Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εδω και 6 μηνες περιπου εχω ενα προβλημα με την γραμμη μου. Εχω vdsl και εχω παρατηρησει οτι οποτε χαλαει ο καιρος ή οποτε βρεχει πεφτει το ιντερνετ και μεσα στο router βλεπω οτι αυτο που το κανει να πεσει ειναι τα παρα πολλα HEC errors. Εχω φερει 2 3 φορες τεχνικο. Αρχικα μου βρηκε μια γραμμη που ηταν συνδεδεμενη σε μια κεραια που δεν συνδεοταν πουθενα και ταχα ηταν αυτο το προβλημα. Επειτα ο επομενος μου ειπε επειδη ειχα στειλει γραμμη προς το υπογειο για τηλεφωνο οτι απο αυτο ειναι το θεμα. Και αφου την κοψαμε την γραμμη προς τα κατω ο τελευταιος μου μετρησε πως μεχρι την κολωνα του οτε μου ερχεται 65mbps και οτι φταιει το καλωδιο μου. Τι να κανω; να φερω ηλεκτρολογο; Θα ξηλωσουμε ολο το σπιτι για αυτο; Υπαρχει καποια λυση;

Επισης οταν τους ζητησα να μου χαμηλωσουν την ταχυτητα απο 30 στα 11-12 , ειχα σαφως ελαχιστες αποσυνδεσεις εως και καθολου.

Δημοσ.

να σου πω την πικρή αλήθεια αν έχουμε εμείς προβλημα υγρασίας στην αττική τι να πουνε τα νησιά μας και η βορεια ελλάδα ,αυτοι δεν θα έπρεπε να ειχαν ποτέ νετ ,δεν νομίζω οτι φταίει τοσο πολλή η υγρασία σε εσένα.κάνε αυτό που ειπε ο φιλος παραπάνω για αρχή.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εδω και 6 μηνες περιπου εχω ενα προβλημα με την γραμμη μου. Εχω vdsl και εχω παρατηρησει οτι οποτε χαλαει ο καιρος ή οποτε βρεχει πεφτει το ιντερνετ και μεσα στο router βλεπω οτι αυτο που το κανει να πεσει ειναι τα παρα πολλα HEC errors. Εχω φερει 2 3 φορες τεχνικο. Αρχικα μου βρηκε μια γραμμη που ηταν συνδεδεμενη σε μια κεραια που δεν συνδεοταν πουθενα και ταχα ηταν αυτο το προβλημα. Επειτα ο επομενος μου ειπε επειδη ειχα στειλει γραμμη προς το υπογειο για τηλεφωνο οτι απο αυτο ειναι το θεμα. Και αφου την κοψαμε την γραμμη προς τα κατω ο τελευταιος μου μετρησε πως μεχρι την κολωνα του οτε μου ερχεται 65mbps και οτι φταιει το καλωδιο μου. Τι να κανω; να φερω ηλεκτρολογο; Θα ξηλωσουμε ολο το σπιτι για αυτο; Υπαρχει καποια λυση;

Επισης οταν τους ζητησα να μου χαμηλωσουν την ταχυτητα απο 30 στα 11-12 , ειχα σαφως ελαχιστες αποσυνδεσεις εως και καθολου.

Αυτό το τελευταίο, αν ισχύει, δείχνει ότι δεν συγχρονίζει καλά η ίδια η γραμμή σου.

Απο την άλλη, τα πράγματα είναι σχετικά απλά (πριν ξηλώσεις το σπίτι, όπως λές).

- Οπως ήδη αναφέρθηκε, "τράβα" ενα καλό καλώδιο απο το σημείο μέτρησης των 65Mbps (???????) και σύνδεσε απευθείας το router σου για να διαπιστώσεις την ορθότητα της Τεχνικής Αναφοράς. Αν "στρώσει" το πράγμα, τότε η αλλαγή καλωδίωσης είναι μονόδορμος.

- Το να ξηλώσεις όλο το σπίτι, δεν κατάλαβα. Συνήθως το router το τοποθετούμε σχετικά κοντά στην είσοδο του καλωδίου για να αποφύγουμε ενδεχόμενες "κακοτεχνίες" στις εσωτερικές καλωδιώσεις.

- Αν η ταχύτητα φτάσει εκεί που πρέπει και η αλλαγή καλωδίωσης απαιτεί πολύ εργασία και μερεμέτια, "μοιράζεις" με powerlines και τέλος.

Δεν ανέφερες το Router, Περιοχή, απόσταση κ.λ.π. σημαντικές λεπτομέρειες.

Προσοχή αν έχεις Speedport (που μάλλον αυτό έχεις) να έχει "πάρει" όλες τις αναβαθμίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...