SpirtouLisS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Και θα κυκλοφορήσει λεει στο θείο το ασφαλές ''κλεψίτυπο'' αντίγραφο των windows 10, θα το κατεβάσουνε χαρούμενοι οι χρήστες και θα μπαίνουν με chrome στο ιντερνετ. Δε θέλω να το παιξω εξυπνάκιας αλλα χωρις να διαβάσω τιποτα, όταν η microsoft ''χαριζε'' τα 10 σκεφτηκα απλά λογικά ότι υπάρχει λόγος μια εταιρία να χαρίζει ενα λειτουργικό, μια εταιρια που δε χαρίζει ούτε του αγγέλου της νερο...Και δεν τα εγκατεστησα ποτε παρα μόνο εφαγα τις ωρες μου στο ιντερνετ για το πως να αφαιρεσω τις συνεχεις επισημανσεις στο ρολοι που με πιεζαν να αναβαθμίσω.
IT chef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Υπάρχει ήδη έκδοση των windows που κλείνει τελείως η τηλεμετρία Που υπάρχει διαθέσιμη για αγορά; Back yourself up. 1
Hetfield Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 α.. εμείς είμαστε οι μακάκες δλδ.. οκ! Φυσικα, δεν μπορω να φανταστω κατι διαφορετικο για οποιον χρησιμοποιει Windows 10 υπο τετοιες συνθηκες. Δεν ειναι τυχαιο οτι ολοκληρη HP enterprise services πουλαει ακομα leases σε πολυεθνικες με Windows 7. 1
imoaix Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 θελει η ms να κρυφτει κ η τεραστια κινεζικη αγορα δεν την αφηνει (καντε τις απαραιτητες αντιμεταθεσεις με το γνωστο γνωμικο) 1
IT chef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 το πουτάνα να το καταλάβω,αλλά "χαρά" και "Κίνα" πως πάνε μαζί;
imoaix Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 πολυς κοσμος ,πολλα φραγκακια στα ταμεια ρε μπρο
LongTom Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Οι μη-telemetry εκδόσεις ήδη υπάρχουν, με το αμερικάνικο δημόσιο(όπως αναφέρθηκε) να έχει παραγγείλει κάτι εκατομμύρια κόπιες.Οι εταιρικές εκδόσεις από όσο ξέρω επίσης δεν έχουν τηλεμετρία,όπως και οι Pro με ρυθμίσεις. Τα περί "κατασκοπίας", δη στην περίπτωση των Κινέζων που έχουν τα πάντα rigged, είναι απλά γελοία. Ιδίως όταν οι περισσότεροι έχουν android ή/και iOS στην κατοχή τους... 1
Neg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Οι μη-telemetry εκδόσεις ήδη υπάρχουν, με το αμερικάνικο δημόσιο(όπως αναφέρθηκε) να έχει παραγγείλει κάτι εκατομμύρια κόπιες.Οι εταιρικές εκδόσεις από όσο ξέρω επίσης δεν έχουν τηλεμετρία,όπως και οι Pro με ρυθμίσεις. Τα περί "κατασκοπίας", δη στην περίπτωση των Κινέζων που έχουν τα πάντα rigged, είναι απλά γελοία. Ιδίως όταν οι περισσότεροι έχουν android ή/και iOS στην κατοχή τους... Δεν ήξερα ότι το iOS βγάζει λεφτά από τα δεδομένα σου όπως κάνει η Google με το Android. Για λέγε έχει ενδιαφέρον.
IT chef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Οι μη-telemetry εκδόσεις ήδη υπάρχουν, με το αμερικάνικο δημόσιο(όπως αναφέρθηκε) να έχει παραγγείλει κάτι εκατομμύρια κόπιες.Οι εταιρικές εκδόσεις από όσο ξέρω επίσης δεν έχουν τηλεμετρία,όπως και οι Pro με ρυθμίσεις. Τα περί "κατασκοπίας", δη στην περίπτωση των Κινέζων που έχουν τα πάντα rigged, είναι απλά γελοία. Ιδίως όταν οι περισσότεροι έχουν android ή/και iOS στην κατοχή τους... Ναι,αναφέρθηκε.Δεν σημαίνει πως είναι και αλήθεια. Από όσο ξέρεις επίσης,μήπως ξέρεις και καμμιά πηγή επίσης,για αυτό που λες; Γιατί ο άλλος που το ανέφερε,μάλλον του κλείσαν το στόμα τα "συμφέροντα"..και το google προφανώς και δεν βγάζει σχετικά αποτελέσματα(συνομωσία προφανώς.) Επίσης,καθείς πρέπει να έχει την επιλογή,τι και που και με ποιον το μοιράζεται. Θέλω η apple να ξέρει πως εχθές ήμουν στον ίδιο χώρο με το Γιώργο,και να μου βγάλει το σάιτ του στο fb να κάνω λάικ,αλλά όταν παίζω να μην ξέρει η ms ούτε τι ποσότητα μνήμης έχω. Μπορώ με τα 10;Όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/02/17/us-department-of-defense-commits-to-upgrade-4-million-seats-to-windows-10/ Ποιο πράγμα δεν είναι αλήθεια?
IT chef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/02/17/us-department-of-defense-commits-to-upgrade-4-million-seats-to-windows-10/ Ποιο πράγμα δεν είναι αλήθεια? Θές να μου επισημάνεις ποιο σημείο αναφέρει πως δεν έχουν δεδομένα τηλεμετρίας,ή η ms πρόσβαση στα δεδομένα του δίσκου σου,ή δεν χρησιμοπoιεί πόρους δικούς σου για να στέλνει σε σέρβερ της ms ακόμα και keylogging δεδομένα και όλα αυτά που παραδεχεται η ms πια,πως δεν είναι και τόσο θεμελιωδώς θεμελιώδη στο τελευταίο της OS; Γιατί το μόνο που διάβασα είναι πως στο σάιτ της ms,ο αμερικανικός παγκόσμιος κολοσσός ms λέει πως το αμερικανικό υπουργείο θεωρεί τα παράθυρα 10 ασφαλή. 1
makis269 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 εδω μας παρακολουθούσαν απο τις smart tv μέσω της κάμερας , εχει πέσει ποπκορν, τσιγάρο και ουισκάκι σ΄αυτους που τα έβλεπαν ..............
IT chef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 εδω μας παρακολουθούσαν απο τις smart tv μέσω της κάμερας , εχει πέσει ποπκορν, τσιγάρο και ουισκάκι σ΄αυτους που τα έβλεπαν .............. χέιζ ουίσκι και ιπτάμενοι δίσκοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα