pngts1996 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ειμαι κατοχος διπλωματος α1 εδω και 2 χρονια και ειμαι 20 χρονων για να παω σε α2 χρειαζομαι να ξαναδωσω παλι εξετασεις η απλα πληρωνω καποιο παραβολο και ολα κομπλε?Σας ευχαριστω για τον χρονο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Από όσο ξέρω είχε αλλάξει σχετικά πρόσφατα ο νόμος και δεν αναβαθμίζεται αυτόματα αλλά πρέπει να περάσεις ξανά εξέταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pngts1996 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 εγινε σ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Patlakias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά και εγώ έχω την ίδια απορία! Τελικα μπορει κάποιος μας πει με σιγουριά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisj1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δεν δίνεις σήματα μόνο οδήγηση. Παράβολα και παράσταση δασκάλου περίπου 200ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα