Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tις τελευταιες 2 μερες εχω πολύ αργο ιντερνετ ενώ τα τελευταια 3 χρονια ποτε δεν ειχα παρομοια θεματα. Εκανα ένα speedtest και μου επιβεβαιωσε

Download 1.73Mbps
Upload 0.46Mbps
Ping 15ms

Τι να συμβαινει;

Εταιρεια Βονταφον/HOL ένα από τα βασικα πακετα που βγαινει στα 18 το μηνα, νομιζω 24αρι είναι η υποσχομενη ταχυτητα.

• Moderators
Δημοσ.

Tις τελευταιες 2 μερες εχω πολύ αργο ιντερνετ ενώ τα τελευταια 3 χρονια ποτε δεν ειχα παρομοια θεματα. Εκανα ένα speedtest και μου επιβεβαιωσε

Download 1.73Mbps

Upload 0.46Mbps

Ping 15ms

Τι να συμβαινει;

Εταιρεια Βονταφον/HOL ένα από τα βασικα πακετα που βγαινει στα 18 το μηνα, νομιζω 24αρι είναι η υποσχομενη ταχυτητα.

Χώρις στατιστικά μέσα από την σελίδα του router το speed test Δε λέει κάτι

Η ταχύτητα είναι ΕΩΣ 24 και μικραίνει όσο πιο μακριά είσαι από αστικό κέντρο λόγο εξασθένησης σήματος

Δημοσ.

To γνωριζουμε αυτο αλλα τυπικα παιζει στο 7 και κατι τουλαχιστον.

To γνωριζουμε αυτο αλλα τυπικα παιζει στο 7 και κατι τουλαχιστον.

• Moderators
Δημοσ.

Ξανά λέω ότι χωρίς στατιστικά από το router συμπέρασμα δεν βγαίνει, τα speed test δεν είμαι τόσο αξιόπιστα

Δημοσ.

Μου εβγαλε το παρακατω μυνημα το Macbook:

Καποια αλλη συσκευη στο δικτυο χρησιμοποιει τη διευθυνση του υπολογιστη σας (ΧΧΧ.ΧΧΧ.Χ.Χ)..

Δοκιμαστε να συνδεθειτε ξανα αργοτερα. Αν εξακολουθεθτε να εχετε προβλημα, αλλαξτε την διευθυνση ΙΡ αυτου του υπολογιστη ή τη διευθυνση ΙΡ της αλλης συσκευης. Επικοινωνηστε με τον διαχειριστη δικτυου αν χρειαζεστε περισσοτερες πληροφοριες.

Ξανά λέω ότι χωρίς στατιστικά από το router συμπέρασμα δεν βγαίνει, τα speed test δεν είμαι τόσο αξιόπιστα

Εδω μιλαμε οτι εβλεπα δυο 720 βιντεο μαζι ενω τωρα με το ζορι ενα 480. Δεν χρειαζεται πολυ για να καταλαβω οτι δεν τραβαει.

Μηπως εφαγα κανενα ιο?

Εκλεισα του ρουτερ για 15 λεπτα και σκαναρα για ιους το κομπιουτερ (το πι σι οχι το Μακ) και τωρα επενηλθε η ταχυτητα στο κανονικο 7 κατι.

Δημοσ.

Μου εβγαλε το παρακατω μυνημα το Macbook:

Καποια αλλη συσκευη στο δικτυο χρησιμοποιει τη διευθυνση του υπολογιστη σας (ΧΧΧ.ΧΧΧ.Χ.Χ)..

Δοκιμαστε να συνδεθειτε ξανα αργοτερα. Αν εξακολουθεθτε να εχετε προβλημα, αλλαξτε την διευθυνση ΙΡ αυτου του υπολογιστη ή τη διευθυνση ΙΡ της αλλης συσκευης. Επικοινωνηστε με τον διαχειριστη δικτυου αν χρειαζεστε περισσοτερες πληροφοριες.

Εδω μιλαμε οτι εβλεπα δυο 720 βιντεο μαζι ενω τωρα με το ζορι ενα 480. Δεν χρειαζεται πολυ για να καταλαβω οτι δεν τραβαει.

Μηπως εφαγα κανενα ιο?

Εκλεισα του ρουτερ για 15 λεπτα και σκαναρα για ιους το κομπιουτερ (το πι σι οχι το Μακ) και τωρα επενηλθε η ταχυτητα στο κανονικο 7 κατι.

Το ΧΧΧ.ΧΧΧ.Χ.Χ τι ειναι, εσυ εβαλες τα χ;

Το δίκτυο σου εχει πρόβλημα, κάποια μηχανήματα εχουν την ιδια ιπ

Δημοσ.

Nai ta XXX ειναι δικα μου. Ποια? Τσεκαρα το Μακμπουκ και το λαπτοπ 8.1 εχουν διαφορετικη ΙΡ. Τα μονα αλλα που εχω ειναι iPhone & iPad.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...