ier506 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τα ίδια έλεγαν και για το χωριό της γυναίκας μου όπου έχουν εγκαταστήσει ανεμογενήτριες οι οποίες φτάνουν για 10 χωριά. Φυσικά εδώ και περίπου 10 χρόνια ούτε ευρώ έκπτωση δεν έχουν λάβει. Μακάρι στην προκειμένη περίπτωση να μην γίνει το ίδιο...
andrewschumi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 όνειρο μου να βάλω φωτοβολταϊκά στην σκεπη, και powerbanks στην αποθήκη, να είμαι αυτόνομος 24/7 και να πιστολιασω τα κοράκια τις ΔΕH και τους υπολοιπους νταβατζήδες που σου κουβαλάει. Αν είναι νέο κτήριο γραφειοκρατικά δεν είναι δύσκολο καθόλου. Το πρόβλημα εστιάζεται στον χώρο των μπαταριών (δωματιο 5χ3 έως 5χ5) την ψύξη του, αλλά και το τεράστιο αρχικό κόστος εγκατάστασης.
DimosMcLaren Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μπράβο τους !!! Άντε μπας και ξεκινήσει να γίνεται σε περισσότερα κτίρια.
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μπράβο τους !!! Άντε μπας και ξεκινήσει να γίνεται σε περισσότερα κτίρια. Εννοείς να πληρώσει η greenpeace την εγκατάσταση ή να πληρώνουμε όλοι εμείς για κάτι άχρηστο;
souxoumouxou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 εκεί πήγαινα λύκειο...τι μου θυμίσατε τώρα ;(
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τα ίδια έλεγαν και για το χωριό της γυναίκας μου όπου έχουν εγκαταστήσει ανεμογενήτριες οι οποίες φτάνουν για 10 χωριά. Φυσικά εδώ και περίπου 10 χρόνια ούτε ευρώ έκπτωση δεν έχουν λάβει. Μακάρι στην προκειμένη περίπτωση να μην γίνει το ίδιο... Που αν επιτρέπεται? Γιατί θεωρείς ότι έπρεπε να πληρώνουν λιγότερα?
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Που αν επιτρέπεται? Γιατί θεωρείς ότι έπρεπε να πληρώνουν λιγότερα? Σε κάποιες περιοχες για να προλάβουν ή να κατευνάσουν αντιδράσεις τους ελεγαν (κυρίως σε λογαριασμους δήμων-κοινοτήτων ) οτι θα τους παρέχουν κάποιο ανταποδοτικό όφελος, π.χ. ποσοστό από την πώληση ή κάποιο πάγιο ποσό ανα διαστήματα. Σε κάποιους έπιασε αλλά οταν δεν τους έδιναν τίποτα (γιατί και καλά δεν του πλήρωνε h ΔΕΔΔΗΕ) ή είδαν πόσο ανέβηκαν οι λογαριασμοι ΔΕΗ (πάει το όφελος, πλήρωσε και απο την τσέπη) ο εκάστοτε άρχοντας δεν τολμούσε να το φωνάξει γιατί θα έχανε τη δημοτικότητα (εκανε κακο παζάρι) και δεν θα επιτύγχανε τιποτα (τα φουρφουρια μπήκαν και θα ειναι εκεί μεχρι να σαπίσουν και να λιώσουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα