Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έως και καλύτερος σε παροχή αέρα,αλλά για να την πετύχει,στροφαρει περισότερο,και δίνει ένακλικ περισότερο θορυβο.δλδ,ο κλασικός στο 1,είναι τελείως αθόρυβος,ο πύργος ακούγεται λίγο,αλλά παρέχει αέρα,όσο ο κλασικός στο 2.

Δημοσ.

Τουλάχιστον ο κινέζικος που είχε ο πατέρας ήταν αρκετά θορυβώδης, αλλά από άποψη ροής ήταν πάνω κάτω τα ίδια.

Δημοσ.

Εγω πηρα εναν μεταλλικο 110watt δαπεδου με 45 ευρω και το καλοκαιρι ειμαι αρχοντας! 

αναλογος ποσο δυνατο τον θες βλεπεις και τα watt . 

35-60 watt ειναι οι κλασσικοι ανεμιστηρες 

απο εκει και πανω βλεπεις διαφορα στην ροη του αερα αλλα και στον θορυβο εννοειται.

Δημοσ.

Κι εγώ εδώ και 2 χρόνια έχω έναν ανεμιστήρα πύργο [Matsui MTF3613RE είναι το μοντέλο] και κάνει καλή δουλειά. Μ'αρέσει η ροή του αέρα, καμία σχέση με τους άλλους κλασσικούς ανεμιστήρες. Έχει 3 σκάλες έντασης, στην 2&3 ακούγεται βέβαια περισσότερος θόρυβος, στην 1 είναι οκ.

Δημοσ.

Εγω πηρα εναν μεταλλικο 110watt δαπεδου με 45 ευρω και το καλοκαιρι ειμαι αρχοντας!

αναλογος ποσο δυνατο τον θες βλεπεις και τα watt .

35-60 watt ειναι οι κλασσικοι ανεμιστηρες

απο εκει και πανω βλεπεις διαφορα στην ροη του αερα αλλα και στον θορυβο εννοειται.

Κάτι τέτοιο εννοείς φίλε μου ; http://www.skroutz.gr/s/448027/IQ-VFF-46.html

• Like 1
Δημοσ.

ναι φιλε,  παιζουν πολλες μαρκες με το ιδιο καλουπι σε αυτα τα λεφτα.

Θα προτεινα τοσα watt αν ειναι μεγαλος ο χωρος ή σε σαλονι. Αν το θες για normal δωματιο να επαιρνες λιγο ποιο αδυναμο σε watt(~70-90?) . Εγω τον δουλευω στην πρωτη σκαλα. Κανει λιγο θορυβο αλλα βγαζει τρελο αερα και ξεχναω τα περι  air condition

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση αν δεν έχεις η δεν θέλεις κλίμα είναι.. Ανεμιστήρας οροφής και προσθέτεις έναν ανεμιστήρα στο πάτωμα, είσαι άρχοντσς.

Για καλύτερη ψύξη ανοίγεις τα δύο αυτά και βάζεις στην πρώτη σκάλα το κλιματιστικό αν έχεις...

Ο Πύργος κάνει δουλειά αλλά αν βάλεις οροφής θα δεις διαφορά μεγάλη.

Δημοσ.

Ψάχνω ίσως μια εναλλακτική για Air-condition κάτι που να δρόσιζε και τον χώρο γενικά ώστε να μην χρειάζεται να τον έχω στραμμένο συνεχώς πάνω μου και μόλις κάτσω σε άλλο σημείο να χρειαστεί να τον μεταφέρω. Οροφής, τοίχου και air-condition δεν παίζουν γιατί ο ιδιοκτήτης έχει θέματα.. αν έχω καταλάβει σωστά από αυτά που είδα μέχρι τώρα χρειάζομαι κάτι Link.png Site: τέτοιο ... που μπορώ να το αφήσω στην μια άκρη του χώρου ώστε να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια.
Ο χώρος δεν είναι μεγάλος, είναι περίπου 18 τετραγωνικά.

Δημοσ.

αυτο που δεν βαζουν παροχη αερα,σε ανεμνηστηρια,με ξεπερναει.η βασικη προδιαγραφη των ανεμνηστηριων ειναι η παροχη,και μετα τα βατ και οι στροφες.............

Δημοσ.

Ψάχνω ίσως μια εναλλακτική για Air-condition κάτι που να δρόσιζε και τον χώρο γενικά ώστε να μην χρειάζεται να τον έχω στραμμένο συνεχώς πάνω μου και μόλις κάτσω σε άλλο σημείο να χρειαστεί να τον μεταφέρω. Οροφής, τοίχου και air-condition δεν παίζουν γιατί ο ιδιοκτήτης έχει θέματα.. αν έχω καταλάβει σωστά από αυτά που είδα μέχρι τώρα χρειάζομαι κάτι Link.png Site: τέτοιο ... που μπορώ να το αφήσω στην μια άκρη του χώρου ώστε να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια.

Ο χώρος δεν είναι μεγάλος, είναι περίπου 18 τετραγωνικά.

ετσι κανω και γω με εναν ιδιο που εχω. Τον αφηνω βαραει στο ταβανι στην μεση του δωματιου και εχει δροσια ολο το δωματιο. Βεβαια ο χωρος ειναι 9-10 τ.μ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...