Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους ολες,υπαρχει καποιο προγραμμα να υποστηριζει το remote control (δωρεαν αν υπαρχει)απο τον υπολογιστη στο κινητο; 

θελω δηλαδη να εχω προσβαση σε καποιο κινητο android απο τον υπολογιστη και συγκεκριμενα απο windows

Δημοσ.

Ψαξε εδω http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=20&ved=0ahUKEwiEl7K0iPXSAhXIiiwKHZN0CyE4ChDyhAEIFDAJ&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dcom.teamviewer.teamviewer.market.mobile%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dremote%2Bcontrol%2Bapp%26pcampaignid%3DAPPU_1_EyzYWMTBHsiVsgGT6a2IAg&usg=AFQjCNGc8Yp555GweVBWL9Eg9-YFmbmtsw&sig2=dnuednNpJbe1NFRP33qegQ

θελω να μπαινω ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ,γνωριζω πως μπορω να μπω απο το κινητο στον υπολογιστη,το αντιστροφο ψαχνω φιλε

το teamviewer quick support δεν μπορει να κανει τπτ στη συσκευη μου(s7edge) εκτος απο το να βλεπω μονο την οθονη

post-307118-0-73694100-1490563135_thumb.jpg

post-307118-0-10439000-1490563138_thumb.jpg

Δημοσ.

MyPhoneExplorer

ευχαριστω φιλε μου αλλα αυτο ειναι για το σπιτι σε τοπικο δικτυο,θελω να μπω σε εναν φιλο στο κινητο του απο τον υπολογιστη μου,εγω κοζανη αυτος αθηνα,καπως ετσι,να το πω πολυ πιο απλα,θελω να μπω απο τον υπολογιστη στο κινητο του να του ανεβασω τη ενταση στο τηλεφωνο,παραδειγμα

Δημοσ.

Μονο teamviewer τότε

ναι αυτο ειπα παραπανω,δεν γινεται,εαν μπορουσε να γινει δεν θα υπηρχε λογος να ανοιξω θεμα,παντα φιλικα ,δεν διαβασες καλα τι εγραψα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σίγουρα δεν γίνεται με teamviewer? Έχω μπει πολλές φορές στο lumia 535 με teamviewer και δεν είχε ποτέ θέμα. Χρησιμοποίησε τις εκδόσεις του store στο πισι.

2017-03-28.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...