rafa1919 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Θέτω την εν λόγω ερώτηση καθώς πλέον με ενδιαφέρει να περάσω σε VoIP για πολλούς λόγους, εφόσον όπως αρκετοί από εσάς έχετε ήδη δει η εγκατάσταση στο σπίτι επιτρέπει με ευκολία τέτοια υποδομή. Ο κυριότερος λόγος είναι η απόλυτη ασφάλεια, καθώς δε θα μπορεί κάποιος να πάει με μία συσκευή κάτω στον κατανεμητή και να κάνει κλήσεις από το τηλέφωνό μου.
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δες και το άλλο. Αν εχει διακοπή ρευματος, δεν εχεις τηλεφωνο, Internet, συναγερμό, κλπ Αυτό κουμπωσε το και σε ευπαθείς ομάδες ή καταστάσεις αναγκης και θα καταλάβεις γιατί συνεχίζω να προτιμώ το απλό pstn. Στην αναγκη κανονισε με τους συγκατοικους, αλλάξτε το κουτί του καταναμητή και βάλτε λουκετο που να το εχει ο διαχειριστής. Χιλιάδες πολυκατοικίες κανουν το ίδιο. 1
rafa1919 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δες και το άλλο. Αν εχει διακοπή ρευματος, δεν εχεις τηλεφωνο, Internet, συναγερμό, κλπ Αυτό κουμπωσε το και σε ευπαθείς ομάδες ή καταστάσεις αναγκης και θα καταλάβεις γιατί συνεχίζω να προτιμώ το απλό pstn. Στην αναγκη κανονισε με τους συγκατοικους, αλλάξτε το κουτί του καταναμητή και βάλτε λουκετο που να το εχει ο διαχειριστής. Χιλιάδες πολυκατοικίες κανουν το ίδιο. Μπα, δε με ενοχλεί καθόλου αυτό. Έχω δυνατό UPS για όλο το setup. Δε θέλω πλέον την παραμικρή πιθανή "παρεμβολή" της τηλεφωνίας στο VDSL σήμα και δε με ικανοποιεί η ποιότητα ήχου της POTS. Θέλω VoIP, τελείωσε! Είναι περίεργοι στην πολυκατοικία, θα το σπάσουν το λουκέτο και δεν έχω όρεξη να πλακώνομαι με όλους. Μίλησα με τη Forthnet και δε δίνει ακόμη VoIP γαμώτο, άσχετα που τους είπα ότι έχω το TG788vn v2 που είναι VoIP ready...
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 ΟΚ βάλε σοτ δείγμα και τον οτε, τηλ και ρώτα τους για την περιοχή σου Επίσης cyta εδω και χρόνια
bill2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Voip δινουν οτε cyta Vodafone μονο στα επαγγελματικα πακετα Και forthnet αν υες δεύτερο νούμερο 1
jkoukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Στα επαγγελματικά πακέτα δίνουν όλοι. Στα οικιακά μόνο Cyta (σε όλους) και OTE (σε όποιο αστικό κέντρο υπάρχει αντίστοιχος εξοπλισμός). Η Vodafone πλέον δεν δίνει, αλλά υπάρχουν πολλοί παλιοί πελάτες που έχουν VoIP από εποχή HOL. 1
timos71 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Από μεγάλους αυτά που είπαν πιο πάνω... Από εκεί και πέρα μπορείς να κοιτάξεις εταιρείες όπως omnivoice, modulus ,yuboto και πολλές άλλες που θα βρεις με ένα απλό googl-αρισμα. Από εκεί και πέρα αν επιλέξεις κάποιον τέτοιον πάροχο για τηλεφωνία θα πρέπει να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα είναι είτε ένα sip phone που θα συνδέσεις σε μία θύρα Ethernet του ρούτερ σου είτε ένα VoIP gateway για να βάλεις πάνω το αναλογικό σου τηλέφωνο ή τέλος μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή όπως το xlite και να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο σου τον υπολογιστή για την κλήση/απάντηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα