Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ο HENkaku Offline Installer είναι λίγο «δυσκοίλιος», αν στην περίπτωση που ανοίγετε το INBOX και το email για να τρέξει offline σας βγάζει error "C2-12828-1", όταν το PSTV δεν είναι συνδεδεμένο με το Internet, τότε κάντε την ακόλουθη ρύθμιση:

Στο Settings -> Network -> Internet Connection Settings -> να μην είναι τσεκαρισμένο το  "Connect to the Internet".

Την επόμενη φορά θα δουλέψει κανονικά και πάντα με την πρώτη.

Προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται αφού το ethernet cable το είχα βγάλει την ώρα που έκανα δοκιμές, οπότε φαίνεται πως ήθελε κι αυτή τη ρύθμιση... για να το πάει απόφαση ότι θέλω να το δουλέψω offline!

Εισαι ΩΡΑΙΟΣ

.......

Δημοσ.

Αυτό το προγραμματάκι κάνει κάτι περισσότερο από ένα ps3 με custom firmware;

Κάτι παρόμοιο είναι αλλά το Ps3 είναι πιο δυνατό σαν Hardware , φυσικά για 30 ευρώ είναι μια καλή επέκταση της συλλογής .

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο είναι αλλά το Ps3 είναι πιο δυνατό σαν Hardware , φυσικά για 30 ευρώ είναι μια καλή επέκταση της συλλογής .

Το ps3 παίζει και αυτό παιχνίδια του psvita ή μόνο του psp; Και να φανταστώ θα θέλει μόνο cobra cfw και όχι απλό cfw;

Δημοσ.

Το ps3 παίζει και αυτό παιχνίδια του psvita ή μόνο του psp; Και να φανταστώ θα θέλει μόνο cobra cfw και όχι απλό cfw;

Δεν έχω ps3 , δεν γνωρίζω αλλά να παίζει Ps vita παιχνίδια το βλέπω δύσκολο ...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τι κάνει αυτό ακριβώς.

Ειναι πανω κάτω ενα ps vita χωρις οθονη. Συνδέεις στην τηλεοραση κ κανεις ο,τι με το vita.

Συν το remote play για το ps4 (αν εχω καταλάβει καλα το τελευταίο).

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι κατάλαβα είναι για πολύ συγκεκριμένο κοινό το μηχάνημα.

• Να πάρετε για remote play δεν αξίζει, έχει πολλά προβλήματα από ότι λένε. Υπάρχουν άλλες καλύτερες επιλογές.
  • Να το πάρετε αν δεν έχετε χειριστήριο PS3/PS4 πάλι "δεν αξίζει" επειδή κοστίζει αρκετά το χειριστήριο
  • Να το πάρετε αν έχετε ήδη PS3/PS4 και δεν είστε hardcore gamer που ασχολείται με παλιότερα παιχνίδια, πιστεύω θα το φάει το συρτάρι. Θα ξενερώσετε με τα γραφικά σε σχέση με του PS4/PS3
  • Να το πάρετε για κανένα πιτσιρικά, δεν αξίζει.Καλύτερα ταμπλετ η PS3.
  • Να το πάρετε για εξωμοιοτή N64, SNES κτλ πάλι δεν αξίζει, μπορείτε να το κάνετε και από οποιδήποτε pc αυτό
  • Να το πάρετε για να το έχετε σαν Tv-Box δεν αξίζει, γιατί δεν παίζει ταινίες.

Αυτοί που αξίζει να το πάρουν πιστεύω είναι όσοι έχουν ήδη χειριστήριο Playstation και τους αρέσουν πολύ τα παιχνίδια του είδους hack n slash,fighting,RPG, Platform και δεν έχουν πρόβλημα με χαμηλές αναλύσεις και παλιότερα γραφικά στα παιχνίδια.

Εγώ προσωπικά ακόμα και με 30 ευρώ θα το προσπεράσω, προτιμώ να δώσω τα 30 ευρώ και να αγοράσω 3-4 φτηνά παιχνίδια από το PS4 online store.

Αλλιώς καλύτερα να δώσει κάποιος 30-40 ευρώ και να πάρει ένα φτηνό android TV-BOX και να βάλει εκεί εξομοιωτές PS2, SNES,MAME, N64 κτλ κτλ. Και παιχνίδια θα παίζει(εξομοιωτές+android παιχνίδια), και ταινίες θα βλέπει και στο ίντερνετ θα σερφάρει...

Είναι για πολύ συγκεκριμένο κοινό το Playstation TV, όπως έγραψα και πριν.

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 7
Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα είναι για πολύ συγκεκριμένο κοινό το μηχάνημα.

• Να πάρετε για remote play δεν αξίζει, έχει πολλά προβλήματα από ότι λένε. Υπάρχουν άλλες καλύτερες επιλογές.
  • Να το πάρετε αν δεν έχετε χειριστήριο PS3/PS4 πάλι "δεν αξίζει" επειδή κοστίζει αρκετά το χειριστήριο
  • Να το πάρετε αν έχετε ήδη PS3/PS4 και δεν είστε hardcore gamer που ασχολείται με παλιότερα παιχνίδια, πιστεύω θα το φάει το συρτάρι. Θα ξενερώσετε με τα γραφικά σε σχέση με του PS4/PS3
  • Να το πάρετε για κανένα πιτσιρικά, δεν αξίζει.Καλύτερα ταμπλετ η PS3.
  • Να το πάρετε για εξωμοιοτή N64, SNES κτλ πάλι δεν αξίζει, μπορείτε να το κάνετε και από οποιδήποτε pc αυτό
  • Να το πάρετε για να το έχετε σαν Tv-Box δεν αξίζει, γιατί δεν παίζει ταινίες.
Αυτοί που αξίζει να το πάρουν πιστεύω είναι όσοι έχουν ήδη χειριστήριο Playstation και τους αρέσουν πολύ τα παιχνίδια του είδους hack n slash,fighting,RPG, Platform και δεν έχουν πρόβλημα με χαμηλές αναλύσεις και παλιότερα γραφικά στα παιχνίδια.

Εγώ προσωπικά ακόμα και με 30 ευρώ θα το προσπεράσω, προτιμώ να δώσω τα 30 ευρώ και να αγοράσω 3-4 φτηνά παιχνίδια από το PS4 online store.

Αλλιώς καλύτερα να δώσει κάποιος 30-40 ευρώ και να πάρει ένα φτηνό android TV-BOX και να βάλει εκεί εξομοιωτές PS1, SNES,MAME, N64 κτλ κτλ. Και παιχνίδια θα παίζει(εξομοιωτές+android παιχνίδια), και ταινίες θα βλέπει και στο ίντερνετ θα σερφάρει...

Είναι για πολύ συγκεκριμένο κοινό το Playstation TV, όπως έγραψα και πριν.

Νομιζω εισαι πολυ λαθος......πχ εγω ηθελα 3 παιχνιδια του vita τα οποια κοστιζουν πανω απο 45 ευρω.

Απο ρην αλλη οποιος εχει ps4 ps3 είναι κορυφη το remote play.

Οσο τα περι emulator δεν νομιζω καποιος να ασχοληθει πια οταν υπαρχει μια καλη βιβλιοθηκη τιτλων.

Τωρα για το ποσο αξιζει να δωσεις 30 ευρω για να παρεις 3 digital indie games οταν μπωρεις να εχεις καμια 500αρια με αυτα τα λεφτα εσυ ξερεις

.

Τωρα οσο αφορα τα γραφικά ειναι πολυ καλα 720p μην ξεχνας οτι εκει παιζει και το ps3 .

Καi οχι δεν μπορεις να το συγκρινεις με ενα tv box ειναι τελειος διαφορετικο.

Μιλαμε για κονσολα με offline hack.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω εισαι πολυ λαθος......πχ εγω ηθελα 3 παιχνιδια του vita τα οποια κοστιζουν πανω απο 45 ευρω.

Απο ρην αλλη οποιος εχει ps4 ps3 είναι κορυφη το remote play.

Οσο τα περι emulator δεν νομιζω καποιος να ασχοληθει πια οταν υπαρχει μια καλη βιβλιοθηκη τιτλων.

Τωρα για το ποσο αξιζει να δωσεις 30 ευρω για να παρεις 3 digital indie games οταν μπωρεις να εχεις καμια 500αρια με αυτα τα λεφτα εσυ ξερεις

.

Τωρα οσο αφορα τα γραφικά ειναι πολυ καλα 720p μην ξεχνας οτι εκει παιζει και το ps3 .

Καi οχι δεν μπορεις να το συγκρινεις με ενα tv box ειναι τελειος διαφορετικο.

Μιλαμε για κονσολα με offline hack.

Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια του vita εννοείτε ότι αξίζει η αγορά το playstation TV. Εμένα δεν μου αρέσουν.

Κορυφή το remote play είναι μέσω ethernet σε pc που μπορεί να σου βγάλει 1080p άνετα. Δεν ξέρω αν μπορεί να βγάλει και αυτό 1080p. Αν δουλεύει σωστά το remote play τότε ΟΚ το δέχομαι.

Δεν μιλάω για indie games από το PS store. Μιλάω για παιχνίδια γνωστά...

Π.Χ Uncharted Collection 1,2,3 στα 16,49 ευρώ, inFAMOUS Second Son+inFAMOUS First Light μαζί στα 12,49 ευρώ,  Sniper Elite 3 στα 6,99 ευρώ κ.α....

Όσο για τα 500 παιχνίδια στα οποία αναφέρεσαι, είναι από τον "θείο".Αφού μιλάμε για τον "θείο", αν βάλεις εξομοιωτή mame, PS2, android παιχνίδια κτλ κτλ μαζεύεις πολύ περισσότερα με ένα android tv box.

Ειλικρινά δυσκολεύομαι να βρω χρήση για το Playstation TV, εκτός από αυτούς που γουστάρουν πολύ τα PS vita παιχνίδια.

Δημοσ.

Και του media markt έχουν περασμένο παλιό firmware;

Ναι δεν υπάρχει κανένα σφραγισμένο με το τελευταίο firmware (όλα είναι κάτω από το 3.60).

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...