας συσκευες(συμπεριλαμβανομενου και τα tablets) να τρεχουν την τελευταια εκδοση του λογισμικου και οι devs να μην χρειαζεται να στηριζουν εφαρμογες για 2 και 3εις εκδοσεις του λογισμικου,για να μην χανουν τους πελατες τους! Γι'αυτο πρεπει να τελειωσει αυτο το ανεκδοτο με τις αναβαθμισεις και αν δε μπορει να βρει καποια λυση στην ARM,να στραφει τελειωτικα στην x86! Και στην τελικη αν θα μου βγαλει ενα surface phone στα 800φευγα ευροπουλακια με mobile os και να τρεμει το φιλοκαρδι μου καθε χρονο αν θα παρει ή οχι την αναβαθμιση,ευχαριστω να μου λειπει. Αν μου βγαλει με desktop os και Χ86 και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο για μια 5ετια-6ετια οσο αφορα τις αναφαθμισεις,να της ακουμπήσω και ενα 1000ρικο αν θελει,για μια τετοια premium συσκευη.
thanoik34 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 jim_p απλά περνάς την παλαιότερη έκδοση του facebook που έχει ενσωματωμένο το messenger που είναι και ποιο ελαφρύ με xap deployer και τελείωσε,δεν καταλαβαίνω γιατί φέρνουν την καταστροφή
mants118 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω αν τρολάρεις ή αν τα εννοείς αυτά που λες. άσε θα τα ξεκαθαρίσουν με το federrer για το copyright του post!!!! χαχαχα!!!!! Στο θέμα μας, απίστευτο, ευτυχώς δε χρησιμοποιώ πια το lumia 920 αλλά πολύ κρίμα να βλέπεις να καταρρέει το όλο οικοσύστημα των Windows Phone!!!
AlexKane Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Η νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει οσονούπω θα πετάξει το 99% των υπαρχόντων συσκευών εκτός. Με λίγα λόγια θα έχουμε νέο reboot με νέα γενιά συσκευών και νέο λειτουργικό. Και που είναι το πρόβλημα; Εφόσον το ΛΣ είναι σταθερότατο, γρήγορο και πλήρες από πλευράς εφαρμογών - οικοσυστήματος, οι χρήστες της πλατφόρμας θα παραμείνουν ευχαριστημένοι όπως είναι και σήμερα. Αυτοί που φταίνε είναι οι developers και η goog που δεν έγραψε την εφαρμογή του youtube για WM. Η λύση για το μέσο χρήστη είναι στο android lagdroid Μα το android έχει lag! Στο WM δεν υπάρχει καθόλου lag, το ΛΣ είναι καλογραμμένο, ελαφρύ, βγαίνουν νέες UWP εφαρμογές καθημερινά, έχεις continuum... Μπορεί η msft να διώχνει τους χρήστες, αλλά αυτοί θα πρέπει να κοιτάξουν το συμφέρον τους, να παρατήσουν τα Android / iOS και να αντισταθούν στο μαζικό διωγμό που τους έχει εξαναγκάσει τα τελευταία χρόνια.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Θα ερθει το Surface και θα δειτε Οταν παρει 99.9% της αγορας και δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε, τοτε να σας δω
GianniSM Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Από τότε που έσβησα το Facebook άλλαξε η ζωή μου, τέρμα πλέον ο εικονικός κόσμος που έπλαθε αυτή η ιστοσελίδα. Τώρα πια έχω πραγματικούς φίλους, βλέπω την ζωή ξανά λαμπερή, όμορφη! Άρχισα και γυμναστήριο και τρέφομαι υγιεινά, όλα αυτά με βοήθησαν να κόψω και το κάπνισμα και πλέον ατμίζω! Οι φίλοι με βοήθησαν να ανανεωθώ, άλλαξα και τα ρούχα μου, πλέον φοράω Fedora καπέλο και κάνουν ουρά τα γκομενάκια στις καφετέριες. Σας συμβουλεύω να σβήσετε και εσείς το Facebook και θα δείτε μεγάλη διαφορά, θα ξανανιώσετε την ζωή όπως δεν την έχετε νιώσει ξανά.. Αν η ζωή σου άλλαξε επειδή έκλεισες το ΦΒ σκατά ήταν τότε, σκατά είναι και τώρα. Τα social media είναι απλά ένα εργαλείο όπως το μαχαίρι, κόβεις το ψωμί σου, σκοτώνεις κιόλας. Δεν σου φταίει το μέσο αλλά το στραβό σου το κεφάλι. 1
jim_p Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Και που είναι το πρόβλημα; Εφόσον το ΛΣ είναι σταθερότατο, γρήγορο και πλήρες από πλευράς εφαρμογών - οικοσυστήματος, οι χρήστες της πλατφόρμας θα παραμείνουν ευχαριστημένοι όπως είναι και σήμερα. Αυτοί που φταίνε είναι οι developers και η goog που δεν έγραψε την εφαρμογή του youtube για WM. Μα το android έχει lag! Στο WM δεν υπάρχει καθόλου lag, το ΛΣ είναι καλογραμμένο, ελαφρύ, βγαίνουν νέες UWP εφαρμογές καθημερινά, έχεις continuum... Μπορεί η msft να διώχνει τους χρήστες, αλλά αυτοί θα πρέπει να κοιτάξουν το συμφέρον τους, να παρατήσουν τα Android / iOS και να αντισταθούν στο μαζικό διωγμό που τους έχει εξαναγκάσει τα τελευταία χρόνια. Πες μου οτι κανεις πλακα...
Neg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Αν η ζωή σου άλλαξε επειδή έκλεισες το ΦΒ σκατά ήταν τότε, σκατά είναι και τώρα. Τα social media είναι απλά ένα εργαλείο όπως το μαχαίρι, κόβεις το ψωμί σου, σκοτώνεις κιόλας. Δεν σου φταίει το μέσο αλλά το στραβό σου το κεφάλι. Αφιερωμένο
AlexKane Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πες μου οτι κανεις πλακα... Σχεδόν. Λάβε υπόψη ότι υπάρχουν άτομα με συγκεκριμένες ανάγκες - απαιτήσεις (μπορεί πχ, να αρέσκονται στη γενικότερη ενασχόληση με το συγκεκριμένο σύστημα), τα οποία είναι και θα παραμείνουν ικανοποιημένα.
Regulus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Άντε ρε, πρωταπριλιάτικο αστείο είναι. Να δω ποτέ θα το πάρει απόφαση η Microsoft ότι το τηλέφωνο της έχει πιάσει τέρμα πάτο. Σαν την Ελληνική οικονομία ένα πράγμα.
AtSixes Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Άντε ρε, πρωταπριλιάτικο αστείο είναι.Να δω ποτέ θα το πάρει απόφαση η Microsoft ότι το τηλέφωνο της έχει πιάσει τέρμα πάτο. Σαν την Ελληνική οικονομία ένα πράγμα.Χαχα και αστείος και επίκαιρος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα