Atls63 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοχος ενός λάπτοπ Toshiba Satellite P70-B-10U. Κατά την φόρτιση της μπαταρίας μπορούσε να φορτίσει ΜΟΝΟ μέχρι το 80% και να παραμένει σε αυτό το επίπεδο με την συνεχή χρήση του φορτιστή. Εδώ και 3 μέρες ψάχνω να ενεργοποιήσω αυτή την εντολή (έχω ψάξει όπου μπορούσα να φανταστώ) χωρίς αποτέλεσμα.Μήπως κάποιος συμφουρίτης μας γνωρίζει ;Ευχαριστώ!!!!
stratigos24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Για ρίξε μια ματία http://support.toshiba.com/support/viewContentDetail?contentId=4009346 1
Atls63 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση.Δεν έχω πρόσβαση στο eco Utility. Δεν μπορώ να μπω από το "windows + C"Λειτουργικό : windows 10 64bit
Atls63 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Νεώτερα για το πρόβλημα. Έψαξα και σε άλλα φόρουμ, και ανακάλυψα ότι υπήρχε πρόβλημα στα windows 10. Αναζήτησα την εφαρμογή " Eco utility" στην Toshiba, και μετά το κατέβασμα λειτουργεί κανονικά stratigos24 ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα