fotislado Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Χαχαχα....δεν ειχα παρατηρησει το ονομα.μαλλον τον απογοητευσαμε κ βγηκε...εγω θα κρατησω σαν σημειο αναφορας αυτου του θρεντ τις φωτο με τα σκουπιδια...
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Χαχαχα....δεν ειχα παρατηρησει το ονομα.μαλλον τον απογοητευσαμε κ βγηκε...εγω θα κρατησω σαν σημειο αναφορας αυτου του θρεντ τις φωτο με τα σκουπιδια... Ε συγνωμη αλλα λογικο και αναμενομενο αυτο.Σε τεχνολογικο forum ειμαστε,οχι στο facebook για να βαλουν μονο like στο θεμα και τελος. 2
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Έτσι ακριβώς Τεχνολογικό φορουμ και πρέπει να ακούει ο καθένας τα καλά και τα άσχημα και να τα σχολιάζουμε. 1
thelos257 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Είναι μερακλής όμως, εγώ τον παραδέχομαι. Καλημερα ναι σιγουρα φιλε μ ειμαι μερακλης 1
thelos257 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Χαχαχα....δεν ειχα παρατηρησει το ονομα.μαλλον τον απογοητευσαμε κ βγηκε...εγω θα κρατησω σαν σημειο αναφορας αυτου του θρεντ τις φωτο με τα σκουπιδια... Φωτη τα εβγαλα φωτο για να ξερω τι περιεχει μεσα η συσκευασια μου και φυσικα δεν μ αρεσουν τα σακουλακια προς θεου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα