Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόση ωρα παίρνει ρε παιδια να κάνουμε τα χακ περίπου?

Επισης μπορούν να συνδεθούν 2 χειριστηρια ps4 ταυτόχρονα κ να παίξουν μαζι κάποιο παιχνίδι πχ του ps one ?

Θα έλεγα κανά 10 λεπτό με το πέρασμα και της 3.60  και λογικά συνδέονται 2 χειριστηρια , όχι οτι έχω να δοκιμάσω , αλλά ενσύρματα ένα κινέζικο και ένα ασύρματο ps3 δούλευαν .

• Like 1
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πηρα και ειναι τουμπανακι! Μπηκε και 320 gb hdd πανω και δουλευει λουκουμι. Σειρα εχει το setup των emulators και η αγορα μτχ joypad ps3 γιατι  ειναι εκνευριστικος ο συγχρονισμος μεταξυ PSTV και PS3.

Αδερφέ τι δίσκο έχεις βάλει? Θα ήθελα να μου πεις Μοντέλο και αν είναι usb2 ή usb3 ? Έχει εξωτερική παροχή ενέργειας? Σου κολαει καθόλου όταν κάνεις mount uma -> ux ? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και εγω όλα καλα περασα και το rayman ..πως μπορω να δουλευω το touchpad απο το ds4 το βρηκα αλλα ξερει κανεις αν μου ζηταει το game να κανω rotate to psvita πως μπορω να το κανω με το ds4;;

Δημοσ.

Αδερφέ τι δίσκο έχεις βάλει? Θα ήθελα να μου πεις Μοντέλο και αν είναι usb2 ή usb3 ? Έχει εξωτερική παροχή ενέργειας? Σου κολαει καθόλου όταν κάνεις mount uma -> ux ? Ευχαριστώ.

Φιλε μου εναν 2.5 που ειχα απο laptop εχω βαλει σε κουτι sata to usb. Εχει διπλο καλωδιο και παιρνω ρευμα απο ενα μινι pc που εχω διπλα.

Κολλημα δεν παρατηρησα κατι. Φορτωνει σαν την εσωτερικη μνημη.

Δημοσ.

Βεβαια μην ξεχνατε οσοι δεν εχετε το διολου ευκαταφρονητο ποσο για χειριστηριο PS3 η PS4.

Τα περισσοτερα φθηνα "συμβατα" δεν παιζουν και οσα παιζουν χρειαζονται Usb dongle οποτε και μπαινει θεμα usb hub.

Δημοσ.

Βεβαια μην ξεχνατε οσοι δεν εχετε το διολου ευκαταφρονητο ποσο για χειριστηριο PS3 η PS4.

Τα περισσοτερα φθηνα "συμβατα" δεν παιζουν και οσα παιζουν χρειαζονται Usb dongle οποτε και μπαινει θεμα usb hub.

ξέρεις κάποιο συμβατό που να παίζει ? κατά προτίμηση από κίνα μεριά ...

Δημοσ.

Με καλώδιο έχω ένα κινέζικο Ps3 συμβατό και παίζει αλλά θέλει hub κτλ κόλπακια .

Δημοσ.

Οχι φιλε μου με του PS3 το εχω εγω.

Δημοσ.

Με καλώδιο έχω ένα κινέζικο Ps3 συμβατό και παίζει αλλά θέλει hub κτλ κόλπακια .

τι εννοείς hub κτλ κόλπακια / υπάρχει κάποιος οδηγός ?

Δημοσ.

Το πηρα και ειναι τουμπανακι! Μπηκε και 320 gb hdd πανω και δουλευει λουκουμι. Σειρα εχει το setup των emulators και η αγορα μτχ joypad ps3 γιατι  ειναι εκνευριστικος ο συγχρονισμος μεταξυ PSTV και PS3.

Φίλε μου καλησπέρα, το ''φόρτωμα" των emulators στο PSTV πως γίνεται;

Σκέφτομαι να κάνω την αγορά για να παίζω τα παλιά & κλασικά παιχνίδια, είναι εύκολη η όλη διαδικασία εύρεσης και σεταρισματος;

Ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου καλησπέρα, το ''φόρτωμα" των emulators στο PSTV πως γίνεται;

Σκέφτομαι να κάνω την αγορά για να παίζω τα παλιά & κλασικά παιχνίδια, είναι εύκολη η όλη διαδικασία εύρεσης και σεταρισματος;

Ευχαριστώ πολύ.

Εδω εισαι.

https://hackinformer.com/2016/09/19/psvita-download-homebrew-vita-directly-vpkmirror-com/

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το γνωριζω το προιον, αλλα εξω βλεπω εχει κοντα στο 50αρικο. To περιεργο ειναι οχι οτι το εχει ο Κωτσοβολος 30 ευρω, αλλα οτι το εχει επι 4 μηνες 30 ευρω!

Κάποιος υπάλληλος δεν κατάλαβε τι είναι (νόμιζε ότι ήταν κανα tv box) ή παρήγγειλε 5000 κομμάτια αντί για 50 και το «σμπρώχνουν» μάλλον.

Δεν νομιζω οτι ειναι αυτο τελικα. Διαβαζοντας ειδα οτι πέρυσι τετοια εποχη οταν περιπου η σονυ ανακοινωσε οτι σταματα την παραγωγη  του και το παραταει, στην Αμερικη επαιζε 25-30 δολαρια. Εστω και με καθυστερηση 7-8 μηνων φαινεται οτι ξεκινησε να ξεστοκαρει τις  ποσοτητες που εχουμε εδω.

Απο τη μια δεν παιζει απο ο,τι κοιταξα ουτε καν plex ή καποιον αλλον media player και απο την αλλη διαβασα για προβληματα με το wifi. Ετσι λυπαμαι να δωσω τα 30 ευρω και ακομα δεν εχω παραλαβει, γιατι φοβαμαι οτι θα μεινει σε κανενα συρταρι. Τουλαχιστον αν ηταν μια χαρα το wifi θα εκανα την κινηση και δεν θα το "φοβομουν" τοσο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...