kont Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Αν κατάλαβα καλά είναι κονσόλα για παιχνίδια, τι παιχνίδια όμως;ps3; μια ανάλυση για εμάς που δεν ασχολούμαστε..
notist Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλημέρα.Παίζει παιχνίδια του playstation 1 του psp και του vita?πως?Εγώ έχω το ps1.Έχω παιχνίδια σε δισκάκια.Πως τα παίζω σε αυτό?
katsikoula Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλημέρα.Παίζει παιχνίδια του playstation 1 του psp και του vita?πως?Εγώ έχω το ps1.Έχω παιχνίδια σε δισκάκια.Πως τα παίζω σε αυτό? Τα δισκάκια δεν μπαίνουν σε αυτό. Ότι θες, το αγοράζεις από το PSN
notist Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Τάσο καλημέρα.Για ρίξε τα φώτα σου..ξέρεις και για αυτό?χαχα.Θα με ενημερώσεις από το viber. 1
dimyok Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Τα σπρωχνεις από το πλάι στην τρύπα μέχρι να χωρέσουν . Όχι δεν είναι tv box για να προλάβω την επόμενη ερώτηση που άκουσα στον κοτ'σοβολο ..... 4
katsikoula Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Τάσο καλημέρα.Για ρίξε τα φώτα σου..ξέρεις και για αυτό?χαχα.Θα με ενημερώσεις από το viber. Χαχα. Ξέρω ότι έχω ακούσει από δεξιά και αριστερά. Αύριο όμως θα το παραλάβω και εγώ και θα μάθω περισσότερα... Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν παίρνει κάποιου είδους αποθηκευτικό μέσο στο οποίο είναι αποθηκευμένο κάποιο παιχνίδι. Με άλλα λόγια, δεν παίρνει ούτε δισκάκια ούτε cartridges ούτε κάρτα μνήμης με το Χ παιχνίδι. Τα παιχνίδια τα αποκτάς μόνο μέσω PSN κατεβάζοντας τα. Η αποθήκευση γίνεται είτε στον (ανύπαρκτο) εσωτερικό χώρο αποθήκευσης είτε σε κάρτα μνήμης την οποία αγοράζεις ξεχωριστά και μοιάζει με τις microSD που παίρνουν τα κινητά αλλά στην ουσία είναι ένα άλλο είδος μνήμης της Sony που κατασκευάστηκε αποκλειστικά και μόνο για χρήση από το PS Vita και το PS TV.
jeep13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Επισης εχει βγει και hack οπως εχει αναφερθει, το ποιο τρεχει παιχνιδια απο στικακι. Δεν ειναι αναγκαια κακο αφου αν εχεις ενα αγορασμενο για βιτα και κατεβασεις το iso για να το βαλεις στο tv, ηθικα εισαι σωστος, νομικα δεν ξερω.
dimyok Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Χαχα. Ξέρω ότι έχω ακούσει από δεξιά και αριστερά. Αύριο όμως θα το παραλάβω και εγώ και θα μάθω περισσότερα... Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν παίρνει κάποιου είδους αποθηκευτικό μέσο στο οποίο είναι αποθηκευμένο κάποιο παιχνίδι. Με άλλα λόγια, δεν παίρνει ούτε δισκάκια ούτε cartridges ούτε κάρτα μνήμης με το Χ παιχνίδι. Τα παιχνίδια τα αποκτάς μόνο μέσω PSN κατεβάζοντας τα. Η αποθήκευση γίνεται είτε στον (ανύπαρκτο) εσωτερικό χώρο αποθήκευσης είτε σε κάρτα μνήμης την οποία αγοράζεις ξεχωριστά και μοιάζει με τις microSD που παίρνουν τα κινητά αλλά στην ουσία είναι ένα άλλο είδος μνήμης της Sony που κατασκευάστηκε αποκλειστικά και μόνο για χρήση από το PS Vita και το PS TV. έχει slot για τα cartridges του vita αλλά τα μισά δεν παίζουν default - o λόγος που πήγε άπατο μαζί με τα σony memory- αν δε του βάλεις χέρι δεν παίζει πράμα . 2
vairass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δηλαδή στην ουσία παίρνεις αυτό και μια κάρτα μνήμης και παίζεις παιχνίδια από PS3;
denthnpalevw Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Psone psp PS vita αυτά. Αν έπαιζε ps3 τι άλλο θα θελαμε 1
vairass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Psone psp PS vita αυτά. Αν έπαιζε ps3 τι άλλο θα θελαμε σωστο ...ερωτηση τωρα...σε τι αναλυση θα παιζει; Επισης παχνιδια γινεται κ απο τον γνωστο θειο ; 1
Galaxy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δηλαδή στην ουσία παίρνεις αυτό και μια κάρτα μνήμης και παίζεις παιχνίδια από PS3; Εαν βρεις κάρτα μνήμης .... γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα , επίσης είναι πανάκριβα .... οπότε μόνο το hack αλλιώς μην ασχολείστε άσκοπα . Όσο για παιχνίδια Ps3 ... όχι με τίποτα , έχει τα δικά του , ανάλυσης HD απλά , κάτι ανάμεσα σε Ps2- Ps3 σαν δύναμη . 1
vste Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το πηρα και ειναι τουμπανακι! Μπηκε και 320 gb hdd πανω και δουλευει λουκουμι. Σειρα εχει το setup των emulators και η αγορα μτχ joypad ps3 γιατι ειναι εκνευριστικος ο συγχρονισμος μεταξυ PSTV και PS3. 4
billeiros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Πόση ωρα παίρνει ρε παιδια να κάνουμε τα χακ περίπου? Επισης μπορούν να συνδεθούν 2 χειριστηρια ps4 ταυτόχρονα κ να παίξουν μαζι κάποιο παιχνίδι πχ του ps one ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα