Galaxy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Κανείς μας δεν το είχε δει τόσο καιρό Καλά που το βρήκα δηλαδή έστω και τώρα Πολλοί το έχουν βρει , απλά πρόσφατα έγινε το hack με το Usb stick αλλιώς έπρεπε να αγοράζεις τα 32 GB μνήμης με 70 ευρώ και εαν τα έβρισκες .... Η πανάκριβη μνήμη ήταν και ένας απο τους λόγους που πάτωσε και το Ps Vita απο πωλήσεις και τελικά η καλή μας Sony τα έθαψε και τα 2 , τουλάχιστον Ευρώπη . Εαν διαβάσεις το προαναφερθέν Link θα μάθεις αρκετά για την διαδικασία . Φυσικά πρέπει να έχεις και κάποιου είδουν Ps3 controller για αυτά όλα ...
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Πολλοί το έχουν βρει , απλά πρόσφατα έγινε το hack με το Usb stick αλλιώς έπρεπε να αγοράζεις τα 32 GB μνήμης με 70 ευρώ και εαν τα έβρισκες .... Η πανάκριβη μνήμη ήταν και ένας απο τους λόγους που πάτωσε και το Ps Vita απο πωλήσεις και τελικά η καλή μας Sony τα έθαψε και τα 2 , τουλάχιστον Ευρώπη . Εαν διαβάσεις το προαναφερθέν Link θα μάθεις αρκετά για την διαδικασία . Φυσικά πρέπει να έχεις και κάποιου είδουν Ps3 controller για αυτά όλα ... δεν έχω σκοπό να το ψάξω ούτε να το δουλέψω εγώ προσωπικά Το έβαλα απλά για κάποιον που θα το ηθελε και απλά δεν το ειχε βρει φθηνά ώστε να το πάρει. (Αφού το είχαν βρει πολλοί σε αυτή την τιμή βάλτε το σαν προσφορά που ξερεις μπορεί κάποιος να το θέλει )
dimyok Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Οπως ειπε ο matrix παιζει κατι μηνες απο τα χριστουγενα . Προσωπικα το πηρα μαζι με μια μιικρη memory (4gb που τωρα δεν βρισκεις ) τοτε που το trend ηταν να σκοτωθεις να παρεις nes mini γιατι έτσι . Απο τότε ασχολουμαι να του βαζω old classics -φυσικα θελει να νιωθεις το χόμπι . 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Πολλοί το έχουν βρει , απλά πρόσφατα έγινε το hack με το Usb stick αλλιώς έπρεπε να αγοράζεις τα 32 GB μνήμης με 70 ευρώ και εαν τα έβρισκες .... Η πανάκριβη μνήμη ήταν και ένας απο τους λόγους που πάτωσε και το Ps Vita απο πωλήσεις και τελικά η καλή μας Sony τα έθαψε και τα 2 , τουλάχιστον Ευρώπη . Εαν διαβάσεις το προαναφερθέν Link θα μάθεις αρκετά για την διαδικασία . Φυσικά πρέπει να έχεις και κάποιου είδουν Ps3 controller για αυτά όλα ... Eχει δικιο ο Στελιος, κανενας δεν το εχει πει ποτε στην ενοτητα. Το χακ βλεπω ειναι παλιοτερο απο την τιμη των 30 ευρω. Μπραβο στον Στελιο λοιπον που εκανε τον κοπο και ανοιξε θεμα! Διαβαζω αρκετα αρνητικα απο αρκετους στο σκρουτζ βεβαια, για εικονα με σπασιματα, για μη συνδεση wifi "στο μισο μετρο απο το ρουτερ" κλπ. 5
kostiger Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Eχει δικιο ο Στελιος, κανενας δεν το εχει πει ποτε στην ενοτητα. Το χακ βλεπω ειναι παλιοτερο απο την τιμη των 30 ευρω. Μπραβο στον Στελιο λοιπον που εκανε τον κοπο και ανοιξε θεμα! Διαβαζω αρκετα αρνητικα απο αρκετους στο σκρουτζ βεβαια, για εικονα με σπασιματα, για μη συνδεση wifi "στο μισο μετρο απο το ρουτερ" κλπ. Ως κατοχος της συσκευης, επιβεβαιωνω τα προβληματα σε ασυρματη συνδεση. Αν περισσευει χειριστηριο και powerline, μια χαρα ειναι για αυτο που προσφερει..
manosmanos13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αν έχει κάποιος psvita αξίζει η αγορά του pstv?
Eddy_Gordo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Παίδες γιατί ξαφνιαζεστε; σε αυτή την τιμή παίζει αρκετό καιρό. Εγώ το πήρα από μίντια μαρκτ στα 29.90 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Βλέπω όλοι το ξέρατε αλλά κανείς δεν έκανε ένα τοπικ με την φθηνή τιμουλα μπας και το θέλει κανείς. Δεν είναι κουραστικό μερικά κλικ και ενημερώνεις κάποιον ώστε αντί να δώσει πχ 45€ να δώσει 30€ 2
Galaxy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Βλέπω όλοι το ξέρατε αλλά κανείς δεν έκανε ένα τοπικ με την φθηνή τιμουλα μπας και το θέλει κανείς. Δεν είναι κουραστικό μερικά κλικ και ενημερώνεις κάποιον ώστε αντί να δώσει πχ 45€ να δώσει 30€ Ναι το είχαμε κοινό μυστικό !
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ναι το είχαμε κοινό μυστικό !Ειρωνεία αλλά νομίζω το φόρουμ και γενικά οι προσφορές είναι για να τις μοιραζόμαστε ώστε να βοηθάμε είτε λίγο είτε πολύ. Τεσπά κακώς ασχολούμαι μάλλον.. 1
Galaxy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ειρωνεία αλλά νομίζω το φόρουμ και γενικά οι προσφορές είναι για να τις μοιραζόμαστε ώστε να βοηθάμε είτε λίγο είτε πολύ. Τεσπά κακώς ασχολούμαι μάλλον.. Καθόλου ειρωνεία , καλώς έκανες και το έβαλες , μακάρι να το πάρουν και άλλοι και να ασχοληθούν και αυτοί . Πραγματικά εγώ το είχα δει μην σου πω και 1 χρόνο πριν στο Κωτσόβολο αλλά , και αυτοι που ξέρουν θα καταλάβουν , χωρίς το USB και το γενικό "σπάσιμο" είχε πάει άπατο για πολλούς λόγους και δεν θα είχε καν νόημα η αγορά του . Αν έχει κάποιος psvita αξίζει η αγορά του pstv? Αν θέλει να ασχοληθεί και έχει κάπου και ενα Ps3 - Ps4 controller ναι διότι είναι αρκετά φτηνό πλέον . 1
Bourdoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Νομίζω είχε ανοίξει σχετικό θέμα πριν καιρό.
Galaxy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Νομίζω είχε ανοίξει σχετικό θέμα πριν καιρό. Ακριβώς . Site: pstv
kaktos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Παιδιά η "κονσόλα" όπως είπατε και εσείς παίζει πολύ καιρό σε αυτή την τιμή και στο αντίστοιχο thread το ήξεραν αν όχι όλοι, σχεδόν όλοι. Απλά όπως είπε και ο φίλος Galaxy μέχρι πριν μιάμιση εβδομάδα είχε 0 ζήτηση. Τώρα έχει αρχίσει και πουλάει καργα που μπορούμε να βάζουμε και φλασάκια. Όποτε νομίζω πως όσοι ενδιαφερόντουσαν και παρακολουθούσαν θα το ήξεραν, χωρίς βέβαια να λέω ότι κακώς ανέβηκε η προσφορά, κάθε άλλο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα