GeorgeHellas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τα 2,8 χιλιομετρα είναι απαγορευτικά για vdsl, Το ποσο απεχεις απο τα παλια καφαο δεν εχει καμια σημασια Ο φίλος είπε ότι και τα 2 καφαο είναι καινούρια..
markos9 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Τα 2,8 χιλιομετρα είναι απαγορευτικά για vdsl, Το ποσο απεχεις απο τα παλια καφαο δεν εχει καμια σημασια ποσο πρεπει να ειναι δλδ; Ο φίλος είπε ότι και τα 2 καφαο είναι καινούρια.. αυτο δεν παιζει ρολο;
GeorgeHellas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 ποσο πρεπει να ειναι δλδ; αυτο δεν παιζει ρολο; Αν τα καφαο είναι σε λειτουργία θα μπορείς να πάρεις vdsl από εκεί. ( αν είναι από τα καινούρια καφαο). Για σιγουριά μπες στο site του ΟΤΕ και Ελένης αν έχει η διεύθυνση σου διαθεσιμότητα για vdsl.
markos9 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αν τα καφαο είναι σε λειτουργία θα μπορείς να πάρεις vdsl από εκεί. ( αν είναι από τα καινούρια καφαο). Για σιγουριά μπες στο site του ΟΤΕ και Ελένης αν έχει η διεύθυνση σου διαθεσιμότητα για vdsl. Είναι σε λειτουργιά. Στο σαιτ του ΟΤΕ μου λέει : Το αίτημά σας θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 ποσο πρεπει να ειναι δλδ; max 600-700 μετρα
tsioulak Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Επίσης πρόσεχε με τις χρεώσεις, μπορει να ειναι 5 ευρω παραπάνω μονο για 6 μηνες και μετα να ειναι 15 ευρω επάνω.
markos9 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 max 600-700 μετρα Άρα και το vdsl μάπα είναι! άμα εξεύρεσις ότι χρησιμοποιεί οπτικές ίνες. Νομίζω πως πρέπει επιτελούς να αξιοποιήσουν τα καφαο σωστά και να δίνουν σωστό ίντερνετ. Επίσης πρόσεχε με τις χρεώσεις, μπορει να ειναι 5 ευρω παραπάνω μονο για 6 μηνες και μετα να ειναι 15 ευρω επάνω. Το ρώτησα αυτό και η νοβα μου είπε ότι η τιμή δεν αλλάζει
Big Boss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 εγώ στη περιοχή μου έπιανα 6-7 με το ζόρι και με αποσυνδέσεις Μόλις ενεργοποίησε ο οτε τα καινούργια καφαο έβαλα vdsl κλειδωμένο στα 50.(με περιθώριο να φτάσει παραπάνω) Ο οτε τουλάχιστον εαν δε πιάνεις τη ταχυτητά που λει σου αλλάζει το πρόγραμμα χωρίς να πληρώσεις ρήτρα.
markos9 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 εγώ στη περιοχή μου έπιανα 6-7 με το ζόρι και με αποσυνδέσεις Μόλις ενεργοποίησε ο οτε τα καινούργια καφαο έβαλα vdsl κλειδωμένο στα 50.(με περιθώριο να φτάσει παραπάνω) Ο οτε τουλάχιστον εαν δε πιάνεις τη ταχυτητά που λει σου αλλάζει το πρόγραμμα χωρίς να πληρώσεις ρήτρα. Μαλλον πρεπει να εισαι απο τους πολυ τυχερους φιλε μου! Τα πλεονεκτήματα να έχεις ΟΤΕ. Κρίμα που είναι ακριβός.
Ihavetheanswers Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Βασικά απ' όσο γνωρίζω οι περισσότεροι παίρνουν VDSL από KV οπότε κλειδώνουν στα 50. Αυτοί που παίρνουν από αστικά κέντρα πρέπει να είναι λιγότεροι. Όπως και οι περισσότεροι που παίρνουν ADSL παίρνουν από KV.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μαλλον πρεπει να εισαι απο τους πολυ τυχερους φιλε μου! Τα πλεονεκτήματα να έχεις ΟΤΕ. Κρίμα που είναι ακριβός. Καθόλου τυχερός. Σχεδόν όλοι όσοι πήγαν από καλή ή κακή ADSL σε VDSL με τα νέα KV πιάνουν 30 και 50. Από την στιγμή που η παροχή VDSL είναι μέσω του KV κι όχι μέσω του DSLAM στο Αστικό Κέντρο (εκεί που έιναι της ADSL δλδ), δεν χρειάζεται να είσαι τυχερός και δεν χρειάζεται να είσαι στον ΟΤΕ για να γίνει... Δυστυχώς την μεγαλή ζημιά/καχυποψία στο VDSL την έχει κάνει η παροχή του μέσω DSLAM σε Αστικό Κέντρο, που πράγματι πρέπει να είσαι τυχερός για να δεις 50αρι...
heros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 αξιζει, ουτε να το σκεφτεσαι ,απο τα 6,5 που εισαι αν ισχυουν τα 600 μετρα απο καφαο θα πας στα 25... για σιγουρια ρώτα στην πολυκατοικια σου κανενα γνωστό πόσο συνδεεται.. ή αν έχεις κανένα φιλο γείτονα...
markos9 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καθόλου τυχερός. Σχεδόν όλοι όσοι πήγαν από καλή ή κακή ADSL σε VDSL με τα νέα KV πιάνουν 30 και 50. Από την στιγμή που η παροχή VDSL είναι μέσω του KV κι όχι μέσω του DSLAM στο Αστικό Κέντρο (εκεί που έιναι της ADSL δλδ), δεν χρειάζεται να είσαι τυχερός και δεν χρειάζεται να είσαι στον ΟΤΕ για να γίνει... Δυστυχώς την μεγαλή ζημιά/καχυποψία στο VDSL την έχει κάνει η παροχή του μέσω DSLAM σε Αστικό Κέντρο, που πράγματι πρέπει να είσαι τυχερός για να δεις 50αρι... Γιατί δεν σταματάνε την παροχή από dslam, αφού καληστα μπορούν να τα κάνουν από kv. αξιζει, ουτε να το σκεφτεσαι ,απο τα 6,5 που εισαι αν ισχυουν τα 600 μετρα απο καφαο θα πας στα 25... για σιγουρια ρώτα στην πολυκατοικια σου κανενα γνωστό πόσο συνδεεται.. ή αν έχεις κανένα φιλο γείτονα... πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο είμαστε. Είμαι ο πρώτος που θα τολμήσει να πάει σε vdsl
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Γιατί δεν σταματάνε την παροχή από dslam, αφού καληστα μπορούν να τα κάνουν από kv. Πρώτον γιατί δεν έχουν βάλει σε όλες τις περιοχές KV και δεύτερον γιατί για λόγους ανταγωνισμού δεν επιτρέπεται να βάλουν KV στις περιοχές που είναι αρκετά κοντά στο A/K.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα