Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft αφαιρεί “κατασκοπευτικά” στοιχεία από τα Windows 10 για μία ειδική έκδοση για την Κινέζικη κυβέρνηση

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδω μας παρακολουθούσαν απο τις smart tv μέσω της κάμερας , εχει πέσει ποπκορν, τσιγάρο και ουισκάκι σ΄αυτους που τα έβλεπαν ..............

δεν μπαινουν στην καμερα σου να σε παιρνουν ματι ρε φιλε

συλλεγουν δεδομενα σχετικα με τις συνηθειες σου ,τις αγορες που κανεις ,τα σαιτ που επισκεπτεσαι κ πολλα αλλα κ τα πουλανε μαζι με δεδομενα πολλων αλλων σε εταιρειες η ιδιωτες που θελουν να εξαγουν συμπερασματα για τις συνηθειες των μαζων σε σχεση με το προιον τους κλπ

αν βεβαια εισαι υποπτος η "τρομοκρατης" κλπ μπαινεις σε πιο λεπτομερειακη παρακολουθηση μεχρι κ να ανοιγουν τις καμερες σου κ να καταγραφουν

φυσικα οσοι ειναι στο στοχαστρο για χ λογους δεν χρησιμοποιουν pc που μπαινει στο net ουτε λογκαρουν σε sites κλπ

Επεξ/σία από imoaix
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α.. εμείς είμαστε οι μακάκες δλδ.. οκ! :)

Είναι διαφορετική έκδοση προφανώς, και λογικό είναι να υπάρχουν παραπάνω δυνατότητες παραμετροποίησης.....πόσο μάλλον όταν ο πελάτης είναι η κυβέρνηση. 

Δεν ήξερα ότι το iOS βγάζει λεφτά από τα δεδομένα σου όπως κάνει η Google με το Android. Για λέγε έχει ενδιαφέρον.

Όλοι βγάζουν λεφτά από τα δεδομένα των χρηστών, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο.

• Like 1

Έχω μία απορία

ΟΚ η  MS θα βγάλει της παπ$#@ της αλλά με βάση το ιστορικό των Κινέζων πχ με την google κάτι μου λέει ότι  η έκδοση αυτή των windows θα έχει και κινέζικο backdoor.

Η Ευρώπη πρέπει να πάρει μέτρα εναντίον της MS και μάλιστα άμεσα, θες τα windows στην Ευρώπη; βγάλε τις τηλεμετρίες και όλα τα υπόλοιπα απαράδεκτα πράγματα..

Έχω μία απορία

ΟΚ η  MS θα βγάλει της παπ$#@ της αλλά με βάση το ιστορικό των Κινέζων πχ με την google κάτι μου λέει ότι  η έκδοση αυτή των windows θα έχει και κινέζικο backdoor.

Η Ευρώπη πρέπει να πάρει μέτρα εναντίον της MS και μάλιστα άμεσα, θες τα windows στην Ευρώπη; βγάλε τις τηλεμετρίες και όλα τα υπόλοιπα απαράδεκτα πράγματα..

Όταν θα σταματήσει να συλλέγει η Google πληροφορίες στην Ευρώπη για τις "Δωρεάν" υπηρεσίες της τότε θα σταματήσει και η Microsoft. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, όσο δεν απασχολεί τον κόσμο η προστασία των προσωπικών τους δεδομένων άλλο τόσο θα συλλέγουν μεγαλοεταιρίες δεδομένα.

• Like 2

Οι μη-telemetry εκδόσεις ήδη υπάρχουν, με το αμερικάνικο δημόσιο(όπως αναφέρθηκε) να έχει παραγγείλει κάτι εκατομμύρια κόπιες.Οι εταιρικές εκδόσεις από όσο ξέρω επίσης δεν έχουν τηλεμετρία,όπως και οι Pro με ρυθμίσεις.

Έχω "Pro με ρυθμίσεις" και το DNS Firewall μου χτυπάει συνέχεια καμπανάκια για προσπάθειες επικοινωνίας με domain της Microsoft που έχουν μέσα τη λέξη "telemetry".

Είτε χρησιμοποιώ τον υπολογιστή είτε όχι.

• Like 1

Έχω μία απορία

Δεν υπαρχει περπτωση. Τα στατιστικα ειναι δυνατο εργαλειο για ολους τους τομείς.

Όταν θα σταματήσει να συλλέγει η Google πληροφορίες στην Ευρώπη για τις "Δωρεάν" υπηρεσίες της τότε θα σταματήσει και η Microsoft. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, όσο δεν απασχολεί τον κόσμο η προστασία των προσωπικών τους δεδομένων άλλο τόσο θα συλλέγουν μεγαλοεταιρίες δεδομένα.

Σωστή η άποψη σου, καθώς δε γίνεται από τη μία να είσαι εναντίον μιας εταιρίας και από την άλλη να κάνεις τα στραβά μάτια σε κάποια άλλη, ειδικά όταν είναι 2 αυτές εταιρίες είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους.

Πάντως απο το να με κατασκοπευει η Κινεζικη κυβερνηση χιλιες φορές να το κανει η Microsoft

Αυτό με τις κυβερνήσεις και το γεγονός ότι κατασκοπεύσει τους πολίτες ισχύει παντού (πιστεύω) και Ευρώπη και Αμερική και Κίνα και άλλες πολλές. Επίσης η Ευρώπη και δεν είναι και τόσο αθώα όσο νομίζουμε. 

• Like 1

ποια 10αρια ,εδω στα 8αρια κοβεις συγκεκριμενα γνωστα kbxxxxxx ρουφιανοupdates, τα κανεις κρυφα κλπ κ στο καπακι προσπαθουν να στα ξαναπερασουν 3 φορες 

νταξει το χει ξεφτυλισει η ms

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...