Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Παντα μου αρεσε αυτο το αυτοκινητο και θα ηθελα να το παρω μεταχειρισμενο.

Συνηθως ολα ομως εχουν ανω των 120.000 χλμ. Ποσο αξιοπιστοι ειναι σαν κινητηρες ομως? Αν υποθεσουμε οτι βρω ενα α170 με 200.000 χλμ,αλλα με ολα τα σερβις στην ωρα τους, θα μου κρατησει αλλα 100.000??

Επισης ποσο αξιοπιστα ειναι τα αυτοματα κιβωτια τους? Εχω διαβασει διαφορα,οπως ομως εχω διαβασει διαφορες βλαβες σχεδον για ολα τα αυτοματα κιβωτια που κυκλοφορουν . Δεν βγαζω ασφαλες συμπερασμα.

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που έχω συναντήσει σε αυτό το αμάξι (το είχα μοντ 2005 1500 κυβικά) ήταν το αυτόματο κιβώτιο του. Ίσως από αυτό μου δημιουργήθηκε η φοβία και πήρα μετά χειροκίνητο.

Κατά τα αλλά σκυλί και πολύ άνετο.

Μακρυά επίσης από την ανοιγόμενη ηλιοροφή του avant-garde έβγαζε και αυτή προβλήματα

• Like 2
Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που έχω συναντήσει σε αυτό το αμάξι (το είχα μοντ 2005 1500 κυβικά) ήταν το αυτόματο κιβώτιο του. Ίσως από αυτό μου δημιουργήθηκε η φοβία και πήρα μετά χειροκίνητο.

Κατά τα αλλά σκυλί και πολύ άνετο.

Μακρυά επίσης από την ανοιγόμενη ηλιοροφή του avant-garde έβγαζε και αυτή προβλήματα

Ποσο καιρο το ειχες? Το προβλημα ηταν στον εγκεφαλο του σασμαν? Ηλεκτρικο δλδ το προβλημα η μηχανολογικο? Αστοχια υλικου δλδ.

Γαμωτο και με βολευει το αυτοματο.

Δημοσ.

Εμένα είχε σπάσει και δισκάκια από ότι μου είπαν. Το είχα 2005-08 εταιρικό από Leasing. Τελος του 07 είχε αρχίσει τα κόλπα και το 08 βάρεσε σασμάν και το έδωσα πίσω στην εταιρεία με αντικαταστάτη ένα Panda (μετά άλλαξα κ δουλειά όποτε ειχα το δικό μου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...