burner14 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Κατέληξα εχθές στην αγορά του xiaomi redmi note 3 pro από Ελλάδα. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι όλοι οι επίσημοι μεταπωλητές του note 3 pro το πουλάνε σε χρώμα χρυσό (π.χ. https://www.germanos.gr/product/xiaomi-redmi-note-3-dual/20348949/),ενώ άλλοι πωλητές από skroutz είτε δεν παρέχουν εγγύηση είτε παρέχουν εγγύηση καταστήματος 1 χρόνου (π.χ. kaizerstore), και δεν σκοπεύω να θυσιάσω ένα χρόνο εγγύηση για χρώμα κινητού. Η ερώτησή μου είναι η εξής, για όποιον έχει αγοράσει το κινητό από τους επίσημους μεταπωλητές, αν επαναφοδιάζουν το stock του redmi note 3 pro ή παρόμοιων κινητών με version άλλων χρωμάτων σύντομα. Δηλαδή, πριν λίγο καιρό υπήρχε το συγκεκριμένο κινητό σε γκρι για παράδειγμα? Ή θα υπάρξει στο μέλλον? Αξίζει να περιμένω? Ευχαριστώ.
Rodes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Και γω το έχω απορία για το redmi 4 prime αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις. Στην χειρότερη πάρε ένα ωραίο back plate case για το μοντέλο σου από aliexpress/gearbest. Με xiaomi δεν θα θυσίαζα με τίποτα την εγγύηση τώρα που έχουμε την Infoquest.
dj_takis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Το δικό μου το πήρα από Κωτσόβολο αρχές Φλεβάρη. Είχα πάει μέσα Γενάρη και δεν είχε κανένα, και το παράγγειλα. Όταν με ρώτησε το χρώμα του είπα γκρι και δεν το αρνήθηκε το σύστημα. Και όντως το έφεραν σε γκρι. Άρα θεωρώ ότι επανεφοδιάζουν. Στο site το είχε μόνο σε χρυσό τότε, και έλεγε ότι αναμένεται σύντομα. Το μόνο ατυχές ήταν ότι το πήρα 229 και μετά από 10-15 μέρες πήγε 199. Επειδή είχα και το gold (από Κίνα) και το έδωσα στη γυναίκα, να ξέρεις ότι κι αυτό είναι ωραίο τελικά. Πάντως ούτε κι εγώ θυσίασα την εγγύηση από Info. Όταν είχα πάρει το gold δεν υπήρχε καν η υποψία για επίσημη μεταπώληση στην Ελλάδα.
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ξεχάστε το γκρί απο ανεφοδιασμό της infoquest. Εχει σταματήσει να τα παράγει το εργοστάσιο. Μιλάμε πάντα για την special edition με 800αρα μπάντα. Για τον ίδιο λόγο εχει εξαφανιστεί και από τα κινεζομάγαζα (ευρωπαικές ή cn αποθήκες) Αν τώρα βρεθεί κάποιο, ειτε θα ειναι εκθεσιακό ή επιστροφή απο εργοστάσιο, δηλαδή refurnished ή αντικατάσταση απο το μικρό ποσοστό ασφαλείας του εργοστασίου. Επαναφοδιασμός και ευρεία διαθεση του γκρι δεν παίζει.
Dantε Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Το διαβασες καπου αυτο? Γιατι δε το εχω δει πουθενα.λινκ παιζει?
vairass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ξεχάστε το γκρί απο ανεφοδιασμό της infoquest. Εχει σταματήσει να τα παράγει το εργοστάσιο. Μιλάμε πάντα για την special edition με 800αρα μπάντα. Για τον ίδιο λόγο εχει εξαφανιστεί και από τα κινεζομάγαζα (ευρωπαικές ή cn αποθήκες) Αν τώρα βρεθεί κάποιο, ειτε θα ειναι εκθεσιακό ή επιστροφή απο εργοστάσιο, δηλαδή refurnished ή αντικατάσταση απο το μικρό ποσοστό ασφαλείας του εργοστασίου. Επαναφοδιασμός και ευρεία διαθεση του γκρι δεν παίζει. Εκτος αν βρεις κάνα παρατημένο καινούριο φυσικά σε κατάστημα Welcome stores.. Είχα βρει δύο τεμάχια στην Τούμπα...τυχαία φυσικά.
burner14 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Πολύ σπαστικό ειδικά επειδή ο Κωτσόβολος έχει καταστήματα που πουλάνε το γκρι για 30 ευρώ περισσότερο (229) αλλά αμαρτία να δώσει κάποιος 30 μόνο για το χρώμα. Λογικά θα πάρω το χρυσό και μία θήκη για να το καλύπτει... oh well. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
vairass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Πολύ σπαστικό ειδικά επειδή ο Κωτσόβολος έχει καταστήματα που πουλάνε το γκρι για 30 ευρώ περισσότερο (229) αλλά αμαρτία να δώσει κάποιος 30 μόνο για το χρώμα. Λογικά θα πάρω το χρυσό και μία θήκη για να το καλύπτει... oh well. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Ψάξε σε όλα τα welcomestores... Εγώ είχα πάρει το τελευταίο κομμάτι από 199 στα 180.
Dantε Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Επισης στο κωτσοβολο αν κανεις παζαρι το χρυσο,το παιρνεις 179.
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Το διαβασες καπου αυτο? Γιατι δε το εχω δει πουθενα.λινκ παιζει? Αν το ερωτημα σου απευθύνεται σε μένα, επικοινωνησε με infoquest και δευτερον δες αυτο που εγραψα για τα κινεζομαγαζα
burner14 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Επισης στο κωτσοβολο αν κανεις παζαρι το χρυσο,το παιρνεις 179. Η τέχνη του παζαριού μου είναι άγνωστη δυστυχώς, τι πρέπει να κάνω? Ψάξε σε όλα τα welcomestores... Εγώ είχα πάρει το τελευταίο κομμάτι από 199 στα 180. Τι ακριβώς εννοείς? Δεν φαίνεται να υπάρχουν ξεχωριστά site για το κάθε κατάστημα, και τα μαγαζιά είναι σε μεγάλη απόσταση από μένα. Στο site τους δεν λέει τπτ για διαθεσιμότητα χρώματος εκτός από χρυσό... Sorry άμα οι ερωτήσεις είναι ηλίθιες.
Dantε Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Εδω http://www.kotsovolos.gr/site/bazaarfull.jsp?catid=10349072 Βαλε 179 και στο δινει σε αυτη τη τιμη.
vairass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Η τέχνη του παζαριού μου είναι άγνωστη δυστυχώς, τι πρέπει να κάνω? Τι ακριβώς εννοείς? Δεν φαίνεται να υπάρχουν ξεχωριστά site για το κάθε κατάστημα, και τα μαγαζιά είναι σε μεγάλη απόσταση από μένα. Στο site τους δεν λέει τπτ για διαθεσιμότητα χρώματος εκτός από χρυσό... Sorry άμα οι ερωτήσεις είναι ηλίθιες. παρε κανα τηλεφωνο φιλε εννοω..οχι να αρχιζεις να ψαχνεις σαν τρελος
burner14 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Εδω http://www.kotsovolos.gr/site/bazaarfull.jsp?catid=10349072 Βαλε 179 και στο δινει σε αυτη τη τιμη. Αα, νόμιζα ότι φυσικό παζάρι, αλλά αυτό βγάζει περισσότερο νόημα. Καλή φάση, δεν το ήξερα! Χίλια thanks.
Dantε Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Παντως επειδη εχω το γκρι σκουρο,το χρυσο ειναι πιο ομορφο και μετανιωνω που δε το πηρα τετοιο χρωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα