Stitch19 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το κατάλαβε όμως πολύ αργά Όχι μονο πολύ αργά αλλα το κατάλαβε όταν πλέον ο τομέας των κινητών έχει κατακτηθεί από άπειρες εταιρίες και το όνομα της πλέον έχει τόση αξια όση η Kodak.
imoaix Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Από τότε που έσβησα το Facebook άλλαξε η ζωή μου, τέρμα πλέον ο εικονικός κόσμος που έπλαθε αυτή η ιστοσελίδα. Τώρα πια έχω πραγματικούς φίλους, βλέπω την ζωή ξανά λαμπερή, όμορφη! Άρχισα και γυμναστήριο και τρέφομαι υγιεινά, όλα αυτά με βοήθησαν να κόψω και το κάπνισμα και πλέον ατμίζω! Οι φίλοι με βοήθησαν να ανανεωθώ, άλλαξα και τα ρούχα μου, πλέον φοράω Fedora καπέλο και κάνουν ουρά τα γκομενάκια στις καφετέριες. Σας συμβουλεύω να σβήσετε και εσείς το Facebook και θα δείτε μεγάλη διαφορά, θα ξανανιώσετε την ζωή όπως δεν την έχετε νιώσει ξανά.. dafuq δεν γινεσαι φιλαρακο ,γεννιεσαι
tritonas00 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τέλος λειτουργίας του Facebook Messenger σε Windows Phone 8.x συσκευές από 1 Απριλίου θα ειχε πλακα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Εγω ξεκινησα και yoga. Πηρα και SUV και εγινα adventure τυπος. Τωρα καθε ΣΚ ορειβασια, κανο κλπ. And then you took a arrow on the knee...
Zein Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Με win 10 mobile το ιδιο χάλι ειναι. Updates καθε αγιου ποτέ και μηδαμινη υποστηριξη. Τραγικη ειρωνια, ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ που μας διδαξε τι σημαινει λειτουργικο συστημα και που θα ειναι στα σχολεια/μουσεια του μελοντος να μη μπορει να υποστηριξει το ιδιο του το λειτουργικο συστημα.
Neg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Με win 10 mobile το ιδιο χάλι ειναι. Updates καθε αγιου ποτέ και μηδαμινη υποστηριξη. Τραγικη ειρωνια, ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ που μας διδαξε τι σημαινει λειτουργικο συστημα και που θα ειναι στα σχολεια/μουσεια του μελοντος να μη μπορει να υποστηριξει το ιδιο του το λειτουργικο συστημα. 2
aggelos_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Σιγά. Όλο από τον Edge μπαίνω fbook. Πιο γρήγορο είναι. Άλλωστε υπάρχουν και εναλλακτικές όπως το SlimSocial που είναι και πιο ελαφρύ
IT chef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Πλάκα πλάκα,αν κολλήσει σε κανά update το nexus του Μάρκου αύριο και τα πάρει με το αντρόιντ,μεθαύριο δε θα υπάρχει αντρόιντ. Ή Μάρκος,όλα παίζονται..
jim_p Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το ειπα σε 3 φιλους μου που εχουν wp 8.1 και χρησιμοποιουν messenger και κανανε λες και θα κλεισει το ιδιο το facebook! Υπαρχει καποια εναλλακτικη για wp8.1 (που δεν ειναι το slimsocial που προταθηκε παραπανω) ή θα αναγκαστουν να μπαινουν απο τον ie στο m.facebook.com και να βλεπουν ολη τη σαβουρα των διαφημησεων για να στειλουν ενα μηνυμα?
fmarkos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Από τότε που έσβησα το Facebook άλλαξε η ζωή μου, τέρμα πλέον ο εικονικός κόσμος που έπλαθε αυτή η ιστοσελίδα. Τώρα πια έχω πραγματικούς φίλους, βλέπω την ζωή ξανά λαμπερή, όμορφη! Άρχισα και γυμναστήριο και τρέφομαι υγιεινά, όλα αυτά με βοήθησαν να κόψω και το κάπνισμα και πλέον ατμίζω! Οι φίλοι με βοήθησαν να ανανεωθώ, άλλαξα και τα ρούχα μου, πλέον φοράω Fedora καπέλο και κάνουν ουρά τα γκομενάκια στις καφετέριες. Σας συμβουλεύω να σβήσετε και εσείς το Facebook και θα δείτε μεγάλη διαφορά, θα ξανανιώσετε την ζωή όπως δεν την έχετε νιώσει ξανά.. Ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω αν τρολάρεις ή αν τα εννοείς αυτά που λες. Στο θέμα μας τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες πανικός έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των χρηστών wp8.1. Και οι τρεις που τα έχουν ακόμα σκέφτονται να τα πουλήσουν...
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Παλι καλα προλαβα και εφυγα το καλοκαιρι, πηγα σε android και νομιζα οτι εκανα ταξιδι στο μελλον...Κριμα για ενα κατα τα αλλα απλο, σταθερο, γρηγορο και ελαφρυ λειτουργικο, εχω την εντυπωση οτι δεν το πιστεψαν πραγματικα ποτε εκει στη Microsoft, αν το ειχαν πιστεψει θα ειχε 10πλασιο μεριδιο στην αγορα και δεν αναφερομαι σε ποικιλια εφαρμογων αλλα στην ανυπαρκτη υποστηριξη ακομα και στα πολυ βασικα. Λες και ο πολυς κοσμος χρησιμοποιει καθημερινα πανω απο 5 εφαρμογες...Λιγα πραγματακια χρειαζεται η συντριπτικη πλειοψηφια, φτιαξτε τα σωστα, εκμεταλλευτειτε και πλασαρετε την απλοτητα και αφηστε το high end κομματι για android και ios αφου FB, Instagram, Messenger, Snapchat χρησιμοποιει το 90% των χρηστων καθε μερα. Εφαρμογες στις οποιες η καμερα παιζει μεγαλη μπαλα και αντι να εκμεταλλευτουν τη ΝΟΚΙΑ σε αυτο, καταφεραν και τα εκαναν σκατα....Κριμα και για το καμαρι της Ευρωπης που το πηραν στον λαιμο τους.Καποιες φορες δεν καταλαβαινω τους CEOs και τα κορυφαια (αναμφισβητητα) μυαλα τετοιων εταιριων, ή ειμαι πολυ χαζος ή ηταν αλλα τα σχεδια τους απο την αρχη. Δεν ειναι δυνατον τετοιο λειτουργικο να το πλασαρεις σε συσκευες 800 ευρω απο την αρχη προσπαθωντας να χτυπησεις iphone και galaxy (γελαει ο κοσμος), αντι να χτυπησεις επιθετικα την χαμηλη και μεση κατηγορια με συσκευες μεχρι 300 ευρω. Εισαι ελαφρυς, δεν χρειαζεσαι πυρηνες, δεν χρειαζεσαι RAΜ, εχεις το ισχυροτερο brand name στην κινητη, φτιαξε τις 5 πιο δημοφιλεις εφαρμογες σωστα και κανε παρτι στο μικρο μπατζετ. Οταν φτασεις το 10%, δοκιμασε την τυχη σου και στο κοινο με το μεγαλυτερο πορτοφολι.... Οχι οτι τα παραπανω ποσα ειναι σοβαρα για τις χωρες με ανθρωπινους μισθους, αλλα η διεισδυση στην αγορα θα ηταν σιγουρα μεγαλυτερη απο αυτο το χαλι του 1% με το ζορι. 3
Neg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Παλι καλα προλαβα και εφυγα το καλοκαιρι, πηγα σε android και νομιζα οτι εκανα ταξιδι στο μελλον... Κριμα για ενα κατα τα αλλα απλο, σταθερο, γρηγορο και ελαφρυ λειτουργικο, εχω την εντυπωση οτι δεν το πιστεψαν πραγματικα ποτε εκει στη Microsoft, αν το ειχαν πιστεψει θα ειχε 10πλασιο μεριδιο στην αγορα και δεν αναφερομαι σε ποικιλια εφαρμογων αλλα στην ανυπαρκτη υποστηριξη ακομα και στα πολυ βασικα. Λες και ο πολυς κοσμος χρησιμοποιει καθημερινα πανω απο 5 εφαρμογες...Λιγα πραγματακια χρειαζεται η συντριπτικη πλειοψηφια, φτιαξτε τα σωστα, εκμεταλλευτειτε και πλασαρετε την απλοτητα και αφηστε το high end κομματι για android και ios αφου FB, Instagram, Messenger, Snapchat χρησιμοποιει το 90% των χρηστων καθε μερα. Εφαρμογες στις οποιες η καμερα παιζει μεγαλη μπαλα και αντι να εκμεταλλευτουν τη ΝΟΚΙΑ σε αυτο, καταφεραν και τα εκαναν σκατα....Κριμα και για το καμαρι της Ευρωπης που το πηραν στον λαιμο τους. Καποιες φορες δεν καταλαβαινω τους CEOs και τα κορυφαια (αναμφισβητητα) μυαλα τετοιων εταιριων, ή ειμαι πολυ χαζος ή ηταν αλλα τα σχεδια τους απο την αρχη. Δεν ειναι δυνατον τετοιο λειτουργικο να το πλασαρεις σε συσκευες 800 ευρω απο την αρχη προσπαθωντας να χτυπησεις iphone και galaxy (γελαει ο κοσμος), αντι να χτυπησεις επιθετικα την χαμηλη και μεση κατηγορια με συσκευες μεχρι 300 ευρω. Εισαι ελαφρυς, δεν χρειαζεσαι πυρηνες, δεν χρειαζεσαι RAΜ, εχεις το ισχυροτερο brand name στην κινητη, φτιαξε τις 5 πιο δημοφιλεις εφαρμογες σωστα και κανε παρτι στο μικρο μπατζετ. Οταν φτασεις το 10%, δοκιμασε την τυχη σου και στο κοινο με το μεγαλυτερο πορτοφολι.... Οχι οτι τα παραπανω ποσα ειναι σοβαρα για τις χωρες με ανθρωπινους μισθους, αλλα η διεισδυση στην αγορα θα ηταν σιγουρα μεγαλυτερη απο αυτο το χαλι του 1% με το ζορι. Ελπίζω να γνωρίζεις ότι τις εφαρμογές δεν τις αναπτύσσει ο κατασκευαστής του ΛΣ-Συσκευής αλλά τρίτοι προγραμματιστές/εταιρίες... η Google και η Apple δεν αναπτύσσουν τα Facebook Messenger, Snapchat, Instagram κλπ 1
kargo130 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καποιες φορες δεν καταλαβαινω τους CEOs και τα κορυφαια (αναμφισβητητα) μυαλα τετοιων εταιριων, ή ειμαι πολυ χαζος ή ηταν αλλα τα σχεδια τους απο την αρχη. Δεν ειναι δυνατον τετοιο λειτουργικο να το πλασαρεις σε συσκευες 800 ευρω απο την αρχη προσπαθωντας να χτυπησεις iphone και galaxy (γελαει ο κοσμος), αντι να χτυπησεις επιθετικα την χαμηλη και μεση κατηγορια με συσκευες μεχρι 300 ευρω. Εισαι ελαφρυς, δεν χρειαζεσαι πυρηνες, δεν χρειαζεσαι RAΜ, εχεις το ισχυροτερο brand name στην κινητη, φτιαξε τις 5 πιο δημοφιλεις εφαρμογες σωστα και κανε παρτι στο μικρο μπατζετ. Οταν φτασεις το 10%, δοκιμασε την τυχη σου και στο κοινο με το μεγαλυτερο πορτοφολι.... Οχι οτι τα παραπανω ποσα ειναι σοβαρα για τις χωρες με ανθρωπινους μισθους, αλλα η διεισδυση στην αγορα θα ηταν σιγουρα μεγαλυτερη απο αυτο το χαλι του 1% με το ζορι. Αυτο το εκαναν για 2/3 χρονια και πηγαν, τηρουμενων των αναλογιων, καλα(σε καποιες χωρες). Απο το 2015 και μετα για λογους που κανεις δεν καταλαβε το παρατησαν με τα γνωστα αποτελεσματα. Ουτε καμια βιασυνη βλεπουμε να παρoyσιασουν τα surface οποτε μαλλον δεν καιγονται για τα smartphones
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Κριμα που εξαφανιστηκαν εδω και μηνες οι υποστηρικτες των windows phone που εβλεπαν και μεγαλο μελλον στο συστημα αυτο... Δεν εφτασε η πρωτη ''σφαλιαρα'' που επεσε σε οσους περιμεναν windows 10 απο windows 8.1 και δεν την πηραν ποτε(καλη ωρα το 1020 που αναφερεται συχνα),ερχεται τωρα και αυτο να αποτελειωσει την κατασταση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα