Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εδωσε 70% παραπανω χρηματα (για ενα ξεπερασμενο μοντελο 2 ετων) σε σχεση με το τι ειχε δωσει στο παρελθον, αναμενομενο ηταν να εχει λιγο καλυτερη οθονη απο ενα παλιοτερο λαπτοπ.

Πολυ ανωτερη(και οχι απλα λιγο ανωτερη) απο του air θα εβρισκε τωρα σε λαπτοπ των 700€.

Καλοριζικο!

Το γνωρίζω απλά στόχος ήταν το οικοσύστημα της Apple ε αφού κατέληξε στο Air, επιλογή της, πάντως έμεινε ευχαριστημένη.

Ευχαριστώ.

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το γνωρίζω απλά στόχος ήταν το οικοσύστημα της Apple ε αφού κατέληξε στο Air, επιλογή της, πάντως έμεινε ευχαριστημένη.

Ευχαριστώ.

Μια χαρά μηχανηματάκι πήρε, να το χαίρεται.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά πήραμε το Air του 2015 καθώς δεν βρήκαμε κάποιο άλλο διαθέσημο με άτοκες δόσεις κάτω από 1449€ και δεν ήθελε το Macbook 2016 γιατί δεν ήθελε αντάπτορες και 12άρα οθόνη αν και είδε την διαφορά ανάμεσα σε αυτή του Air και τις Retina(Αυτά τα Marketing names :P). Μια χαρα ευχαριστιμένη έμεινε και πηγαίνει σφαίρα το Air. Όσο για την οθόνη σε σύγκριση με το προηγούμενο Ultrabook της Acer που είχε και το είχε πληρώσει και 650€ η οθόνη είναι πολύ ανώτερη :P  Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.

i5 ή i7;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

MacBook Pro 2012, το τελευταίο που έπαιρνε και DVD συνεχίζει ακόμη να πωλείται από retailers πάμφθηνο.

Το Air αξίζει τα λεφτά του, αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το γλέντησα 1 χρόνο και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Είναι μια αλουμινένια χαραμάδα με μπαταρία που δεν τελειώνει και πολύ καλό ήχο (όχι σαν του Pro) (Αλλά καλύτερο από του Lenovo:troll).

Δίνεις πολλά αλλά παίρνεις τα πάντα: ευελιξία, μικρό βάρος, αξιοπιστία υλικού, αξιοπιστία λειτουργικού, φανταστική αίσθηση αφής....

(Τελικά μήπως παίρνω ποσοστά και δεν το ξέρω?)

MacBook Air 13" 8Gb Ram 128SSD βοοοοοουυυυυυρ

• Like 3
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

μικρη ανασκαφη του θέματος καθως προσανατολίζομαι και εγω σε αγορά Air 13"

Τι να προσέξω; Αξίζει να δώσω τη διαφορά να πάω στο 2017 αντι του 2016 που εμενα μου φαινονται ίδια ; (μονη διαφορα που διακρινω 0,2 ghz στο cpu)

2016 https://www.skroutz.gr/s/8901265/Apple-MacBook-Air-13-1-6GHz-i5-8GB-128GB-Flash-Storage-2016.html (μέχρι προχθές ειχε 898 οποτε θα ξαναπέσει)

2017 https://www.skroutz.gr/s/12180039/Apple-Macbook-Air-13-1-8Ghz-i5-8GB-128GB-2017.html (εχει παιξει πριν λιγες μερες στα 939 στο e-shop)

Θα το πάρω με τιμολόγιο οποτε θα γλυτωσω το ΦΠΑ.

Η διετης εγγυηση που εχω στο iphone λόγω νομοθεσίας ΕΕ ισχυει και στα Mac?

Τι λετε; Θελω φορητότητα και ατελείωτη μπαταρία, να μη χρειάζεται κοινώς να παιρνω φορτιστη οταν παω στη δουλεια με το λαπτοπ... Χρήση κατα βάση εφαρμογές γραφείου και browsing (95%), ενα 5% χρησιμοποιώ καποια software στατιστικής και σχεδιασης γραφημάτων αλλα μπορώ να κανω την καρδιά μου πετρα και να δουλεψω καποια πράγματα στο windows pc μου (θα κρατήσω το NUC που εχω με win)

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι αξίζει...

ώστε κι αλλιώς ο επεξεργαστής είναι κάπως αργός.

είσαι σίγουρος ότι θα είσαι οκ με 1440 ανάλυση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, greg4 είπε

Δεν νομίζω ότι αξίζει...

ώστε κι αλλιώς ο επεξεργαστής είναι κάπως αργός.

είσαι σίγουρος ότι θα είσαι οκ με 1440 ανάλυση;

με 1366*768 δουλευω σημερα σε 15αρι, τι να την κανω την fullhd για δουλεια office/internet?

Γιατι ομως δεν αξιζει; Με προβληματίζεις βλέποντας οτι εχεις και εσυ air 13

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Κοίτα εμένα προσωπικά τα 1440 με ενοχλούν πλέον απίστευτα. Δηλαδή αν έχεις ένα σοβαρό excel που θες να δουλέψεις η πληροφορία που βλέπεις είναι πολύ λίγη κατά την γνώμη και πρέπει να πέφτει πολύ scroll... Επίσης η ποιότητα εικόνας του δικού μου (mid 14) με ένα retina του 15 (ποιότητα αναφέρω, όχι ανάλυση) είναι μέρα με την νύχτα :P. 

Το δεν αξίζει πήγαινε για το 17 vs 16. Αλλά γενικά σε ένα σενάριο με 6-7 tabs σε chrome, firefox και outlook αρχίζει και τα βλέπει δύσκολα.. Βέβαια εγώ έχω 4gb, όχι 8gb. Αλλά γενικά αν δεν σε ενοχλεί η ανάλυση και θες εμπειρία mac os, go for it. Ιδιαίτερα αν έχεις και Iphone, βολεύει αρκετά λόγω ότι μπορείς του όλου sync (μηνύματα, κλήσεις, iclood Κλπ)

Αν έχεις κάποια απορία πες :)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greg4 είπε

Κοίτα εμένα προσωπικά τα 1440 με ενοχλούν πλέον απίστευτα. Δηλαδή αν έχεις ένα σοβαρό excel που θες να δουλέψεις η πληροφορία που βλέπεις είναι πολύ λίγη κατά την γνώμη και πρέπει να πέφτει πολύ scroll... Επίσης η ποιότητα εικόνας του δικού μου (mid 14) με ένα retina του 15 (ποιότητα αναφέρω, όχι ανάλυση) είναι μέρα με την νύχτα :P. 

Το δεν αξίζει πήγαινε για το 17 vs 16. Αλλά γενικά σε ένα σενάριο με 6-7 tabs σε chrome, firefox και outlook αρχίζει και τα βλέπει δύσκολα.. Βέβαια εγώ έχω 4gb, όχι 8gb. Αλλά γενικά αν δεν σε ενοχλεί η ανάλυση και θες εμπειρία mac os, go for it. Ιδιαίτερα αν έχεις και Iphone, βολεύει αρκετά λόγω ότι μπορείς του όλου sync (μηνύματα, κλήσεις, iclood Κλπ)

Αν έχεις κάποια απορία πες :)

Η αληθεια ειναι οτι το pro ξεφευγει υπερβολικά για τα οικονομικά μου δεδομένα, οπότε θα ήθελα το air... Κακα τα ψέματα, μακαρι να ειχε fullhd τουλάχιστον.

Για το excel σεντονι και για την επεξεργασία πολλών δεδομένων κλπ συμφωνω, και εγω αυτη τη στιγμή εχω δυο 22αρες Dell για αυτη τη δουλεια διπλα διπλα και μονο ετσι δουλευω ανετα, δε θεωρω οτι σε κανένα λαπτοπ οτι αναλυση και να ειχε θα βολευε...

Θεωρω οτι μπορώ να βάλω μια εξωτερική οθονη στο air..σωστα;

Δημοσ.

Ναι μπορείς να βάλεις εξωτερική οθόνη στο Air, απλά θέλεις αντάπτορα (λογικό)! Προσωπικά θα σου έλεγα αν το εχεις δει το λαπτοπ απο κοντα και δεν σου φάνηκε παράξενο go for it.
Εγω εχω ενα Macbook Pro 2011 και μου φαίνεται μια χαρα. Η οθόνη ειδικά δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

Το ειδα απο κοντα, δε καταλαβαινω τι προβλημα να εχω; Ειναι ακρως εντυπωσιακό...

Εσυ εννοείς απο πλευρα ανάλυσης;

καλα για ανταπτορα εννοειται, δε περιμενω vga ή Hdmi σε mac 

Δημοσ.

Αρκετά ξεπερασμένο πλέον το air και με αναλυση για κλαματα. 1000 φορές να πας σε macbook 12, και απο θεμα φορητότητας και μπαταρίας και τα πάντα. Θυμαμαι οτι με χρηση word και λιγο ιντερνετ εβγαζα 15+ ωρες συνεχους χρήσης. Βεβαια και τα κανούργια pro είναι αρκετα ελαφρυα επίσης αλλα ξεφευγουν στην τιμη.  Είχα air 13αρι και γενικότερα έχω περασει απο διαφορα macbooks. Οτιδήποτε πριν τις ρετινα είναι πολυ κουραστικο για τα ματια και θα το συνειδητοποιησεις μόλις χρησιμοποιησεις οθονη με υψηλη αναλυση και μετα επιστρεψεις να κανεις δουλεια στο air. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...