Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην κοινότητα, λοιπόν η μάνα μου θέλει να πάρει ένα Macbook το Budget της είναι 1000€. Κοιτούσαμε το Air 2016 με τα 8GB RAM το οποίο κοστίζει 1099€. Μετά πάμε σε Macbook και Macbook Pro από 1500€ και πάνω. Η ερώτηση μου είναι αξίζει το Air σήμερα; Η χρήση που θέλει να κάνει είναι σερφάρισμα, ταινίες, φωτογραφίες από το iPhone, μουσική, βιβλία, θέλει να είναι ελαφρύ να κρατάει μπαταρία κλπ. Εγώ πιστεύω πως θα την βολέψει. Τι λέτε;

Δημοσ.

Ότι κάνει την ίδια δουλειά με λενόβο στα 300 ευρώ.

Αλλά αυτό το ξέρεις.

Δεν ρώτησα αν κάνει την ίδια δουλειά, γιαυτό και πόσταρα στη ενότητα Apple Hardware. Επίσης δεν επιθυμούμε Windows ΛΣ.

• Like 4
Δημοσ.

εχεις 2 δεδομενα για εμενα.

1. δεν θα βρεις κατι φθηνοτερο σε macOS (αν αυτο ειναι το ζητουμενο εδω, γιατι αν δεν ειναι θα βρεις λυσεις και σε windows, οχι βεβαια Lenovo των 300 ευρω, αλλα 600-700+  για 13ρι ultra portable)

2. ειναι αρκετα παλιο το hardware του, και ειδικα η οθονη του αρκετα ξεπερασμενη. Δεν αποτελει καλη αγορα κατ εμε, εκτος κι αν το λειτουργικο ειναι αδιαπραγματευτο.

Εχεις τσεκαρει κανενα ebay/  electro king;

edit: οσο απαντουσα ανεβασες την απαντηση σου περι OS. Σαν χαρακτηριστικα θα την καλυψει. Απλα εχε υποψιν τους περιορισμους σχετικα με την αναβαθμιση του.

• Like 2
Δημοσ.

θέλει να είναι ελαφρύ να κρατάει μπαταρία κλπ. 

Ότι κάνει την ίδια δουλειά με λενόβο στα 300 ευρώ.

Αλλά αυτό το ξέρεις.

Αθάνατο Insomnia.

• Like 10
Δημοσ.

Επίσης δεν επιθυμούμε Windows ΛΣ.

Έχει σχέση το ΛΣ με τη μάρκα του υπολογιστή;

Αν θέλει να διαβάζει βιβλία,δεν κοιτάς για κανά τάμπλετ;

Δημοσ.

Έχει σχέση το ΛΣ με τη μάρκα του υπολογιστή;

Αν θέλει να διαβάζει βιβλία,δεν κοιτάς για κανά τάμπλετ;

....πάμε πάλι επιθυμούμε MacOS και όταν λέω βιβλία = iBooks = αγορασμένα που είναι ήδη στην iCloud βιβλιοθήκη γενικώς κοιτάμε Apple οικοσύστημα τι δεν καταλαβαίνεις; Άμα ήθελα άλλο κατασκευαστή θα έγραφα σε άλλη ενότητα.

εχεις 2 δεδομενα για εμενα.

1. δεν θα βρεις κατι φθηνοτερο σε macOS (αν αυτο ειναι το ζητουμενο εδω, γιατι αν δεν ειναι θα βρεις λυσεις και σε windows, οχι βεβαια Lenovo των 300 ευρω, αλλα 600-700+  για 13ρι ultra portable)

2. ειναι αρκετα παλιο το hardware του, και ειδικα η οθονη του αρκετα ξεπερασμενη. Δεν αποτελει καλη αγορα κατ εμε, εκτος κι αν το λειτουργικο ειναι αδιαπραγματευτο.

Εχεις τσεκαρει κανενα ebay/  electro king;

edit: οσο απαντουσα ανεβασες την απαντηση σου περι OS. Σαν χαρακτηριστικα θα την καλυψει. Απλα εχε υποψιν τους περιορισμους σχετικα με την αναβαθμιση του.

Ναι η οθόνη είναι αυτή που με βάζει σε σκέψεις αλλά αν κρίνω από αυτό που έχει τώρα της Acer με τις τραγικές γωνίες θέασης στα 1360x 768 θα είναι upgrade αυτή του Macbook.

Δημοσ.

Θα μπορουσατε να βρειτε καποιο macbook pro απο τις αγγελιες εδω, κατα καιρους υπαρχουν συσκευες σε καλες τιμες!

Γνωμη μου ειναι να μη πατε σε air μοντελο αν επιλεξετε να πατε σε καινουριο, η οθονη και μονο ειναι αποτρεπτικος παραγοντας... Αν δεις την retina οθονη των υπολοιπων μοντελων σε σχεση με την κλασσικη οθονη του air, θα παθεις πλακα!

Δοκιμασε να ριξεις μια ματια ομως στις αγγελιες εδω, δε χανεις κατι...

Δημοσ.

Θα μπορουσατε να βρειτε καποιο macbook pro απο τις αγγελιες εδω, κατα καιρους υπαρχουν συσκευες σε καλες τιμες!

Γνωμη μου ειναι να μη πατε σε air μοντελο αν επιλεξετε να πατε σε καινουριο, η οθονη και μονο ειναι αποτρεπτικος παραγοντας... Αν δεις την retina οθονη των υπολοιπων μοντελων σε σχεση με την κλασσικη οθονη του air, θα παθεις πλακα!

Δοκιμασε να ριξεις μια ματια ομως στις αγγελιες εδω, δε χανεις κατι...

Ζω στο εξωτερικό οπότε στις αγγελίες λίγο δύσκολο, επίσης θα το αγοράσει με άτοκες δόσεις οπότε η πιθανότητα να το πάρει μετρητής δεν υπάρχει, αυτό με την Retina το γνωρίζω από το δικό μου Retina Macbook φυσικά και είναι ανώτερη, θα κοιτάξω μήπως το έχει πουθενά προσφορά διαφορετικά με το συγκεκριμένο Budget βλέπω το Air μονόδρομο.

Δημοσ.

Καλως, δε το ηξερα οτι μενεις εξωτερικο... Θα μπορουσατε να δειτε απο ebay-electroning king οπως ανεφερε και καποιος προηγουμενως, πιστευω πως αξιζει!

Δημοσ.

iPad ? ΔεΝ?

Έχει το Mini αλλά σέρνεται και θέλει πλέον Laptop και για λόγους χωρητικότητας.

Δημοσ.

Η οθόνη ειναι πραγματικά κακή, έχει η κολλητή μου air 11" και ένιωθα λες κι έβλεπα μόνιτορ δεκαετίας. Αν έχει δει το δικό σου μηχάνημα και δει μετά και τη δίκη της οθόνη μήπως απογοητευτεί; Καλο ειναι να πηγαίνατε σε έναν κατάστημα να το δείτε live να δεις τι σχόλια θα κάνει απο μόνη της πανω σε αυτο.

Ψάξε για καποια προσφορά ιςως στο 13" Pro του 15, όσα μοντέλα έχουν μείνει θα τα σπρώξουν σε καλύτερη τιμή.

Αν δε βρεις κατι, ναι το air ειναι μονόδρομος σε αυτο το μπάτζετ

• Like 1
Δημοσ.

Η οθόνη ειναι πραγματικά κακή, έχει η κολλητή μου air 11" και ένιωθα λες κι έβλεπα μόνιτορ δεκαετίας. Αν έχει δει το δικό σου μηχάνημα και δει μετά και τη δίκη της οθόνη μήπως απογοητευτεί; Καλο ειναι να πηγαίνατε σε έναν κατάστημα να το δείτε live να δεις τι σχόλια θα κάνει απο μόνη της πανω σε αυτο.

Ψάξε για καποια προσφορά ιςως στο 13" Pro του 15, όσα μοντέλα έχουν μείνει θα τα σπρώξουν σε καλύτερη τιμή.

Αν δε βρεις κατι, ναι το air ειναι μονόδρομος σε αυτο το μπάτζετ

Καλά ναι αυτό θα κάνουμε θα πάμε στο κατάστημα να αποφασίσει μόνη της και εγώ όμως αυτό σκέφτηκα για το Pro του 15 μήπως έχει πέσει η τιμή στο κατάστημα στα 1200 πάνω κάτω.

Δημοσ.

Να πάρεις windows. Apple δεν αξίζει. Είναι μούφα :P 

-- Sorry για το troll αλλά έπρεπε να το κάνω κι εγώ μία φορά να δω πώς νοιώθουν όλοι 'αυτοί'. Τελικά πρέπει να είναι πολύ βαρετά μέσα στο μυαλό τους :) --

Στο θέμα μας...

Κι εγώ με τη σειρά μου δεν πιστεύω πως αξίζει το air. Αν μάλιστα δεις στον electronic king, υπάρχει το 13άρι του 2015 (με 128Gb σκληρό βέβαια) με 1100Ε. 

http://www.ebay.com/itm/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-7GHz-2-7-GHz-13-3-MF839LL-A-8GB-RAM-128GB-RETINA-2015-/391706077720?hash=item5b33806a18:g:W48AAOSw4CFYpQz6

Το μόνο που με ανησυχεί (και πρόσεξα σήμερα) είναι πως πλέον αναφέρει electornic king usa κι όχι uk. Αυτό για εμάς (Ελλάδα) μεταφράζεται σε import charges, τελωνεία κλπ. Δεν ξέρω πού κατοικείς στο εξωτερικό κι αν σε συμφέρει. Μπορείς όμως να στείλεις ένα μήνυμα. Ο γνωστός 'Sam' είναι εξυπηρετικότατος...

Βέβαια, αναφέρεις πως θα το πάρετε με δόσεις, οπότε το ebay προφανώς δεν είναι λύση.

All in all, στην θέση σου δεν θα έπαιρνα το air. Θα έψαχνα για κάποιο macbook pro 2015.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...