SOAD1981 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 ωραια μεχρι ποσα δινεις? (αν μπορεις φυσικα,ετσι?)
internetakis1994 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 δεν θέλω να αλάξω ψύχτρα δεν είναι οικονομικό το θέμα απλα φοβάμαι μη κάνω χειρότερη ζημιά στη cpu.. έχω ένα ανεμηστηράκι απο άλο cpu fan θέλω να δώ άμα γίνεται χωρίς να βγεί η ψύχτρα απο το pc άμα γίνεται να βγεί το ανεμηστηράκι και να μπεί στη θέση του άλο. https://www.youtube.com/watch?v=o0I7Porz7EQ&ytbChannel=furulevi πάντο στο 2:17 για να καταλάβεις τη ενοοώ πχ στο παραδειγμά της ψύχτρας του βίντεο το ανεμηστηράκι δεν είναι μονοκόματο με την ψύχτρα βγένει και χωρίς να βγάλεις ολόκρηρη τη ψύχτρα..
internetakis1994 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το άνοιξα το πρωί καθάρισα το cpu fan καλά ,βεβεώθηκα ότι είναι καλα κουμπομένο το καλοδιο στο cpu fan έκανα ενα reset bios ,,άνοιξε το έκανε 5-6 φορές πάλι και μετά απο το πρωί δέν το έχει ξανακάνει μέχρι τώρα....παρακαλουθώ και τα rpm του cpu μέσω hwmonitor και είναι σε σταθερή κατάσταση....αλά άμα το κλείσω και το ξανανοίξω νομίζω ότι θα το ξανακάνει...
internetakis1994 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 λύθηκε με αλαγή ψύχτρας ευχαρηστώ όλους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα