thelos257 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Την καλημερα μου σε ολους ες σας παιδια σημερα το παρελαβα και εγω επιτελους το Nexus 6 μου με υποαναβαθμιση στο 5.1 αφου μου την εκαναν στο μαχαζακι εκει οπου το αγορασα τελευταιο τεμαχιο ειχαν στην Λευκωσια και τους ειπα να μου το φερουν στην πολη μ επειδη με ενδιαφερει αμεσα η αγορα του και μου το φερανε. Επισης μ αρεσει το Lollipop 5.1 αν και θα ηθελα το 5.0 αλλα μ ειπαν οτι δεν μπορουσαν να μ το βαλουν επειδη το κινητο ηρθε στο καταστημα τοτε με 5.1 εκδοση. Επισης ειμαι παρα πολυ χαρουμενος που ανοιγω και εγω μεσα στην παρεα σας με το Nexus 6 μετα απο τοσα μηνυματα που εχω γραψει κλπ εδω περα. Επισης το πηρα απο την προσφορα της Electroline στην Κυπρο απο το καλοκαιρι 2016 στα 399Ευρω και τελικα φανηκα τυχερος που τους περιψεσε αυτο το τελευταιο τους κομματι στην Λευκωσια. Θυμαμαι που γινοταν πολεμος εδω στο σιτε μας γι αυτο το κινητο το καλοκαιρακι του 2015 που το ειχε σε προσφορα η WIND και η VODAFONE στα 299ευρω τοτε τα αξιζε και τωρα τα αξιζει πιστευω επειδη ειναι NEXUS με την μεγαλυτερη οθονη που βγηκε ποτε στην αγορα πως να το κανουμε δηλαδη Unboxing Εικονες:
Panikas13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Βλεπω στην υπογραφη σου εχεις το iphone 7, τι σε εκανε να επιλεξεις το nexus για την ιστορια πιο πολυ! Ασε που νομιζω πως σε αυτα τα χρηματα πλεον δεν αξιζει ηταν συσκευη που εβγαλε αρκετα θεματα ως προς την μπαταρια κλπ.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τι αξιζει τα χρηματα ρε παιδια θα τρελαθουμε τωρα?Galaxy s7 399ευρω black friday και πλεον στο σκρουτζ στα 422. Ακομα και περυσι το καλοκαιρι στα 400ευρω ειναι κλεψια οταν με τα ιδια χρηματα αγοραζες Oneplus3. Για να μην σχολιασω το γεγονος οτι η τοτε ναυαρχιδα της google και δεν ειχε μεσα ουτε ακουστικα στην συσκευη. Επισης δεν καταλαβαινω ο συμφορουμιτης για ποια lolipop 5 μιλαει,το κινητο παιρνει μεχρι και 7.1.1 nougat.Ποιος ασχολειται με τετοια εκδοση? Το nexus 6 για σημερα αξιζει μεχρι 200-220ευρω με βαση το hardware που εχει. το καλοκαιρακι του 2015 που το ειχε σε προσφορα η WIND και η VODAFONE στα 299ευρω τοτε τα αξιζε και τωρα τα αξιζει πιστευω επειδη ειναι NEXUS με την μεγαλυτερη οθονη που βγηκε ποτε στην αγορα πως να το κανουμε δηλαδη Φιλτατε απο ατομο που εχουν περασει πολλες συγχρονες συσκευες στα χερια του θα περιμενα μια πιο λογικη απαντηση απο την παραπανω. Ισα ισα που ακομα και τοτε που ειχε κυκλοφορησει λογω της τεραστιας οθονης και της υψηλης τιμης ειναι που εφαγε τεραστιο κραξιμο η εταιρεια και εβγαλε αργοτερα και πιο μικρες συσκευες(nexus 5x,pixel). 1
AggelosTz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλορίζικο αλλά πάνω πλέον δεν αξίζει πάνω από 200€.
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Απλά τραγικός. Android 5.1 λέει, μην βάζεις και το τελευταίο version λειτουργικού στο pc σου βάλε Windows 95
thelos257 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Απλά τραγικός. Android 5.1 λέει, μην βάζεις και το τελευταίο version λειτουργικού στο pc σου βάλε Windows 95 Να σου εξηγησω φιλε μ γιατι επελεξα την εκδοση 5.1 την επελεξα για τον λογο οτι δεν αγορασα τοτε το κινητο που πρωτο βγηκε και το ειχανε σε προσφορα ορισμενα καταστηματα ακομα και η ΜΤΝ: και ο λογος που δνε το πειρα τοτε ηταν το οικονομικο μου ετσι αποφαφησα τωρα να το παρω μιας και ηταν τελευταιο κομματι ευκαιρια δηλαδη και σταδιακα να βαζω εγω τις εκδοσεις οποτε εγω θελω μεσω του sideload http://www.android.gs/manually-update-google-nexus-6-to-android-7-0-nougat-nbd90z-using-adb-sideload/. Και θεωρω οτι δεν του πηγαινει η 7.1.1 του Nexus 6 δεν μ κολλαει εμενα προσωπικα τετοια εκδοση να το θεσω ετσι σε μια παλια συσκευη οπως και στην συσκευη Samsung Note 4 που εχω και εκει επειδη ακουσα διαφορα θεματακια το γυρισα στην 5.1.1 Lollipop Σεμπεβριου 2015. Βλεπω στην υπογραφη σου εχεις το iphone 7, τι σε εκανε να επιλεξεις το nexus για την ιστορια πιο πολυ! Ασε που νομιζω πως σε αυτα τα χρηματα πλεον δεν αξιζει ηταν συσκευη που εβγαλε αρκετα θεματα ως προς την μπαταρια κλπ. Καλησπερα μα φυσικα η μεγαλη του οθονη που ναι 5.96.
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 #lol Άλλοι παρακαλάμε για αναβαθμίσεις και εσύ στην 5.1. 1
panos- Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ????2?2??2??2?2?2??2 Sorry δεν άντεξα. Απλά δεν βρίσκω τον λόγο να πάρεις κινητό 2 τουλάχιστον ετών πριν το οποίο έχει θέματα με την μπαταρία του και να μην το αναβαθμίσεις κιόλας. 2
thelos257 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ????2?2??2??2?2?2??2 IMG_1716.JPGIMG_1715.JPG Sorry δεν άντεξα. Απλά δεν βρίσκω τον λόγο να πάρεις κινητό 2 τουλάχιστον ετών πριν το οποίο έχει θέματα με την μπαταρία του και να μην το αναβαθμίσεις κιόλας. Και ο λογος ; Ακουσα παλιοτερα για φουσκοματα της μπαταριας των Nexus 6 αλλα υπολογισα οτι διορθωνονται κανενα 5ωρο μ κρατα και ειναι αρκετο για μενα δεν το εχω αυτο συνεχεια μαζι μ αλλα εχω το iPhone 7 Plus μου μαζι με το Cat S60 ή το Samsung S7 Edge μου. Το καθε κινητο για μενα εχει διαφορετικη σημασια και επισης και διαφορετικο λειτουργικο συστημα γι αυτο μ αρεσουν αλλα τα Nexus εχουν αλλο αερα που λεμεν ειναι στοκ πυρε βανιλια ανδροιδ. Μονο που καποτε καταντανε μονοτονα.
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Φίλε μην τρελενεσαι με το συγκεκριμένο... Εντάξει δεν είναι και κάτι το σπουδαίο.. ωραίο για την εποχή του (προ 2 ετών) τώρα πάμε γ αλλά.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αν ηθελες stock android αγαπητε με την κυριολεκτικη εννοια θα πηγαινες στο pixel μια και καλη ή εστω στο nexus 6p. Αλλα και παλι οπως ειπα το Oneplus 3t προσφερει την ιδια ακριβως εμπειρια και απο επιδοσεις παταει κατω τα παντα απο android μερια με τα ιδια χρηματα. Εν ολιγης δηλωνω ψιλο μπερδεμενος για πιο λογο χρυσοπληρωσες παλιο κινητο του οποιου δεν περνας καν την τελευταια εκδοση. Κοινως αν ηταν ετσι,ας το αγοραζες καλυτερα απο αγγελιες usb που λεμε..... Επισης το πηρα απο την προσφορα της Electroline στην Κυπρο απο το καλοκαιρι 2016 στα 399Ευρω και τελικα φανηκα τυχερος που τους περιψεσε αυτο το τελευταιο τους κομματι στην Λευκωσια. Θυμαμαι που γινοταν πολεμος εδω στο σιτε μας γι αυτο το κινητο το καλοκαιρακι του 2015 που το ειχε σε προσφορα η WIND και η VODAFONE στα 299ευρω τοτε τα αξιζε και τωρα τα αξιζει πιστευω επειδη ειναι NEXUS Εν ολιγης ειναι το λιγοτερο αστειο να γραφονται σε τεχνολογικο forum τετοια πραγματα. 399ευρω θεωρειται προσφορα για παλια συσκευη 2ετιας οταν στα ιδια χρηματα αγοραζει καποιος το Oneplus3t? Και το πιο αστειο τα αξιζει επειδη ειναι nexus? Δεν τα γραφω προσωπικα για να σου αλλαξω γνωμη φυσικα μιας και η αγορα εγινε,αλλα επειδη τα διαβαζει και αλλος κοσμος αυτα που δεν πολυ γνωριζει μην κανει καμια κακη αγορα και μετα βαραει το κεφαλι του στον τοιχο. 1
fotislado Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Και ο λογος ; Ακουσα παλιοτερα για φουσκοματα της μπαταριας των Nexus 6 αλλα υπολογισα οτι διορθωνονται κανενα 5ωρο μ κρατα και ειναι αρκετο για μενα δεν το εχω αυτο συνεχεια μαζι μ αλλα εχω το iPhone 7 Plus μου μαζι με το Cat S60 ή το Samsung S7 Edge μου. Το καθε κινητο για μενα εχει διαφορετικη σημασια και επισης και διαφορετικο λειτουργικο συστημα γι αυτο μ αρεσουν αλλα τα Nexus εχουν αλλο αερα που λεμεν ειναι στοκ πυρε βανιλια ανδροιδ. Μονο που καποτε καταντανε μονοτονα. Εαν εχεις αυτα τα 4 κινητα αδερφε το οτι εδωσες τοσα λεφτα γι αυτο το κινητο ειναι το λιγοτερο.Το ουσιαστικο προβλημα μαλλον ειναι η καταναλωτικη σου μανια.καλοπροαιρετα παντα....
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Εαν εχεις αυτα τα 4 κινητα αδερφε το οτι εδωσες τοσα λεφτα γι αυτο το κινητο ειναι το λιγοτερο.Το ουσιαστικο προβλημα μαλλον ειναι η καταναλωτικη σου μανια.καλοπροαιρετα παντα.... Φαινεται και στην υπογραφη του νομιζω
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ηρέμησε την καταναλωτική σου μανία Κρατά μερικά ευρουλακια στην τσεπη μην είσαι yolo
ziaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 η συσκευή είναι δεινόσαυρος με 32bit επεξεργαστή (3 ετών) τι καθόμαστε και συζητάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα