Galaxy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Απο τη μια δεν παιζει απο ο,τι κοιταξα ουτε καν plex ή καποιον αλλον media player και απο την αλλη διαβασα για προβληματα με το wifi. Ετσι λυπαμαι να δωσω τα 30 ευρω και ακομα δεν εχω παραλαβει, γιατι φοβαμαι οτι θα μεινει σε κανενα συρταρι. Τουλαχιστον αν ηταν μια χαρα το wifi θα εκανα την κινηση και δεν θα το "φοβομουν" τοσο. Νομίζω οτι το wifi είναι αδιάφορο για τη χρήση που το θέλουμε . Μανίσιο δεν παίζει και πολλά πράγματα οπότε το wifi δεν χρειάζεται για να παίζεις αντίγραφα . Επιπλέον δεν έχει ουτε αρκετά προγράμματα για δικτυο κτλ αλλά ουτε αρκετη επεξεργαστικη ισχύ για να γίνει media player. Για εμένα η χρήση που ταιριάζει είναι σύνδεση με δίσκο και παλιά Psp - Ps1 , Ps Vita παιχνίδια απο την άνεση του καναπέ σε τιμή όνειρο . Συγκριτικά για ένα Ps vita + 64 GB θες τουλάχιστον 220 ευρώ .
vste Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δεν νομιζω οτι ειναι αυτο τελικα. Διαβαζοντας ειδα οτι πέρυσι τετοια εποχη οταν περιπου η σονυ ανακοινωσε οτι σταματα την παραγωγη του και το παραταει, στην Αμερικη επαιζε 25-30 δολαρια. Εστω και με καθυστερηση 7-8 μηνων φαινεται οτι ξεκινησε να ξεστοκαρει τις ποσοτητες που εχουμε εδω. Απο τη μια δεν παιζει απο ο,τι κοιταξα ουτε καν plex ή καποιον αλλον media player και απο την αλλη διαβασα για προβληματα με το wifi. Ετσι λυπαμαι να δωσω τα 30 ευρω και ακομα δεν εχω παραλαβει, γιατι φοβαμαι οτι θα μεινει σε κανενα συρταρι. Τουλαχιστον αν ηταν μια χαρα το wifi θα εκανα την κινηση και δεν θα το "φοβομουν" τοσο. Αξιζει ΑΝ εχεις ηδη χειριστηριο και hdd. Πρωην κατοχος Vita εδω και μπορω να πω μονο θετικα πραγματα για το PS TV. Πολυ καλα παιχνιδια (Dragon's Crown, Persona 4, Dankaroopa, etc) πολυ καλα PSP/PS1 παιχνιδια και ενα σκασμο emulator. Επισης για το Wifi να πω οτι στο ιδιο ακριβως σημειο οπου ενα steam link που εχω δεν πιανει καθολου (6 μετρα απο το wifi, μεσολαβει τοιχος) επαιξα μια χαρα PS4 Connect απο το PS4 μου. Και μαλιστα το Horizon που απαιτει καλη αποκριση. Πιστευω οτι καποιος media player θα βγει γιατι το μηχανημα δεν ειναι αδυναμο. Βγαζει μεχρι 1080ι οποτε απλες HD αναλυσεις τις εχει.
lionheart75 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Πήρα σήμερα και εγώ δύο. Ενα για μένα και ένα για Πασχαλινό δώρο. Μάλιστα σκέφτομαι σοβαρά να πάρω άλλο ένα καθώς το πρώτο θα χακαριστεί οπότε τα παιχνίδια μετά την 3,60 γιόκ! Ευχαριστούμε Στέλιο που το ανέβασες. 3
sils Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δυο Ερωτήσεις 1. Παιζει remote play αν ειναι στην 3.60 με το ps4? 2.Αποτι θυμάμαι στο psp ειχε βγει media player αφου τρεχει Παιχνίδια του psp δεν θα τρεχει και τον media player του?
vste Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δυο Ερωτήσεις 1. Παιζει remote play αν ειναι στην 3.60 με το ps4? 2.Αποτι θυμάμαι στο psp ειχε βγει media player αφου τρεχει Παιχνίδια του psp δεν θα τρεχει και τον media player του? Για το 1 η απαντηση ειναι ναι προς το παρων. Βεβαια σε μελλοντικη αναβαθμιση firmware του PS4 μαλλον αυτο θα παψει να ισχυει. Αυτο εγινε με το shield μου τουλαχιστον. Μετα την 4.50 δεν λειτουργει το remote πλεον.
johnpap21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 To remote play ευτυχώς υπάρχει και για Windows PC/Mac. Άλλωστε, συνήθως οι κονσόλες είναι «σαλονάτες», οπότε είναι πιο συχνό να θέλει κανείς να κάνει stream από το σαλόνι στο PC του δωματίου παρά το αντίθετο.
sils Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Λοιπον πολυ ωραια με την βοηθεια ενος φιλου βρηκα αρκετα πραγματακια που ηθελα...... Αλλη μια ερωτηση εγω θα το συνδεσω με ethernet κυριως για το remote play me ps4 υπαρχει περιπτωση να κανει απο μονο του upadate?
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλο find. Επειδη το σκεφτομαι αλλα δεν αξιζει την αγορα οriginal ps3 joypad αφου δεν εχω ps3, εχετε υποψη καποιο φθηνο συμβατο joypad? Εχω ενα generic bluetooth, θα λειτουργει αραγε?
Sheogorath Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, χαζή ερώτηση πιθανόν, αλλά standalone παίζει τίποτα παιχνίδια απο το Vita/PSP ή θέλει αποκλειστικά σύνδεση με κονσόλα?
lionheart75 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Λοιπον πολυ ωραια με την βοηθεια ενος φιλου βρηκα αρκετα πραγματακια που ηθελα...... Αλλη μια ερωτηση εγω θα το συνδεσω με ethernet κυριως για το remote play me ps4 υπαρχει περιπτωση να κανει απο μονο του upadate? Χρησιμοποιείς powerlines όπως εγώ σε όλο το σπίτι. Έχεις κάποιες απώλειες λόγο καλωδίωσης του σπιτιού βέβαια (π.χ στο ρούτερ μου έχω 44 Mbps και στο πιο απομακρυσμένο δωμάτιο έχω ~28 Mbps) αλλά και πάλι υπάρχει σταθερότητα που την χρειάζεσαι ειδικά αν είναι να στριμάρεις ps4 που ούτως ή άλλως σε απαιτητικά games θα έχεις lag ακόμα και δίπλα να τα βάλεις το ένα με το άλλο. 1
Bourdoulas Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, χαζή ερώτηση πιθανόν, αλλά standalone παίζει τίποτα παιχνίδια απο το Vita/PSP ή θέλει αποκλειστικά σύνδεση με κονσόλα? Παίζει παιχνίδια Vita (κασέτες και ψηφιακά) και Ps One ψηφιακά. 1
vste Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παίζει παιχνίδια Vita (κασέτες και ψηφιακά) και Ps One ψηφιακά. Και PSP. Και emulators μεχρι N64 γενια.
fakiris31 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δηλαδή μπορεί να παίζει Mario cart και snowboard kids? Αν είναι έτσι θα σκεφτώ την αγορά του
panoskir Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Απο οτι βλεπω ο κοτσοβολος το εχει πλεον 10€.Τρελη τιμη. Πρωταπριλιά.Καλό μήνα Επεξ/σία 1 Απριλίου 2017 από panoskir
vste Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Απο οτι βλεπω ο κοτσοβολος το εχει πλεον 10€.Τρελη τιμη. Που το ειδες αυτο; 30 το εμφανιζει στο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα