RigasGR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Και τα δύο ανάβουνε φίλος.Ανάλογα με το voltage είναι.Ο 7700 επειδή παίζει ψηλότερα σε στοκ ,ζεσταίνεται σαν να έχεις oc τον 6700Κ. Επίσης τα τσιπ που αναφέρεις,φαντάζομαι οτι λες για prebinned ,δεν παίζουν στο 1.25 .Δοκιμασμένα στο 1.4 είναι και αν είσαι τυχερός μπορεί να πάιξουν και με λίγο χαμηλέτερο vcore.Το αν αξίζει είναι στην κρίση του καθενός.Αν θες τσιπάκι που σηκώνει ρολόγια ,τα σκας και είσαι σίγουρος. Με την προυπόθεση οτι τα 5 θα τα έχεις για bench και daily θα παιζεις περίπου στο 1.3-1.35 με ανάλογα ρολόγια,θες σίγουρα μια πολύ δυνατή ψύξη. Πάντως όσοι ασχολούνται αρκετά με oc και όχι για χαβαλέ,καταλήγουν σε delid. Προσωπικά το έκανα για να παίζω daily oc ,με χαμηλά temps,και να μπορώ να bench-αρω κάπου κάπου,στα όρια χωρίς να τον ψήσω. Yπαρχουν στο HWBOT στο κομματι πωλησεις, και παιζουν αρκετα στα 700 ευρω, δοκιμασμενα με 1,250 O Derbauer δινει δοκιμασμενα 5.1 με ΗΤ και το XMP 2400. Δοκιμασμενα με Prime 1344-1344, και γραφει οτι τα 5 με λιγοτερα Volt οπως και ειναι το προφανες. Το ιδιο και η Silicon Lottery απο Αμερικη, αν και εχει την δικαιολογια οτι δεν εχει πολυ καιρο το τσιπ στην αγορα να τεσταρουν και διαλεξουν. Δεν λεω οτι ειναι value αλλα ξερεις τι παιρνεις οπως και ειπες. Αυτο με τα ρολογια ειναι λιγο ακυρο σαν μετρο συγκρισης, αν το ενα παιζει 5 με 1.25 και το αλλο 1.50, καμια σχεση οτι αναβει σε αυτες τις συχνοτητες, στα Volt αναβει.....
fallen4ngel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 5 με 1.25 δεν έχω δεί να πω την αλήθεια σε πώληση, με 1.4 ναι έχω δεί. 600€ χαχαχχαχχαχ ποιός ακριβώς ο λόγος να δώσω τόσα λεφτά για ένα 4/8; Δεν τρελάθηκα ακόμη Τώρα αν τον θέλεις για benchmark πάμε αλλού αλλά έτσι χάνει και την αίγλη το άθλημα γίνεται pay 2 win φάση 2
RigasGR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 5 με 1.25 δεν έχω δεί να πω την αλήθεια σε πώληση, με 1.4 ναι έχω δεί. 600€ χαχαχχαχχαχ ποιός ακριβώς ο λόγος να δώσω τόσα λεφτά για ένα 4/8; Δεν τρελάθηκα ακόμη Τώρα αν τον θέλεις για benchmark πάμε αλλού αλλά έτσι χάνει και την αίγλη το άθλημα γίνεται pay 2 win φάση Για benchmark αναφερομαι αποκλειστικα, για το Pay to win ΟΚ δεν ειναι ακριβως ετσει εδω το 50% αγορασε περυσι απο το bin του Derbauer για specs με LN2 (μιλαω για τους Pro Overclockers), δεν τους εδωσε το καλητερο κομματι (αν και ο Dancpop πουλαγε πριν λιγο καιρο 1 δικο του και ελεγε οτι ειναι απο τον Derbauer) αλλα εδωσε specs ανοιγω απο 6+ ΜΙα γνωμη ανεφερα στο θεμα που ανοιξε ο φιλος με τις θερμοκρασιες , και το overclock που θα του επιτρεπει το ρευμα/θερμοκρασια.
fallen4ngel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλά και εγώ δεν είπα τίποτα απλά την γνώμη μου. Τα binned είναι πεταμένα λεφτά αυτό είπα απλά. Εάν παίζεις επαγγελματικά πάλι στο τέλος θα είσαι και αν παίζεις ερασιτεχνικά μόνο σε κάνα φόρουμ θα πάρεις το wow γιατί σε Hwbot πολύ απλά δεν... Όλα αυτά βέβαια τα λέω όχι για σένα προσωπικά μην παρεξηγηθω περισσότερο την σκέψη μου γράφω 1
Chrysostomos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 επίσης με 100 ευρώ υδρόψυξη,δεν κάνεις παπάδες. 1
RigasGR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Παντα παιζει ρολο το ρευμα που θελει ο καθε επεξεργαστης. Δεν κανεις παπαδες αλλα δεν εχεις και προβλημα. Ο Χ5660 ειναι με το 1.250 στα 4.2 απο 2.8 και παιζει ολη μερα με την GT80 μια υδροψυξη μονη 120αρα των 110 ευρω. Αν τον βαλεις ομως στα 1.46 για τα 4,5 αλαζει πολυ και δεν μπορει να τον κρατησει, δεν κολαει αλλα βαραει 100αρι σχεδον στιγμιαια. http://hwbot.org/submission/3285812_rigasgr_cinebench___r15_xeon_x5660_1037_cb Θα μου πεις γινεται πυρινικη εκρηξη μεσα του και φταει το ρευμα και μονο. ετσει οπως το πανε σε λιγο η Κ σειρα θα ειναι με το slogan "for tace use only" με τις μαλακιες που κανει η Intel να μην κανει solder το IHS , και να πρεπει να ριχνεις χρηματα σε υδροψυξη απο 160 ευρω και πανω + delid. Θα μου πεις και τι θα κανουν οι αλλοι .... ΑΙΟ και οι λοιποι.... ΟΑΕΔ θα πανε.... Τελος μεγαλη διαφορα παιζει και η ταση με τον IMC, αλλες θερμοκρασιες με 1.2 και αλλες με 1.35 ( DDR4), ποσο μαλλον αν τον πας απο 1.40+ με λιγο σκαλισμα Vccio και Agent που θελουν τα καινουργια κιτ των 4000+ , εκει θα αναβει ακομα ποιο πολυ. Ενα παραδειγμα, http://hwbot.org/submission/3351232_rigasgr_xtu_core_i7_4790k_1173_marks Εδω ειμαι για τον 4790Κ χωρις delid και μονο με μια Artic Silver 5 (ναι ξερω σιγα την παστα) και Corsair H115i (280mm kit) Vcore 1.4 για 4.9 Mhz Vcache 1.2 για 4.4 Mhz και να εχω σταθεροτερο overclock. IMC τον εχω 1,75 μιας και 1.65 ζηταγε για το 2400 και του κατεβασα λιγο τα timings με CR1 92 βαθμους βαρεσε , δεν μπορω να πω οτι δεν ηταν ανεκτο αυτη η αποτελσματικοτητα της ΑΙΟ, για τα 1.4 , 1.2 και 1.75 IMC Ισως με delid και με μια PK3 παστα να ηταν και 15 βαθμους κατω και να επαιζε 5αρι ανετα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2017 από RigasGR
Chrysostomos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Το θέμα είναι κυρίως τι θες να κάνεις. Αν θες να βαρεσεις μόνο ένα bench ναι θα κάνει δουλειά.αλλα κάθε μέρα στα όρια,δε την βγάζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα