imoaix Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Όπως και οι υπόλοιποι. οι υπολοιποι ποιοι ειναι δλδ? ετσι κουτσοι στραβοι στον αγιο παντελεμονα δεν παιζει για την apple δεν ξερω αλλα εικαζω οτι δεν εχει αποθρασυνθει τοσο πολυ στο linux δε κατι ψιλα πηγε να κανει το ubuntu ΜΟΝΟ k του κοψανε τον κωλο οι χρηστες του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsf Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μας ενοχλεί η Microsoft με την "telemetric espionage" και δεν μας ενοχλούν οι κερκόπορτες των KMS σε πειρα(μα)τικό επίπεδο..οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Έχω "Pro με ρυθμίσεις" και το DNS Firewall μου χτυπάει συνέχεια καμπανάκια για προσπάθειες επικοινωνίας με domain της Microsoft που έχουν μέσα τη λέξη "telemetry". Είτε χρησιμοποιώ τον υπολογιστή είτε όχι. Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μου το πρόγραμμα που χρεισιμοποιείς και τις ρυθμίσεις που έχεις ? Γιατί μου κίνησες το ενδειαφέρον αρκετά θα έλεγα...! Είτε μεσω pm είτε μέσα σε αυτό το topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanagias13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ρε τι λέτε? Αυτήν την έκδοση θα την χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ το κράτος της Κίνας. Δεν είναι public ! Είναι custom έκδοση.Όχι για το σύνολο των Κινέζω πολιτών. Ουσιαστικά αφορά ένα 5 % maximum κόσμο, σε P.C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionRulesGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μας ενοχλεί η Microsoft με την "telemetric espionage" και δεν μας ενοχλούν οι κερκόπορτες των KMS σε πειρα(μα)τικό επίπεδο..οκ Ρε φιλε tsf ειλικρινα σου βγαζω το καπελο ... εισαι ο ΜΟΝΟΣ που καταλαβε ΑΚΡΙΒΩΣ το Point ... Τα υπολοιπα σχολια βλεπουν το δεντρο και χανουν το δασος... Οι περισσοτεροι εδω μεσα θελετε ασφαλεια και καλα αλλα οταν ερθει η ωρα να σας πουν οτι για να βαλετε το office πρεπει να το αγορασετε, κανετε τις παπιες και ζητατε KMS Cracks και δε συμμαζευεται... Σοβαρευτειτε και καταλαβετε οτι αν οντως θελετε ασφαλεια πρεπει να μαθετε να βαζετε το χερι στην τσεπη ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ρε φιλε tsf ειλικρινα σου βγαζω το καπελο ... εισαι ο ΜΟΝΟΣ που καταλαβε ΑΚΡΙΒΩΣ το Point ... Τα υπολοιπα σχολια βλεπουν το δεντρο και χανουν το δασος... Οι περισσοτεροι εδω μεσα θελετε ασφαλεια και καλα αλλα οταν ερθει η ωρα να σας πουν οτι για να βαλετε το office πρεπει να το αγορασετε, κανετε τις παπιες και ζητατε KMS Cracks και δε συμμαζευεται... Σοβαρευτειτε και καταλαβετε οτι αν οντως θελετε ασφαλεια πρεπει να μαθετε να βαζετε το χερι στην τσεπη ... Μα δεν κατεβάζει όλος ο κόσμος τα Software του από τον θείο, εγώ τα πληρώνω τα προγράμματα μου όπως και τα παιχνίδια μου. Μπορώ τώρα να έχω Windows δίχως ρουφιανιλίκι; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μου το πρόγραμμα που χρεισιμοποιείς και τις ρυθμίσεις που έχεις ? Γιατί μου κίνησες το ενδειαφέρον αρκετά θα έλεγα...! Είτε μεσω pm είτε μέσα σε αυτό το topic. DNS Firewall από Verigio Communications 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrv80 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 το πουτάνα να το καταλάβω,αλλά "χαρά" και "Κίνα" πως πάνε μαζί; Κινέζικη κυβέρνηση-αγορα-κλπ = μερίδιο αγοράς-λεφτα = "χαρα"..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfibous Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Κινέζοι... Τώρα βλέπω μια ελπίδα να τα εγκαταστήσω στο pc μου. Κατά τα αλλά τί να πρωτοσχολιάσω: το ότι δήθεν "τα δεδομένα τηλεμετρίας είναι βαθιά ριζωμένα στο λειτουργικό και δεν αφαιρούνται", το ότι δήθεν "επειδή η Κίνα είναι μεγάλη αγορά φτιάξαμε μια προσαρμοσμένη έκδοση" ή το γεγονός ότι παρόλο που η Κίνα αποτελεί το 1/4 με 1/5 του συνολικού πληθυσμού του πλανήτη δεν κατάφερε να φτιάξει δικό της λειτουργικό... Ένα λειτουργικό που από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του θα είχε το 20% της παγκόσμιας αγοράς... Ελπίζω αυτή η έκδοση να μην υποστηρίζει μόνο την κινεζική γλώσσα ή να μην εντοπίζει το μέρος που βρίσκεσαι και κατεβάζει αυτόματα την "πλήρη" έκδοση... Πάντως αν και δεν το θεωρώ απίθανο, αν εντόπιζε την θέση σου εκτός κίνας και κατέβαζε την πλήρη έκδοση, τότε πάλι θα χρησιμοποιούσε τεχνικές τηλεμετρίας στην κινέζικη έκδοση. Οπότε πιστεύω πως μάλλον θα υποστηρίζει μόνο κινέζικα. Ίσως στην καλύτερη και αγγλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 χέιζ ουίσκι και ιπτάμενοι δίσκοι. Απού την Πόλιν έρκομαι, κι' εις την κορφήν κανέλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αν κρίνω από κάποιες απαντήσεις, πολύ καλά κάνει η Microsoft. Σε τέτοιους χρήστες αξίζει να φέρεσαι έτσι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μα δεν κατεβάζει όλος ο κόσμος τα Software του από τον θείο, εγώ τα πληρώνω τα προγράμματα μου όπως και τα παιχνίδια μου. Μπορώ τώρα να έχω Windows δίχως ρουφιανιλίκι; Δεν υπάρχει κάποια επίσημη θέση που να ορίζει ότι ο νόμιμος χρήστης εξαιρείται από την πολιτική παρακολούθησης. Αναφέρει κάτι τέτοιο το EULA με το οποίο συμφώνησες; Εάν όχι, για τη msft είσαι το ίδιο με τον ανιψιό, με τη διαφορά ότι εσύ πληρώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPhoTe64 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 "μία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος που δεν κατασκοπεύει τους χρήστες." Που μπορούμε να βρούμε αυτή την έκδοση; Η έκδοση αυτή βρίσκεται στο διαδίκτυο και με ένα απλό ψάξιμο την βρίσκεις και λέγεται: "Don't install Windows"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 η σωστή επικεφαλίδα θα ήταν <<Η Microsoft αφαιρεί “κατασκοπευτικά” στοιχεία από τα Windows 10 για μία ειδική έκδοση για την Κινέζικη κυβέρνηση για να γίνεται "σωστή" κατασκοπία και όχι ντεμέκ>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 η σωστή επικεφαλίδα θα ήταν <<Η Microsoft αφαιρεί “κατασκοπευτικά” στοιχεία από τα Windows 10 για μία ειδική έκδοση για την Κινέζικη κυβέρνηση για να γίνεται "σωστή" κατασκοπία και όχι ντεμέκ>> <<Η Microsoft λέει ψέματα στους υπόλοιπους πελάτες της ότι δεν μπορεί να αφαιρέσει την τηλεμετρία και άλλες μπούρδες συλλογής κάθε λογής δεδομένου του pcιου από τα Windows 10 επειδή είναι κομμάτι του πυρήνα>> Εμένα μου φαίνεται καλύτερο. Εσένα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα