Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το Galaxy Tab S (10.5, 4G) SM-T805. Από πτώση μου έσπασε το γυαλί της οθόνης. Η οθόνη αφής και η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Η αντικατάσταση οθόνης κοστίζει παραπάνω από 170Ε, δεν τα δίνω. Σκέφτομαι να αντικατασταθεί μόνο το γυαλί με μια αγορά σαν κι αυτή. Γνωρίζει κάποιος ένα αξιόπιστο κατάστημα για να κάνει τη συγκεκριμένη εργασία; Είναι λεπτοδουλειά και δε θα ήθελα να την κάνω προσωπικά.

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Που βρίσκεσαι φίλε;;;

Είμαι επαγγελματίας και αν θέλεις αναλαμβάνω να σε εξυπηρετήσω. Ακόμη και επαρχία να είσαι γίνεται μια χαρά!

Αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε μου ένα τηλεφώνημα για πιο άμεση συνεννόηση.
Σου στέλνω στοιχεία επικοινωνίας με μήνυμα!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το Galaxy Tab S (10.5, 4G) SM-T805. Από πτώση μου έσπασε το γυαλί της οθόνης. Η οθόνη αφής και η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Η αντικατάσταση οθόνης κοστίζει παραπάνω από 170Ε, δεν τα δίνω. Σκέφτομαι να αντικατασταθεί μόνο το γυαλί με μια αγορά σαν κι αυτή. Γνωρίζει κάποιος ένα αξιόπιστο κατάστημα για να κάνει τη συγκεκριμένη εργασία; Είναι λεπτοδουλειά και δε θα ήθελα να την κάνω προσωπικά.

Ευχαριστώ

ΑΝ δεν έχει καλό μηχάνημα(και πείρα) για την αποκόλληση μεταξύ digitizer-lcd και γίνει "μπακαλίστικα" το πιθανότερο είναι να την κάνει κομμάτια την lcd.

είναι one glass solution η συγκεκριμένη.

σε ποιά περιοχή είσαι;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αθήνα, έχεις να προτείνεις;

"ενόχλησε" τον συμφουρίτη sil_unique,θα σε βοηθήσει   ;)

Επεξ/σία από coolerman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...