kimon1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλήμερα παιδιά. Έχω ένα λάπτοπ turbo-x σχετικά καλό μηχαναματάκι για την παλαιότητα του(3+ χρονάκια).(i7, 6gb ram,gt540 gpu) Το είχα λοιπόν το εν λόγω μηχάνημα συνδεδεμένο στο ρεύμα καθώς η μπαταρία "bye bye" και κατά λάθος τραβήχτηκε η πρίζα και έκλεισε το μηχάνημα έχοντας ανοιχτό εκείνη την στιγμή μόνο τον chrome. Από εκείνη την στιγμή και μετά όταν παίζω κάνα αρχείο media με οποιοδήποτε πρόγραμμα που δοκίμασα κάθε 5-10 λεπτά κολλάει αφού πρώτα pixelιαζει η οθόνη και επίσης δεν μου ανοίγει καθόλου τον chrome(όποτε προσπαθώ κολλάνε τα πάντα). Όλα αυτά γίνονται ενώ έχω ανοιχτό task manager και δεν παρατηρώ καμία αλλαγή ούτε σε cpu ούτε σε ram. Ιδέες?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ghost_Rider Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 περαστικα φιλος και αλλη φορα ποτε ξανα τουβλο-ψ
kimon1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ φίλε μου. Δώρο ήταν από μια εξυπηρέτηση που έκανα. Πίστεψε με δεν θα αγόραζα ένα τέτοιο μηχάνημα εγώ. Το θέμα είναι μήπως σώζεται η κατάσταση.
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ωχ Έμπλεξες με τουβλο-χ ; Δεν νομίζω να βρεθεί σωτηρία Μακριά όσο μπορείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλήμερα παιδιά. Έχω ένα λάπτοπ turbo-x σχετικά καλό μηχαναματάκι για την παλαιότητα του(3+ χρονάκια).(i7, 6gb ram,gt540 gpu) Το είχα λοιπόν το εν λόγω μηχάνημα συνδεδεμένο στο ρεύμα καθώς η μπαταρία "bye bye" και κατά λάθος τραβήχτηκε η πρίζα και έκλεισε το μηχάνημα έχοντας ανοιχτό εκείνη την στιγμή μόνο τον chrome. Από εκείνη την στιγμή και μετά όταν παίζω κάνα αρχείο media με οποιοδήποτε πρόγραμμα που δοκίμασα κάθε 5-10 λεπτά κολλάει αφού πρώτα pixelιαζει η οθόνη και επίσης δεν μου ανοίγει καθόλου τον chrome(όποτε προσπαθώ κολλάνε τα πάντα). Όλα αυτά γίνονται ενώ έχω ανοιχτό task manager και δεν παρατηρώ καμία αλλαγή ούτε σε cpu ούτε σε ram. Ιδέες?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ισχυουν ολα αυτα που γραφουν παραπανω αλλα δεν ειναι και 'κανονας' Θα πρεπει να το ανοιξεις να το καθαρισεις και μετα αφαιρεσε το δισκο και τρεξε μια διανομη live να δεις πως ανταποκρινεται το συστημα.. Εαν εχει το ιδιο αποτελεσμα εχει προβλημα στη μητρικη/οθονη,inverter κτλ και θελει αλλη εργασια Εαν δεν εχει το ιδιο αποτελεσμα τοτε περιοριζεσαι σε οτι εχει σχεση με το δισκο διαφορετικα δεν μπορεις να μαντεψεις.. Κανε αυτα τα βηματα και θα σε βοηθησουν για το τι θελει να κανεις "ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟΥς ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ" Εαν δεν γνωριζεις απο διανομες απλα βρες ενα test για να παρεις τα πρωτα ποστ και εικονες ωστε να να δεις αποτελεσμα.
kimon1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ισχυουν ολα αυτα που γραφουν παραπανω αλλα δεν ειναι και 'κανονας' Θα πρεπει να το ανοιξεις να το καθαρισεις και μετα αφαιρεσε το δισκο και τρεξε μια διανομη live να δεις πως ανταποκρινεται το συστημα.. Εαν εχει το ιδιο αποτελεσμα εχει προβλημα στη μητρικη/οθονη,inverter κτλ και θελει αλλη εργασια Εαν δεν εχει το ιδιο αποτελεσμα τοτε περιοριζεσαι σε οτι εχει σχεση με το δισκο διαφορετικα δεν μπορεις να μαντεψεις.. Κανε αυτα τα βηματα και θα σε βοηθησουν για το τι θελει να κανεις "ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟΥς ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ" Εαν δεν γνωριζεις απο διανομες απλα βρες ενα test για να παρεις τα πρωτα ποστ και εικονες ωστε να να δεις αποτελεσμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. ένα τεστ στον σκληρό που έτρεξα μου έδειξε πολύ καλή υγεία και δεν βρήκε και προβλήματα, αλλά θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου και θα επανέλθω με νεότερα. Επίσης υπαρχει περίπτωση να είναι θέμα software; να διαταράχτηκε κάποιο αρχείο κατά τον βίαιο τερματισμό του συστήματος;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Πιθανο ειναι και αυτο περα τα pixel που σου δινουν αλλο 'σημα' θα το δεις με τη σειρα και θα καταλαβεις , γραψε πισω οποτε.. εσενα σε ενδιαφερει να παρεις post απο το συστημα χωρις δισκο και με κατι να ειναι φορτωμενο στις ram και να τρεξει για ενα διαστημα, το ιδο να γινει και με εξωτερικη οθονη εαν ειναι δυνατον να δεις και εκει τι βγαζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα